返回列表 發帖
男三甲爭到傻 個個都開播

後人類暫時 3ap, 真係 ban 左? 可能知道係迫英皇準備派新歌
boy4dudes 發表於 2023-11-12 13:40

咩叫 ban 左? 高位已上

kisslung_222 發表於 2023-11-12 15:25

到時睇各大公司都捧邊個
會唔會家謙換 SERRINI 個十大? 始終 SERRINI 果首好多時都低位 (去過第 20 位先彈返起, 明顯唔係鍾意佢首歌)
世一果陣咁強勢上榜, 又一直高位, 同埋算 HIT, 覺得最後都會有十大

MARF 真係播多 D , 穩個新人金先啦

Season 2 竟然有第二周
903 轉死性
不過我鍾意烈愛成灰多好多
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

班DJ真愛賢在
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

到時睇各大公司都捧邊個
會唔會家謙換 SERRINI 個十大? 始終 SERRINI 果首好多時都低位 (去過第 20 位先 ...
hissorhk 發表於 2023-11-12 15:53

唔會啦!流離者的海播到11X仲可能有落榜週穩入十大!
班DJ真愛賢在
Willjohnson 發表於 2023-11-12 16:29

未死的話就下WK冠硬
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

班DJ真愛賢在
Willjohnson 發表於 2023-11-12 16:29

有機會爭唔到唱作及男歌手
俾首十大
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

Season 2 竟然有第二周
903 轉死性
不過我鍾意烈愛成灰多好多
ricnature 發表於 2023-11-12 16:21

可能見係光頭先播咋
談情的價值用新晉填詞人許弘毅就播都唔播
那陣時不知道 置身的日子都發亮

俾首十大
speedman 發表於 2023-11-12 16:53

犀利,怕個flow太熱鬧
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

俾首十大
speedman 發表於 2023-11-12 16:53

Wk47冠硬冇落榜週就唔夠ap入十大
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

可能見係光頭先播咋  
談情的價值用新晉填詞人許弘毅就播都唔播  ...
danlam15 發表於 2023-11-12 16:55

許弘毅呢啲同何方一樣
又新又唔識同dj 打好關係喎
邊有資格同方丈相提並論
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

許弘毅呢啲同何方一樣
又新又唔識同dj 打好關係喎
邊有資格同方丈相提並論 ...
ricnature 發表於 2023-11-12 18:04

DJ覺得太新未達一級填詞人水平

咩叫 ban 左? 高位已上
kitlong1019 發表於 2023-11-12 15:37
你可以自己問下話 "後人類已bam" 嗰位會員

後人類 index: 4*
我們的總和

後人類 index: 4*
Wonders 發表於 2023-11-12 18:30

按著預算中的節奏 可去到冠軍?
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

JF今年的作品就別拿出來招魂吧…Jason、On仔、MC,他比得過誰?#Anyone but Jay Fung#

Should男三甲:
前二:Jason、 On Chan。誰金都值得。
銅: MC

Should 女三甲:
金:AGA
銀:Serrini
銅:Cath

希望Speak Love有十大

Gin Lee今年的作品就別拿出來招魂吧…黃妍、鄭欣宜、Serrini,她比得過誰?#Anyone but Gin Lee#

Purple今年的作品就別拿出來招魂吧…明荃、肥媽、家燕,她比得過誰?#Anyone but Purple#
DM多仔多到覆唔哂

班DJ真愛賢在

903係咪仲諗住繼續放計時炸彈上台
會唔會考慮仍在換左濤個十大

大國剩返啲quota可以俾晒marf
播過埋Jeffery 同埋唔好拆獎

播過埋Jeff ...
wing 發表於 2023-11-12 20:38

個炸彈去到邊都會自己搵位爆
DM多仔多到覆唔哂

播過埋Jeff ...
wing 發表於 2023-11-12 20:38

仍在=逼得太緊

回復 556# Willjohnson

太多理由播  鏡仔 唱作人 歌迷會入錢播廣告 佢又唔會拎最男最歌 播ap 又可以叫三飛(十大 男歌手 唱作人)雲妮buy 他
I love Canton pop music

可能見係光頭先播咋  
談情的價值用新晉填詞人許弘毅就播都唔播  ...
danlam15 發表於 2023-11-12 16:55

擺明係俾面光頭,最高質嗰兩plug我的親人、談情的價值都唔上,反而呢首麻麻哋就播。

至尊唱片今年點架

回復 31# hkaddoil

見fb 姜粉投濤 其實dummy 好聽啲

Chill Club 推介榜@2023/11/12
RK  LW Songs      Singers
01  02  BOMB                  P1X3L
02  07  浮床                     Dear Jane
03  08  訣                        The Hertz
04  06  be friend ok?        sica
05  03  關我蛋治               Kiri T
06  04  濤                        姜濤
07  10  一了百了               泳兒
08  09  枱底隧道               ERROR
09  NE  無窮盡                 葉巧琳
10  NE  終於出歌              FINALLY

本周共2首新上榜歌

OUT

01  成婚破浪               謝安琪
05  甩身                     區子琳

confirmed

評分人數

個炸彈去到邊都會自己搵位爆
mosesming 發表於 2023-11-12 20:40

今日已經feel到搵緊舊聞洗太平地啦
所以到時唔會係依個炸彈,而係即場做一個新嘅炸彈

換仍在都無用,未一樣有人嘈點解要換
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

kisslung_222 發表於 2023-11-12 15:25

拍乳未開播

支持仍在十大提高十大平均質素
嘉茵 vs 家欣的時代來臨了