返回列表 發帖
如果 I'm Marf-elous CC 冠埋
Marf 得 4首歌上3首仲要冠哂會唔會太誇張
===
Sorry 表達得唔好{: ...
mt666 發表於 2024-2-4 22:29

咁響得主場都預左架啦
故意整到佢唔多過某啲師兄先叫誇張
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

係咪欣直唔唱畀佢
梨胃言 發表於 2024-2-5 00:18

欣直同金堅響釋放資源方面都咁夾
21 傾城

呢個係咪當press con架啦?係殤台大堂搞
舊年蕾兒好似係時代廣場開
...
阻住 發表於 2024-2-5 12:52

蕾兒其實係咪有好朋友響時代廣場做?
好似依家都係佢嘅展覽
21 傾城

今個禮拜龍虎榜精選左一首成年前嘅歌
出片嗰個仲要連歌名都打錯

...
mt666 發表於 2024-2-5 17:59

淨係演出同派台嘅分別吧?
AK都有啦
21 傾城

大癲,真係夠膽冠 Captain Nancy
kosuzu_redox 發表於 2024-2-6 00:59

究竟駛左幾多錢,要咁樣日日洗腦到年三十晚
21 傾城

萬年銀獎究竟幾時plug歌,搞到CM都靜晒
我等我在 發表於 2024-2-6 09:03

不如問下點解英皇唔再出賀年歌,明明最易傳唱

Twins都係尾場先唱返你最紅
21 傾城

回復  LushKillYourMus
$0 正如艾粒首首冠
cubex___ 發表於 2024-2-6 09:14

我意思係整依首歌+MV唔知用左幾多錢,要兩台反課金
21 傾城

原來傷台係知道有呢首歌
John 發表於 2024-2-8 08:20

因為仲有啲反應而間接迫佢地要喪播Dum Dum嘅歌
21 傾城

回復  LushKillYourMus

Youtube 又話係最新派台歌
不過年幾前已經搵到有訪問

...
mt666 發表於 2024-2-8 20:46

組合同名歌SPIRAL初登新城時,網上都幾乎完全搵唔到

香港一手牌唔識打嘅細公司,年年大把
21 傾城

Chantel 一週命換坤上榜?
LLLC 發表於 2024-2-9 15:41

都預左,不過今日+4係誇張
21 傾城

勁歌金榜@2024/02/10
RK  LW  Songs          Singers
01  07  有有有 Year of the Yo          薛家燕、茜拉
02  03  魔氈             曾比特
03  02  雙喜樓            Twins
04  12  只記住你                                鄧小巧
05  05  救命稻草           張天賦
06  06  空城記            陳奕迅
07  04  無能 為力            泳兒
08  10  初心小島          姚焯菲
09  09  青春告別式          張敬軒
10  13  Little Love                             陳明憙
11  11  Never Mind            Nancy Kwai
12  14  史詩式完結         葉巧琳
13  ne  Shattered          王菀之
14  ne  Why You           江海迦
15  ne  啲咁多                             吳業坤
16  ne  回憶半分鐘                     雲浩影
17  18  小孩子才做選擇             鄧思朗
18  19  You're Gone       應智越
19  20  向明日乾杯                     李璧琦
20  ne  自我反省        黃明德

OUT
01  分手前中後          吳業坤
08  不眠來電           黎展峯
15  緊急聯絡人          Gareth.T
16  一場同學           許廷鏗
17  島嶼時間囊          Zpecial

訪問
戀愛禁止           乙女新夢

評分人數

21 傾城

不眠來電真係換自我反省
mt666 發表於 2024-2-10 15:55

亦真係冠家燕姐
預告聽晚實唱,唔知今晚.....
21 傾城

美燕負責英文歌詞
21 傾城