返回列表 發帖
痴線 勁高質
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

雪b

4拍4捧蛋
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

支持iii
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

iii please win now
然後同雅兒合唱斷線的氣球

現場嘅弦樂團

4拍4捧蛋
我等我在 發表於 2024-4-14 21:57

女主黑馬

4拍4

笑左

4拍4捧蛋

話口未完
離不開 留不低

Kay 套戲成功得獎!

errrr
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

立琪算唔算有獎
DM多仔多到覆唔哂

4拍4捧蛋

滿意未

4拍4 = award-winning movie
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

鼓勵性質

4拍4 = award-winning movie
JasOh103 發表於 2024-4-14 22:00

又要加場

又要加場
梨胃言 發表於 2024-4-14 22:02

喺CM又可以續命

又要加場

一早預告咗會加到6月2號啦

又要加場

係咪仲播緊

喜歡富城
DM多仔多到覆唔哂

謝雅兒拎過一次歌曲獎 同 Kary 平起平坐
正式超越 Kay, Joey, Cath, Miriam (0次入圍)

金手指準備上台

謝雅兒拎過一次歌曲獎 同 Kary 平起平坐
正式超越 Kay, Joey, Cath, Miriam (0次入圍)  ...
bagfgfcde 發表於 2024-4-14 22:04

我是糊塗蟲

係咪仲播緊
Yan 發表於 2024-4-14 22:03

Lumen Cinema 每日一場
請即購票
4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

哇個眼袋咁大嘅

喜歡保瑞
DM多仔多到覆唔哂

叫美管唱呢啲係咪玩佢
mosesming 發表於 2024-4-14 19:38

好過俾李小姐唱吖,起碼少個廁所位

好序有應得 除咗音樂獎項之外

第38、39、41、42屆最佳電影原創歌曲都頒得好好

Sammi頒畀Kay

瘦文
離不開 留不低

好靚

臭四出現了

Kay?

酷愛903啲燈力好勁

想睇JUNO 頒俾 KAY
不正常人類推介榜 2024 Week 18
1. Diff. - Gin Lee 2. 那讓我們一起 - mansonvibes 3. 靈魂有路 - 雷同二友

係咪頒俾 美Kay
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

Kay is coming for the win

老瘦
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

毒舌係咪會白果

Congrats Jennifer!
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

Congrats Jennifer
但仍然默默支持雪瑩...

好序有應得  除咗音樂獎項之外
bagfgfcde 發表於 2024-4-14 22:10

謝安琪角逐果兩個獎都唔係序有應得 因為佢真係太屎

劉青雲
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

大雄
離不開 留不低

偉仔 個樣
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

肯定金手指

劉嘉玲 is a joke

男主角獎關愛座仲勁過叱咤至尊