返回列表 發帖

[Apr/2024] 洪嘉豪 Kaho Live 2024

保誠保險呈獻: 洪嘉豪 Kaho Live 2024
日期: 2024年4月13至14日 (星期六至日)
時間: 晚上8時15分
地點: 紅磡香港體育館
票價: HK$880 / $680 / $480
主辦單位: Warner Music Hong Kong

恒生信用卡優先訂票日期及時間:
1月17日上午10:00至1月18日晚上23:59
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

WoW 開紅館
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

Poster 同演唱會名都幾Hea

hea到爆 好似budget唔夠咁
無力將天氣逆轉。

個主題唔好再hea啲

一首歌都up不出
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

$200 樓下會睇吓
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

覺得華納啲show寒酸到連煙火都會唔捨得爆

呢個真係樂壇奇蹟
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

$200 樓下會睇吓
RVHOCPC 發表於 2024-1-10 15:22

華納俾我?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

一首歌都up不出
cathay1996 發表於 2024-1-10 15:19

聖誕很忙?
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

應該好賣過幸兒
始終華納演唱會都算質素保證

愚一篇嘢講到內部訂霏爆哂,同埋話係特登改個咁普通既名

今次演唱會叫《洪嘉豪 Kaho Live 2024》,KAHO表示:「我想用我個名去做人生第一次演唱會個題目,係想帶出一種鼓勵,嘉豪呢個名,香港應該有千千萬萬個,平凡過咩咁,但係我希望大家唔好俾個名限制咗自己,唔好覺得自己好平凡,就一定咩都做唔到。我都係由一個平凡人,勇於追求自己嘅夢想行到今日,終於可以第一次踏足紅館。我係一個普通人,同大家一樣 ,平凡家庭出身,平凡的名字,平凡的樣子,平凡的歌聲,但只要懷抱住不平凡的夢想,我相信你同我一樣,無論做咩,永不放棄,都係會得嘅,行到去夢想之地。」

應該好賣過幸兒
始終華納演唱會都算質素保證
梨胃言 發表於 2024-1-10 16:21

保證唔好睇?
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

一首歌都up不出
cathay1996 發表於 2024-1-10 15:19

污 祖兒
再將我相信的如煙火般綻放

保證唔好睇?
616.1314 發表於 2024-1-10 17:35

華納演唱會係睇人

今次演唱會叫《洪嘉豪 Kaho Live 2024》,KAHO表 ...
阻住 發表於 2024-1-10 17:34

平凡像我...
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

Poster似music zone獨立音樂人第一次show多過紅館
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

好多人搶

Better than flop ginlee

Poster幾好呀
拉鍊再拉低啲就更好
在這畢生不滅 無極的狀態

佢有咩賣點?

話時話,wiki上面寫洪嘉豪英文名叫Joey是真的嗎?

三月中/尾出全新Digital Album, 有八、九首歌 (包括只要你不尷尬同黑玻璃)
實體係演唱會果陣出

開幾多面台

華納係咪好鍾意旗下歌手唱翻唱歌?

佢都開到紅館
我只能夠講恭喜
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

HKH 都紅館,似乎假以時日美泳都可以首次紅館或者 Gin 都可以第二次紅館

LCSD 連 HKH 都批........

保證唔好睇?
616.1314 發表於 2024-1-10 17:35

佢地PRODUCTION 都好HEA, PAKHO, JANICE, MC

今次演唱會叫《洪嘉豪 Kaho Live 2024》,KAHO表 ...

好平凡咁靠關係
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

HKH 都紅館,似乎假以時日美泳都可以首次紅館或者 Gin 都可以第二次紅館

LCSD 連 HKH 都批........ ...
FY5856 發表於 2024-1-11 09:17

HKH有兩場7000人竹翠
美泳有咩往績

佢地PRODUCTION 都好HEA, PAKHO, JANICE, MC
快劍俠 發表於 2024-1-11 09:25

預左hea就唔會失望
其實都係好事

好平凡咁靠關係
John 發表於 2024-1-11 09:36

so true

平凡雖好 平庸變壞
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

身邊都唔少friend想睇
希望搶到飛

我想用我個名去做人生第一次演唱會個題目

Cycle Of 慘被無視

佢有咩賣點?
lorbat 發表於 2024-1-10 22:26

gay
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

固定特別嘉賓:mc

固定特別嘉賓:mc
kenneth 發表於 2024-1-13 16:05

有d想睇
唔知佢live穩唔穩定

Poster 同演唱會名都幾Hea
LLLC 發表於 2024-1-10 14:25

HEA到一個點

LCSD 連 HKH 都批........ ...
FY5856 發表於 2024-1-11 09:17

DIU IVANA 都話佢一直有入紙, 都未批 連HKH 都批

DIU IVANA 都話佢一直有入紙, 都未批 連HKH 都批
快劍俠 發表於 2024-1-15 02:24

其實覺得IVANA唔啱開紅館, 佢做d野咁藝術

其實覺得IVANA唔啱開紅館, 佢做d野咁藝術
lorbat 發表於 2024-1-15 05:03

雖然我都覺, 上次PINK CANVAS 我同佢 都好ENJOY, 連我個FD本身唔係FANS 都話好睇, 如果下次再搞呢D 都可以叫佢   但都想佢開多次紅館, 如果我個FD 去睇佢紅館有可能訓著

又唔係無代表作,但歌單要高人度下
華納同佢應該都係博一鋪,唔理想就應該會進入淘汰期
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

華納可能想再測試佢吸金力, 確定佢作為華納三寶,係名符其實嘅。

又唔係無代表作,但歌單要高人度下
華納同佢應該都係博一鋪,唔理想就應該會進入淘汰期 ...
LushKillYourMus 發表於 2024-1-15 12:51

一場: 張敬軒/ 衞蘭
一場: MC / 豹
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

一場: 張敬軒/ 衞蘭
一場: MC / 豹
l00540 發表於 2024-1-15 16:26

會唔會夠膽死請JANICE

LOAD咗一陣就入到

買唔到
又話係暗星

又會係黑色座位表
售票詳情如下: 
洪嘉豪Kaho Live 2024
香港體育館(紅館)
13-14/4/2024
$880, $680, $480
共2場,約3 100張門票於2024年2月21日(星期三)上午10時起於城市售票網公開發售。
「微笑之中 接受還未有 答案。」

唔預買到,等華納加兩場算
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊