返回列表 發帖
提名年度噴言
梨胃言 發表於 2024-1-18 16:57

不如聽DURIAN
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

救命AR DPR IAN 佢話係IAN AR , 我係米要笑架?
快劍俠 發表於 2024-1-18 16:51

哦,MV係幾好睇
但你攞個外國歌手出嚟講經咩

上邊先講緊AL佢哋出現,令本身追開韓星嘅,錢入返香港人袋

不如聽DURIAN
on07111 發表於 2024-1-18 17:16

fun!
支持榴榴粉!
在這畢生不滅 無極的狀態

不太建議某啲會員喺度人身攻擊、引戰
分已扣
不正常人類推介榜 2024 Week 20
1. 瑪莉晚安了 - 林宥嘉 / 林家謙 2. 主僕關係 - RubberBand 3. 還有一艘救生艙 - 炎明熹

不太建議某啲會員喺度人身攻擊、引戰
分已扣
荷蘭番茄 發表於 2024-1-18 20:52
嚴禁一切不禮貌而有可能令人感到受辱之言詞,違規者將扣二至八分不等。

個扣分理由幾好喎,原來cm有版規,大家共勉之啦

計計下原來共和有成兩年冇上過呢位頂流歌手嘅舞曲,真係慘
睇完啲唯粉嘅留言就更加唔想聽佢啲歌

其餘幾位成員做嘅舞曲都比佢入耳好多
甚至乎寧願聽byejack好過

我鍾意on多啲
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

計計下原來共和有成兩年冇上過呢位頂流歌手嘅舞曲,真係慘
睇完啲唯粉嘅留言就更加唔想聽佢啲歌

其餘幾位 ...
米色蘇 發表於 2024-1-19 09:24

第一句已經露底啦,扮到咁正義,開口埋口鬧人毒唯先
你自己咪又係隊友粉返去聽隊友嘅歌就啱啦
cm壇平時咁多毒糖、毒hello扮樂迷踩AL,又唔見你會出下聲?

無辦法聽得完 sorry
【This is MC】澳門見

除左嘈,仲係嘈
突然覺得ON好聽左
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

專心跳舞好過

原來大軍係無處不在 見到噴言 對AL嘅好感到又再增加左-100度
全靠神徒大軍 好快AL就會成為CM Forum最受歡迎歌手

其實首歌係近期最好, 但加堆rap 由4分變想比負分
tamabaron 發表於 18/1/2024 15:34
其實佢所有歌都係未聽到段RAP 前都係OK
一RAP 就可以收工

原來大軍係無處不在 見到噴言 對AL嘅好感到又再增加左-100度
全靠神徒大軍 好快AL就會成為CM Forum最受歡迎 ...
ahshunlee 發表於 2024-3-22 14:37

佢地每一個角落都吾放過,都要去由攣拗反直

聽10秒都算極限