返回列表 發帖
又濤
梨胃言 發表於 2023-10-4 17:27

呢首可以

Wrong salt
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

Kay同姜今年可以調換十大位置
姜B唔唱,留返時間比Kay得獎唱

Kfmusic 發表於 2023-10-4 19:32

15分鐘歷年女金Medley
希望唱Dum Dum

今年大國最高ap歌曲濤
Kfmusic 發表於 2023-10-4 17:44

今年大國最高lb歌手氵壽
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

今日第六次都嚟啦

係咪按重量播㗎?

903又播垃圾

姜係咪confirmed出席叱咤

Kfmusic 發表於 2023-10-4 19:56

唔出席都可以照比
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

唔出席都可以照比
我等我在 發表於 2023-10-4 19:57

唔唱歌都可以照比
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

Kfmusic 發表於 2023-10-4 19:56

可能搵Katch姜糖高層代表商台上姜逼屋企頒獎,再現場直播
分分鐘高層仲滿意呢個安排

又畀十大姜濤呢啲歌
一陣上台又重演鏡中鏡

希望兩個女金候選人呢plug播上去換十大

又畀十大姜濤呢啲歌
一陣上台又重演鏡中鏡
WZA111 發表於 2023-10-4 20:39

應該唔會既,最多咪嘴企定定播完歌落台

又濤
梨胃言 發表於 2023-10-4 17:27

今日聽到悶

希望兩個女金候選人呢plug播上去換十大
Yan 發表於 2023-10-4 20:54

兩個而家首十大都係最難聽嗰首

WZA111 發表於 2023-10-4 21:05

今年個十大真係嚇親人

WZA111 發表於 2023-10-4 21:05

青年倪機難聽啲

Kfmusic 發表於 2023-10-4 19:32

荃力支持今年所有十大得主都話病咗唔唱
幫商台慳至少一個鐘
DM多仔多到覆唔哂

荃力支持今年所有十大得主都話病咗唔唱
幫商台慳至少一個鐘 ...
mosesming 發表於 2023-10-4 21:11

以為你會話頒比明荃、家燕等一定唔出席既歌手
可以慳時間

以為你會話頒比明荃、家燕等一定唔出席既歌手
可以慳時間
Kfmusic 發表於 2023-10-4 21:15

今年叫得郁尹光嚟嘅話
我荃力支持明荃、家燕、振棠、浩德、呂珊、雲娜嚟叱咤坐第一行
DM多仔多到覆唔哂

青年倪機難聽啲
梨胃言 發表於 2023-10-4 21:11

因為唔難聽所以無十大
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

Woody confirmed 仙女迷
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

今年個十大真係嚇親人
Yan 發表於 2023-10-4 21:09

三首勁嘈既十大:Dum Dum,濤,一把火, 可能+埋教主嗰首ON
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

今日聽到悶
Amhun 發表於 2023-10-4 21:04

你開小巴定擺報紙檔,要逼住聽收音機度日?
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

今年叫得郁尹光嚟嘅話
我荃力支持明荃、家燕、振棠、浩德、呂珊、雲娜嚟叱咤坐第一行 ...
mosesming 發表於 2023-10-4 21:19
不如畀D時間畀甄妮上台訓話,會好睇過聽D DJ喺度9up

SugarFree 發表於 2023-10-4 21:23

甄妮+俞琤
鬧到12點都未鬧完
DM多仔多到覆唔哂

SugarFree 發表於 4/10/2023 21:23

可摸耳加插歌手唱歌後,然後MC同陳慧嫻喺台下俾分?

可摸耳加插歌手唱歌後,然後MC同陳慧嫻喺台下俾分?
jcbartleby 發表於 2023-10-4 21:49

所有歌手入場都要整句「來來來來繼續唱吧」(Worst Lyrics of 2023)
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

Anson Kong  Blue Monkey
曲:Ian 词:Oscar
編:葉澍暉 監:徐浩

6/10

AK's 藍猴 is coming......finally

https://www.instagram.com/p/Cx-lN0EvuEq/

《Blue Monkey》
曲 : 陳卓賢
詞 : Oscar
編 : 葉澍暉
監 : 徐浩

06.10.2023 13:00 各大音樂平台上架
06.10.2023 21:00 MIRROR YouTube Channel MV首播

Anson Kong  Blue Monkey
曲:Ian 词:Oscar
編:葉澍暉 監:徐浩

6/10
~love1314~ 發表於 2023-10-4 22:09

「翻開曆法,你會發現藍猴是注定要脫的」
在這畢生不滅 無極的狀態

今年最難聽的歌曲五強

偷情
MONEY
Nah
浪漫殺死巨蟹座
ON
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

林家謙盧冠廷兩代喃嘸佬…
呢個組合都頗癲
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

AK's 藍猴 is coming......finally

監 : ...
boy4dudes 發表於 2023-10-4 22:09

生生應該爭到個十大掛
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

喜歡仙女10

監 : ...
boy4dudes 發表於 2023-10-4 22:09

終於 我賢作品
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

列車上對著坐的兩個人, 發行by Universal Music Ltd.

根據cm logic, 連球記都幫蛋記爭男金,樂壇好團結
在這畢生不滅 無極的狀態

列車上對著坐的兩個人, 發行by Universal Music Ltd.

根據cm logic, 連球記都幫蛋記爭男金,樂壇好團結 {: ...
losyes 發表於 2023-10-4 23:15

呢首已經係第三首環球作品
要你果句成立,呢首要起碼播到冠軍
click here

生生應該爭到個十大掛
gcgoobi 發表於 2023-10-4 22:39
生生, 安安, 米米未有十大. 今年生生十大都唔有男三甲, 係十大最好人選

AL 新歌做乜9狂叫老公個名? Let's get it 安 Let's get it 安安 Get it 安安安安安

AL 新歌做乜9狂叫老公個名? Let's get it 安 Let's get it 安安 Get it 安安安安安
boy4dudes 發表於 2023-10-4 23:28

笑咗  呢首算順耳嘅 唔洗扔耳機
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

boy4dudes 發表於 2023-10-4 21:02

快歌黎講只要副歌係有melody有歌詞 唔係淨係讀字/9叫
成首歌個flow順已經唔會太差
以歌論歌 呢首係megahit之外最好 揚長避短 Vocal岩番佢既range

生生, 安安, 米米未有十大. 今年生生十大都唔有男三甲, 係十大最好人選

AL 新歌做乜9狂叫老公個名? Let's ...
boy4dudes 發表於 2023-10-4 23:28

老公On點嘅樣?

原來本週之星係 濤
一日 +5
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

所有歌手入場都要整句「來來來來繼續唱吧」(Worst Lyrics of 2023)
LushKillYourMus 發表於 2023-10-4 21:52

我有時 會查你手機:
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

原來本週之星係 濤
一日 +5
hehemamama 發表於 2023-10-5 00:02

睇好佢上至尊 反正大家都唔想軒公攞 皆大歡喜
無所謂啦 學林狗話齋 我無問題嫁

沒有課金下全個星期蛋記只播四次

究竟mc衰咩要被夾硬ban呢?連出兩隻k歌?定對do姐不敬?
FIGHT for 陳柏宇

究竟mc衰咩要被夾硬ban呢?連出兩隻k歌?定對do姐不敬?
~蛋撻~ 發表於 2023-10-5 00:21

抽同與我無關好過徐浩作果啲,係cm評價都麻麻,我都唔明
click here