返回列表 發帖
新榜又一換一果堆人,真係有夠無聊 好遺憾佢地冇冠 阿駿 泥睇下

嗰個台啲獎得啖笑
kenneth 發表於 2023-10-9 00:24

上年仲爆趣過當年 美菊 掃獎

點解 一了百了 仲可以存在係個playlist?

星期一得兩次都有啲危,不過就算上到可能都係1wk攝吓    Poor MayAiiiiiiiiiii
    後人就算 WK43 先 ...
FY5856 發表於 2023-10-10 15:35

真係ban 左去一了百了罷啦,反正都過晒氣又悶。

✌️其實美泳舊年都值得更多
結果係點大家都知
究竟係咪真係成間蛋只有容祖國可以拎女金
同公司任何其他人 ...
FY5856 發表於 2023-10-11 14:37

其實點解仲要播 一了豬了? 因為加左宣傳?
會吾會阻到 幸兒 衝金?

鷹王課金 就豪一點 上哂兩首
hkwilliamsiu 發表於 2023-10-11 18:46

好似突然間記起有呢首歌甘要播反晒

幫一了百了打氣
steph123 發表於 2023-10-11 22:46

一了百了 係米會 10 NE?

幸兒女銀換一了百了十大
梨胃言 發表於 2023-10-11 22:48

仲趕到咩? 係都五錯,俾多D 識唱歌GE 人上台沖淡D 妖氣

但其實 一了百了 今次4台都遲上,避開晒 幸兒D 重量PLUG  上榜期

其實都預左,俾盡咪兩 wk 低位out,蛋要谷後人類,而家 WK41,再唔播多啲,煎就可能唔會夠數衝金,雖然話 ...
FY5856 發表於 2023-10-12 10:27

又吾一定,見捧吾起一個,自然轉章分散投資ga la。
今年幸兒金真係1/3 機會,加上捧極都吾比以前有大分別,上次音樂會銷量更加吾好提。

多個歌手佔多個獎比較化算

明明星期一先得 2 次,但到星期四朝早已經 9 次    唔會係將失禁式播放呢招用落一了百了到掛
    定 ...
FY5856 發表於 2023-10-12 10:50

美aiiii IG po 左段野有d 似3plug trailer ,好另類甘
會吾會 幸兒女銀已成定局,所以吾使再谷?

今week 開始即刻冇左一了百了

一了百了呢? 盛世左2日吾見左

一了百了終於AIIII 出了

903 專業推介@2023/10/14
RK  LW Songs       Singers
01  08  濤         姜濤
02  05   ...
ayckwan 發表於 2023-10-14 10:45

不得了,aiii 7變17
名次每隔兩日都改變位置
一變四 四變十二
來到這禮拜更加諷刺