返回列表 發帖

[Mar/2024] 陳健安 Live afteR Life 2024演唱會

陳健安 Live afteR Life 2024演唱會

日期:2024年 2月29日至3月3日

時間:8PM

地點:旺角麥花臣場館

票價:HK$880 / $580

主辦機構:寰亞娛樂 / 東亞娛樂

恒生信用卡優先購票

優先購票日期:2024年1月8日 (上午10時) 至1月10日 (晚上11時59分)

優先購票渠道:www.hotdogtix.com 或  HotdogTIX手機應用程式

*恒生信用卡客戶必須先登記成為HotdogTIX會員,方可享優先購票。

source: 寰亞fb
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

諗起上次買到AA行
cancel嗰陣個腦記咗三年 終於有得睇
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

其實可以開紅館

其實可以開紅館
K2022 發表於 2023-12-17 19:31

真 麥花臣邊夠啊
無紅館都九展會展啦
那陣時不知道 置身的日子都發亮

真 麥花臣邊夠啊
無紅館都九展會展啦
danlam15 發表於 2023-12-17 21:24

3月 九展拆未
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

3月 九展拆未
b01091018 發表於 2023-12-18 00:57

未 有韓團仲開緊

其實可以開紅館

真係諗唔明,華納連豪仔都開到紅館,安仔無論唱作, hit歌同知名度都勁過佢竟然開麥花臣

真係諗唔明,華納連豪仔都開到紅館,安仔無論唱作, hit歌同知名度都勁過佢竟然開麥花臣 ...
小猫子222016 發表於 2023-12-18 12:54

但開紅館安仔可能真係未必得, 佢冇洪咁識玩SOCIAL MEDIA

真係諗唔明,華納連豪仔都開到紅館,安仔無論唱作, hit歌同知名度都勁過佢竟然開麥花臣 ...
小猫子222016 發表於 2023-12-18 12:54

但開紅館安仔可能真係未必得, 佢冇洪咁識玩SOCIAL MEDIA
快劍俠 發表於 2023-12-18 13:39

九展肯定OK嘅
唔知係無場定寰亞又太保守

要睇質素梗係覺得on仔歌又好啲唱又勁啲
但事實上就係on仔次次投票獎都唔見影但係HKH成日入到前十

九展肯定OK嘅
唔知係無場定寰亞又太保守

要睇質素梗係覺得on仔歌又好啲唱又勁啲
但事實上就係on仔次 ...
wing 發表於 2023-12-18 13:51

你係街客都識簡邊個來聲啦

2場都太保守喇 至少4場啦

好想睇
但應該難搵伴
【This is MC】澳門見

10點 hotdogtix.com 優先

有冇人買到
chok 緊都無飛

10點即入, 買到3月2日880元

入到checkout比人彈番出黎 又再排過

+2場!!
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

多謝支持!一連兩場《陳健安 Live afteR Life 2024演唱會》已經火速售罄!現宣佈加開2月29日以及3月1日兩場!

恒生信用卡優先購票 (加場場次)

優先購票日期:2024年1月11日 (上午10時) 至1月12日 (晚上11時59分)

優先購票渠道:www.hotdogtix.com 或  HotdogTIX手機應用程式

*恒生信用卡客戶必須先登記成為HotdogTIX會員,方可享優先購票。

回復 12# lemontea1069

X2....
SAMMI 三米

頂 唔記得左今日賣飛
記得ge 時候 心諗今晚應該都未遲
好彩加

3月1買左

到時英國飛返黎

講真寧願開一場會展。
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

紅館三面台都得啦

回復  lemontea1069

X2....
kh23 發表於 2024-1-8 13:15

飛都未買到

幾時公售?

1月16號10點cityline公售

等公售先la

完全買唔到…

成粒鐘終於chok到張單丁
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

買唔撚到, 下次紅館好嗎

四場都賣晒喇

買到

買到單丁
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

我安叻叻
準備睇曬4場
利申:唔係鏡粉

佢公司完全揀錯場地
至少都starhall啦大佬
紅館一場都唔洗驚

今次係幾面台?

今次係幾面台?
Alantse722 發表於 2024-2-26 10:08

應該三面

今次係幾面台?
Alantse722 發表於 2024-2-26 10:08

麥花臣好少搞四面
「微笑之中 接受還未有 答案。」

今次係幾面台?

寰亞啲座位劃分都幾癲下

其實可以開紅館

以前好中意<<在錯誤的宇宙尋找愛>>個類歌最近既歌都唔係咁ARM口味

有時會諗佢係米更適合組返CAS
但算LA,年紀咁大, KING又結左婚,12子又咁火,我諗都好難
但冇左CAS真係差咁小小咁樣...但仍然都會留意下佢既新作
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

寰亞啲座位劃分都幾癲下
CHpang 發表於 2024-2-27 19:16

記得某CAS演唱會(林XHIM做GUEST), 入到場被還AR某高層梁姓XE文, 好人當賊扮, 當時梁小姐仲搵左大會攝影仲拎E黑色單反開住閃光燈狂影我當時我坐係位度非常驚訝, 佢懷疑我張飛係偷返黎(但明明係佢D STAFF帶我位坐前面), 但佢完全無證無據然後不問真假就搵人影我, 仲要當眾打電話比某鄺姓女藝人(事緣張飛唔知點解有鉛筆寫住係比佢侄仔, 但我係用真金白銀買)

事後佢知自己誤會左我,先想送SAMMI當時歌迷會FANS GATHERING飛比我, 我當然唔會要唔稀罕你比, 你當眾侮辱我個人, 比張飛我就想當無事!?你咩料啊?
真係唔知呢條女乜料以為自己做左高層就可以隻手遮天?

最後我有DM 其中一位CAS成員, 甚至之後都有同另一位CAS成員講(當然係閒聊)
最後件事當然都係不了了之!?得我自己知既冤屈事啦,好想SHARE下, 因為咁多年我都冇乜機會點提過, 呢位X涼E文(I豬:MAVIXXXXX)真係好做唔做,好羞家, 仲要怪錯人,唔知咩高層,逗緊咩人工, 每年每月每日每分每秒做緊乜?
只係識欺人太甚, 事後仲諗住比張飛我就想塞住我把口, 好明顯你塞唔住
原來一句唔知就可以好人當賊扮, 一句唔知就可以恃勢凌人, 真係恐怖
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

入場 歌手入面淨係見到美吓送花

TG gp見到A行最側嗰位乜都睇唔到

音準好sharp啊救命

音響唔好?
定真係唱得好差
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

是咪病左

Part 5開始喊死人啦

Part 5開始喊死人啦
liwaynejason 發表於 2024-2-29 22:55

有冇rundown?

有冇rundown?
misterben111 發表於 2024-2-29 22:59
我自己冇紀錄 睇吓其他人有冇

唱得唔好?