返回列表 發帖
LT明天2:30PM於又一城開記者會,宣布29/11於九展開首次個唱
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

可能下個禮拜攝冠
梨胃言 發表於 2023-10-10 10:05

下星期梗係收到收到冠硬啦!
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

LT剛才於又一城個唱發佈會首次唱未派新歌二人限定故事,輕快R&B小品,仙灘合力填詞

即係演唱會可能首唱埋阿六,再宣佈出首張Album
LushKillYourMus 發表於 2023-10-10 16:41

2都未PLUG,邊有可能咁快轉PLUG呀??傻啦!!

埋單應該110十大第十位, 加埋安仔十大仲有兩個位
小猫子222016 發表於 2023-10-10 14:48

軒、GIN、RB、豹、LT、濤、ON,應該仲有3個位,你係咪ASSUME收到收到入硬十大?
謙B的流離者的海亦好大機會入十大,咁就剩下一個位...

How about MIZU from AGA?
EricC2021 發表於 2023-10-10 16:57

只有84ap邊有可能入十大呀?傻啦!

Poor AGA 豈不是佢今年嚮903失寵?
EricC2021 發表於 2023-10-10 17:08

佢仲有機會拎女銅GE,樹今年餘下時間應全BAN,SPECIAL ONE上多幾個禮拜就可以反CUP佢
How about Trivial Matters Of Us from Gin Lee?

我一向無留意開903 AP; 而且真心希望Gin今年有獎。 ...
JasOh103 發表於 2023-10-10 17:38

dum dum穩入十大
唔知GIN拎女金定銀

領會唔會空降第二
kwanie 發表於 2023-10-10 23:28

傻啦!今wk一定係ye ahs真死位,最多空降第三

LT新歌二人限定故事後日正式派台,8pm mv首播

浮床又播返上黎 組金+十大ready
Lolly Talk表演完一把火走得
69h 發表於 2023-10-12 10:04

傻啦!今年組金一定係RB!
LT必有三甲

其實只係我哋一廂情願濤有十大,最後同炎一樣都係專業推介白果
gcgoobi 發表於 2023-10-12 08:01

濤暫時排第6,睇下今年餘下時間有冇超過4首歌ap高過佢

No la, 組三甲應該係: 珍 + 領 + 棒糖/橡皮 (獨立公司二選一), 除非 棒糖 其實背後有大公司撐  ...
boy4dudes 發表於 2023-10-13 20:01

collar冇可能追到3甲啦!傻啦!
都話RB拎硬組金!

所以其實係要冠浮床先
kwanie 發表於 2023-10-14 11:45

我都係咁諗

浮床真係要攝架啦
kwanie 發表於 2023-10-14 13:06

愉快動物病,開始就有可能mark定即將落榜都得啦!

收到收到跌落榜尾唔死,五台冠在望
估out 1,3-5,10/20