返回列表 發帖
如果 Julie 係 I Know demo 就好笑

Julie Julie Julie
Julie Julie Julie
Julie Julie Julie Oh J ...
boy4dudes 發表於 2024-1-11 19:04

不敢想像

Why you 個開頭嚇一嚇 不過暫時係三首入面最好聽
Btw Why You有少少吃定我嘅感覺 ...
tlam 發表於 2024-1-19 01:23

可能都係D BASS 都係咁重, WHY YOU 好似一隻舊歌, 但諗唔到== 又有D 似COLDPLAY但WHY YOU 係第一次聽已經知LOOP 得過

我覺得似radio head 嘅creep
qwerzx 發表於 2024-1-19 05:27

似wo, 你講完我都諗起last flowers

我鍾意 Why You 多過 Sorry....
WZA111 發表於 2024-1-19 00:54

same Sorry  聽唔入耳

實體版仲要無why you…
babyshark 發表於 2024-1-19 19:38

係米頭三百隻漏左, 跟住發現先加塊牛仔布扮special edition

係米得我覺得WHY YOU 好聽lol
因為慢歌即使佢錄得好GE VOCAL 都唔係特別好,佢唱得好拖
RAW D 我仲會聽多左同埋呢首同吃定我都係MOOD 現在好似都好少PRODUCE呢D  廣東歌 首首都要主打有冇人去左睇佢個EXHIBITION? 有咩睇

去咗個場
簡直嘥錢
完全達唔到宣傳之效
又唔覺有幾artistic
好on9
ricnature 發表於 2024-1-28 14:50

要比錢先入到?   但聽DEMO 我有性趣
  但條牛仔布我都唔覺ARTISTIC ,好夾硬,
  成件事似AGA 有MARKETING BUDGET 拎黎益COLIN 咁