返回列表 發帖
希望MC年尾會有一首真係大熱嘅歌
如果唔係 男金無望就基本
分分鐘今年世一都無十大
連上台唱歌機會都無

訪問一係節目邀請一係經理人提出,
以前有麻利都大D機會, 而家唔覺得serrini 或者口水果邊會line up 訪問 ...
people 發表於 2023-10-4 10:41

究竟愉快動物病係咪真係速冠
磨到星期三同RB都未分出勝負

可能未冠呢
雖然都仲有大把時間追兩次 最多咪好似上星期咁
vani 朝朝都唔播有啲鬼

何況2>1 都未必過到隱形遊樂場
播多個星期追至尊碟幾好

如果樹再速冠女銅可能仲有變數
又返返去迪迪度
kwanie 發表於 2023-10-4 15:09

Special One應該有排播
愉快動物病無論今個禮拜冠定死位 結局都係秒速落榜
不冷淡不熱情有十大尾位已經算賺左
女銅真係唔睇好

原來本週之星係 濤
一日 +5
hehemamama 發表於 2023-10-5 00:02

睇好佢上至尊 反正大家都唔想軒公攞 皆大歡喜
無所謂啦 學林狗話齋 我無問題嫁

因為華納今年決定谷豹 好似上年佢哋決定谷Mc咁
hkaddoil 發表於 2023-10-5 07:35

有時醉翁之意不在個獎 多個機會上台發揮 多個機會宣傳
有邊個真係記得同在乎MC上年有無男歌手獎或者係男金銀定銅
反而多數人會記得佢上叱咤台唱live係點 (某姜天王如是)
男金女金都係個名即 攞黎quote廣告代言嘅時候增加叫價空間
呢個年代除左CM forum同唱片公司好著緊叱咤獎之外 真係 who cares

對華納黎講 MC已經係Cashcow 用頒獎禮曝光/獎項加持效果已收
我係華納我都唔會出全力繼續課多年金俾903
留返俾D Quota俾D真係知名度曝光率不足嘅歌手(e.g.準女金)好過

準備今年第一首過30
加埋120
kwanie 發表於 2023-10-5 14:13

可能第二人格冠軍週咁 播得嗰14-15
然後成堆歌一齊塞住喺105條線到 隨時調位