返回列表 發帖
之前程凱欣接手都改革過
但牙力唔夠唱片公司來
speedman 發表於 2024-1-23 01:13

不如攪番好網絡直播及或精華上架先
商業機構攪呢樣仲落後過官台
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

林峰首歌系咪真系諗住上到唔上?

不過咁早真係唔好燈住
隱形遊樂場好耐先上同一開始hea播
點知最後至尊 ...
梨胃言 發表於 2024-1-22 22:07

冇對手

改革

馬浚偉踏入2024年正式加盟新城電台擔任首席營運總監,在他上任第9天,今天(22日)再公布第 ...
梨胃言 發表於 2024-1-22 20:52

琪琪係903失勢,可以藉此轉投新城
4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

回復 102# RichieLau22
WMG冇乜歌要谷(得gareth t)應該點都榜尾
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

回復 99# EricC2021
估被ban,not entirely sure

之前程凱欣接手都改革過
但牙力唔夠唱片公司來

個名都臭咗,無獎點吸引到歌手出席
搞番4/5台聯頒好過
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復  RichieLau22
WMG冇乜歌要谷(得gareth t)應該點都榜尾
cubex___ 發表於 2024-1-23 12:16

黑玻璃??
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

回復 108# leroyjaime
似三四月先冠

改革

馬浚偉踏入2024年正式加盟新城電台擔任首席營運總監,在他上任第9天,今天(22日)再公布第 ...

馬浚偉當年被邊個搶資源全部bam
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

改革

會唔會請番港DJ蕊蕊 wow
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

荃來法語問李是我的家屬吧
DM多仔多到覆唔哂

馬浚偉當年被邊個搶資源全部bam
風見志郎 發表於 2024-1-23 15:32

查番先知原來都經過好多地方
21 傾城

本帖隱藏的內容需要積分高於 288 才可瀏覽
宇宙級攬炒

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]宇宙級攬炒
kwanie 發表於 2024-1-23 19:27

愛已過去
21 傾城

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]宇宙級攬炒

Alkane 一周命
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

seeee

評分人數

你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

Alkane 一周命
mt666 發表於 2024-1-23 19:48

其他下弦應該都係
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

其他下弦應該都係
gcgoobi 發表於 2024-1-23 20:27

下弦有得上榜已經算比面

愛已過去
LushKillYourMus 發表於 2024-1-23 19:42

瓊>>>>>鏡仔ssssss
DM多仔多到覆唔哂

有拉闊,獨角獸實上到

之前程凱欣接手都改革過
但牙力唔夠唱片公司來

最大個改革咪同 HKRIA 反面囉
然後有人播左要俾版權費嘅歌俾人告
被逼同人和解買返個版權,核突到
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

咁搞法Mirror只係得Stanley無上過903專業推介

美Ai好慘...宜家plug plug都hea播

Flambeau 發表於 2024-1-23 22:18

還好LA ,低位>低位>中位
但點解AIIIII可以甘霉? 出乜都係甘GE 人氣

Flambeau 發表於 2024-1-23 22:18

下?上mirror stanley都有份唱咖喎
點會無上?

All That I Want - Jay feat. Marf

Intro sounds like Koala Ian's "Got U"

今星期個榜中間都幾多首同AP

Intro sounds like Koala Ian's "Got U"
boy4dudes 發表於 2024-1-23 23:51

Same! 頭先第一次聽都係咁諗
那陣時不知道 置身的日子都發亮

原來迪迪都4次

All That I Want - Jay feat. Marf

boy4dudes 發表於 2024-1-23 23:51

我都覺
(首播嗰時都唔太覺,再聽真係好似
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

下?上mirror stanley都有份唱咖喎
點會無上?
kenneth 發表於 2024-1-23 23:06

佢唔駛上榜都贏晒la

下弦有得上榜已經算比面
1d14 發表於 2024-1-23 20:52

呢個真 舊年Stanley直情上唔到榜

原來迪迪都4次
梨胃言 發表於 2024-1-24 00:40

咁拿拿淋播多三四次就穩陣可以即上

我都覺
(首播嗰時都唔太覺,再聽真係好似 )
leo_03 發表於 2024-1-24 00:53

唔係似,個底係一樣
click here

回復 131# Froggy

我覺得Stanley會專注拍劇, 出歌純粹紀念先母, 唔志在上榜。

回復  Froggy

我覺得Stanley會專注拍劇, 出歌純粹紀念先母, 唔志在上榜。
EricC2021 發表於 2024-1-24 08:44

呢度所有人心態係出歌為上榜為冠軍為拎獎,點會理咁多
click here

最大個改革咪同 HKRIA 反面囉
然後有人播左要俾版權費嘅歌俾人告
被逼同人和解買返個版權,核突到 ...
星勤 發表於 2024-1-23 21:27

唔怪之得 之後HKRIA既歌上返榜
佢地除左減人cut cost 好似開唔到源
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

唔怪之得 之後HKRIA既歌上返榜
佢地除左減人cut cost 好似開唔到源
speedman 發表於 2024-1-24 09:21

俾錢做會員先有得睇頒獎禮算唔算開源
那陣時不知道 置身的日子都發亮

都好奇其實新城有幾多人會俾錢睇

回復 104# myrichardac

琪琪邊有錢落廣告 新城唔會chi 呢d無錢無market獨立歌手
Life was a willow and it bent right to your wind.

皮皮似會有狗零衫新人入場券, 虎仔未知

edwardngwy 發表於 2024-1-24 10:51

新城最多人聽嘅時期應該係2001年點正娛樂嘅時候,陳小芝周子駒郭偉安,仲有醫情醫性
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

edwardngwy 發表於 2024-1-24 10:51

鏡粉

但其實個show咁垃圾,啲人又衝曬出去。做返好production先好諗賺錢啦

原來得小明先唱得好佢啲歌 =w=

nyk新歌係跑步機上?

神算好聽
曲編監唱都好

皮皮似會有狗零衫新人入場券, 虎仔未知
boy4dudes 發表於 2024-1-24 11:21

要拎我最喜愛男歌手
click here

原來得小明先唱得好佢啲歌 =w=

nyk新歌係跑步機上?
kwanie 發表於 2024-1-24 12:14

Carl’s style ,不過坤哥都唱得幾有驚喜 唔錯

Joey同Gin都三月派歌
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

最後陳伯隻碟未派嘅兩首一次過派,俾電台自己揀播邊首
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

回復 148# Qmen
支持美卷壓倒性擊敗美煎!