返回列表 發帖

李幸倪乜都要撈「好似一日返幾份工」

歌手李幸倪(Gin Lee)向來愛錫歌迷,去年已積極開發官方歌迷會應用程式,昨日宣布程式正式上架。她是少有以App形式成立歌迷會的歌手,並為此程式親力親為,認真「寵粉」!

Gin Lee去年9月開始籌備的官方歌迷會「GLFC」應用程式正式上架,Gin Lee希望有個屬於她跟粉絲的平台,凝聚大家的力量,同時可以跟粉絲拉近距離。為了這個平台,她連訂貨入貨、會Tee設計及翻譯等都落手落腳去做,她說:「用咗好多精力同時間,真係好似一日返幾份工,去搞去跟進,總之好誇張,每隻字我都要睇過,幫手翻譯,好多想像唔到嘅嘢,希望大家可以感受到我嘅誠意。」過去一個月,她的家更像貨倉一樣,堆滿所有歌迷會物品。

農曆新年將至,Gin Lee透露年初一便要開工錄音,她笑言:「因為夾唔到期,所以對我嚟講係一個好大嘅犧牲,哈哈!」她透露歌曲於農曆新年後推出,有粉絲問她何時開騷,她大賣關子:「個人騷就下年啦,但今年都會有騷,係同人合作嘅,依家唔講得,大家好快就知。

CM一眾Gin1us下載咗未?

Link
在這畢生不滅 無極的狀態

1/1仲叫緊幸運兒
咁快改名

寧願叫幸運兒,好聽d
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

呢間公司特別多副業。。。
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

想做幸運2..

btw 電話冇位 唔 download 了

新一年繼續一個禮拜一篇
那陣時不知道 置身的日子都發亮

啱啱俾面dl咗
中文都係叫幸運兒,英文先叫Gin1us

24/2搞BBQ

啱啱俾面dl咗

24/2搞BBQ
阻住 發表於 2024-1-19 00:06

原來係p1x3l啲friend
在這畢生不滅 無極的狀態

啱啱俾面dl咗

24/2搞BBQ

個1係代表一姐?

俾人見到個apps都幾尷尬

希望同GinGin match到
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

暗星ginlee有冇50個人下載

4 years old +
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

啱啱俾面dl咗

24/2搞BBQ

BBQ可唔可以同Gin傾密計
Harvard都不可教導

gin lee真心靚女

原來幸兒app公司叫First of All Production
睇嚟幸兒好懷念上次演唱會嘅黑布
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

點解唔叫李好彩
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

原來幸兒app公司叫First of All Production
睇嚟幸兒好懷念上次演唱會嘅黑布 ...
John 發表於 2024-1-19 08:03

下次係2ND of all

BBQ可唔可以同Gin傾密計
Garfield 發表於 2024-1-19 01:06

唔知佢會出席幾耐

下次係2ND of all
kenneth 發表於 2024-1-19 09:19

驚佢變LAST BUT NOT LEAST AND THE REST OF IT

上次新城頒獎禮都有見到5個人著Gin1us hoodies...

上次新城頒獎禮都有見到5個人著Gin1us hoodies...
hkaddoil 發表於 2024-1-19 10:01

唔知會唔會係職員

1. 無綫前晚直播頒獎禮現場實況,當時螢光幕除拍攝Yumiko與關心妍開心擁抱之外,亦拍到Yumiko及關心妍歌迷為偶像熱烈歡呼的情況,只見一群舉着Yumiko名牌的歌迷堆中,有一名英皇女員工Mandy舉着Yumiko的名牌,一同落力呼喊,與歌迷無異,難道這名英皇員工亦是Yumiko歌迷?一直盛傳麥浚龍的歌迷是職業fans,每次出席公開活動都有薪酬,想不到Yumiko連職業fans費都省回,改由公司員工頂上。
複製代碼

驚佢變LAST BUT NOT LEAST AND THE REST OF IT
快劍俠 發表於 2024-1-19 09:31

I am ready to retire 李幸兒告別演唱會
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

有冇Gin0us
DM多仔多到覆唔哂

年頭就咁多新聞
Jeanie好紅

最後一張相嘅Gin又幾得意吓

回復 20# 快劍俠
有得開先算啦,寧願開胡李名靜「同觀眾close啲」
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

呢間公司特別多副業。。。
John 發表於 2024-1-18 23:57

,  搵多啲錢 唔好咩? 至少搵得多過咸球年代  唔怪得佢師姐祖祖有咁多物業啦

CM一眾ginius暴動

FATBOY x GIN LEE x JAY FUNG x JEREMY
3.20拉闊音樂會 打造如熔岩噴發 舞火山林舞台
期待肥仔面尖如海報
經張敬軒及林家謙於上年11月完成拉闊音樂會後,商台今日宣佈,2024年打頭陣的拉闊音樂會,主角總共有四位歌手咁多,就係Jeremy李駿傑、Fatboy肥仔、Gin Lee李幸倪同Jay Fung馮允謙,佢哋將會喺3月20號假會展演出《拉闊音樂會 LAVA — FATBOY x GIN LEE x JAY FUNG x JEREMY》。
今次音樂會以「LAVA」熔岩為主題,四位實力唱將首次攜手合作,將施展渾身解數,打造出舞火山林嘅音樂舞台,為觀眾上演只此一場,儼如火山爆發般嘅澎湃華麗演出。從Poster可見,佢哋以全黑打扮,企喺形同熔岩嘅布幔前面,型到爆啊,不過睇真啲,肥仔塊面好尖喎,猶記得佢上年年尾口口聲聲話要減肥,唔知音樂會時,佢塊面係咪會同poster一樣咁尖呢,好期待呀!

有咩唔講得

交友APP 就話姐

煎煎係嗰程式同煎粉都好多互動
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<