返回列表 發帖
Gin lee的後人類美麗的哀愁不能上榜
好可惜
903又再次造馬
cathay1996 發表於 2023-10-8 22:26

應該唔會嘅 多1-2周就會上
蛋記邊可能容忍到就咁就輸

得罪講句 quality最高嘅AGA提前出局
金Gin定金蕾 真係差別不大 兩者非常麻麻

Gin贏就贏vocal 蕾贏就贏獨市style
但因為蕾贏最女機會大 其實個人覺得Gin女金相對穩...掛?!
上年女歌手細年 bid價低咗 先雙料啫 今年應該唔會
但覺得兩間公司都錄定多首歌好喎 分分鐘鬥到12月中
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

903 DJ突然喺無夾過嘅情況之下搵返一了百了隻歌嚟播
Flambeau 發表於 2023-10-11 23:37

"無夾過" ching串得好應

成班卒仔邊有咁多自主權
擺明係齋撳掣 本來system就set好今周邊首歌要播幾次
不過播泳唔播煎 可能係製造下懸念乍掛??

boy4dudes 發表於 2023-10-12 21:40

好聽 RB呢首更有十大格喎
遊子的歌 感動

HOCC05年冇左女金都話下一年拎返
kay果陣4連銀真心CLS
abcxyz302006 發表於 2023-10-13 23:58

嚴格去睇
hocc 06年去補05年 都錯過最佳時機
因為已有音樂質素嘅差異
但咁啱06年係佢人氣最頂果年 不過我唔理解佢06年點輸最女
總覺得果年有造馬感 無拉拉點解會準備好medley嚟唱?

而kay 08年輸都算了
09年更令人失望 因為感覺903企咗喺邪惡 欺凌者嘅一方
活著 點鬥都唔會比 雙冠軍 差掛?
離哂大譜

咦?!光B上返榜喎
恭喜

Plug plug 都冠
估唔到港台咁有品味
唔知有冇機會2週冠呢
MMM 發表於 2023-10-14 13:45

點解港台突然咁support AGA嘅?
可惜流行榜成績同頒獎禮無關