返回列表 發帖
原來大陸妹同馬拉妹相差25AP

最後最後還是退後退後, 這場暴雨連日變了深海
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

如果panther 真係女金 有d odd , 但panther 一直lead 住佢10幾ap
我情願gin金 , 當了左佢件心事 ,之後可 ...
快劍俠 發表於 2023-10-9 22:27

仙女世一至少攞十年金啦
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

開始期待英皇會講傷台唔太喜歡播旗下女歌手的歌

大陸妹index:10
我等我在 發表於 2023-10-10 13:00

大陸妹正呀喂

How about Trivial Matters Of Us from Gin Lee?

我一向無留意開903 AP; 而且真心希望Gin今年有獎。 ...
JasOh103 發表於 2023-10-10 17:38

十大, 女歌手銅獎

咁CUNT又真係好聽嘅
kwanie 發表於 2023-10-10 19:04

舉腳贊成!!

中文歌曲龍虎榜 本周精選
Special One (02) / 甩身 (10) / 一了百了 (13) / 下一個暑假 (19) / look into m ...
mt666 發表於 2023-10-10 21:30

希望兩週冠

一了百了過左成個月幾先嚟上榜?

Gin lee d歌冇人聽又悶

903放棄咗
begin 發表於 2023-10-11 13:33

冇人聽? 呢度邊個有聽過堅李既歌請

簽呢啲咁嘅形象歌手 都係滿足下佢恨獎心態之後去搵錢啦我就支持比女金佢 唔好再污染樂壇 ...
henry168 發表於 2023-10-11 17:51

Gin金後仙女應攞十年長壽女金

好不容易馬拉妹播左7次, 辛苦啦DJ們

903唔鍾意MC張天賦
Jason0223 發表於 2023-10-12 14:18

903唔鍾意MC張天賦
    903唔鍾意Jason陳柏宇
    903唔鍾意Jay馮允謙
    903唔鍾意Gigi梁詠琪
    903唔鍾意Gin李幸倪

整個聖艾粒”華納”LaLaLaLa

失約巴黎變迷失巴黎

美吓一日推到上TOP 10
星夢情真 發表於 2023-10-12 19:18

有何意義?

一剎那嘅光輝,傾好好好醜醜上一星期,炮灰都有炮灰嘅意義,
Gin Lee雖好都要有前輩泳兒做陪襯 ...
~蛋撻~ 發表於 2023-10-12 20:40

泳兒只不過係一時倦了兩個月上唔到榜

睇化左,已經是CM人心目中既至尊
henhenhen 發表於 2023-10-13 13:41

not me

睇化左,52赫茲已經是CM人心目中既至尊

陳蕾係暫時今年播放率最高嘅歌手, 華納盛世

Omg 仙女, 廸, 煎, 樹, 泳齊齊上榜, 熱鬧樂壇!!

Plug plug 都冠
估唔到港台咁有品味
唔知有冇機會2週冠呢
MMM 發表於 2023-10-14 13:45

AGA同王菲各自係港台擁有歷年21首冠軍歌曲

泳兒 一了百了 新城走勢 17>16>15>13>12>11

幾時再開OnederfuLive 2.0

MC失寵 隨時三甲都冇埋 陰功
而家廣偉IAN JAYFUNG -O-O都爭崩頭
敗犬女王 發表於 2023-10-15 11:00

可惜, MC年頭個世幾好
    男銅應該都係悶賢, 不過我buy JF

1. Bye Bye 掰掰歌
曲:JACE 詞:JACE 編:Kiri T 監:Kiri T/JACE

2. Lo Siento 各行各路
曲:JACE 詞:JACE 編 ...
Keithchancy 發表於 2023-10-15 12:25

期待

其實好多中文唱片都會用英文為名又如何??

神的不在埸證明打算replace伸縮十大?
Kfmusic 發表於 2023-10-15 18:57

舉腳贊成

喜歡陸仙妹指數:5
我等我在 發表於 2023-10-15 19:32

仙女一向受商台支持, 星期日都有播2次