返回列表 發帖
仲有小巧
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

林家謙都應該差唔多派
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

林家謙都應該差唔多派
joey2009 發表於 2024-2-14 01:17

舊年連叱咤30幾年新人金魔咒都打破埋
今年一定繼續熱播
【This is MC】澳門見

希望今年英皇棄男金保女金
煎/泳/巧拎都開心
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

希望今年英皇棄男金保女金
煎/泳/巧拎都開心
hehe 發表於 2024-2-14 08:17

泳根本唔會有運行,唔好再ff啦
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復 54# hehe
放心2026巧女金
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

泳/巧拎都開心
hehe 發表於 2024-2-14 08:17

我驚煎煎到時係台下忍唔住喊出嚟

林家謙都應該差唔多派
joey2009 發表於 2024-2-14 01:17

永續男金

第一次見Sammi like O-O啲Post

黑玻璃真係播得幾好下
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

黑玻璃真係播得幾好下
Nicholas 發表於 2024-2-14 10:55

拖到Wk10先冠就可能入到十大門檻
Keep it up

永續男金
Kj2052 發表於 2024-2-14 10:19

新陳奕迅
MC = 新古巨基

我驚煎煎到時係台下忍唔住喊出嚟
阻住 發表於 2024-2-14 10:07

即刻唔去啦
返去住大屋
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

新陳奕迅
MC = 新古巨基
米色蘇 發表於 2024-2-14 11:39

即刻O-O一攞完台灣金曲奬就會好不屑攞叱咤奬
但殤台會繼續頒俾佢

閃賢
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

黑玻璃真係播得幾好下

真 好聽的
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

閃賢
MCmatt 發表於 2024-2-14 12:26

好鍾意段music break
未講的說話寫滿在信箋
郵差多謝你知 我心所向位置

小巧首歌好似泳兒d project囉
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

kevinlai1621 發表於 2024-2-14 12:30

英皇啲套路不嬲左抄右抄
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

英皇啲套路不嬲左抄右抄
Nicholas 發表於 2024-2-14 12:38

又唔努力谷吓吓 但係又知佢啲料掂就抄佢啲嘢 好陰公豬
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

好鍾意段music break
uran 發表於 2024-2-14 12:27

多啲唱舞曲都幾正 演唱會唱夜視鏡好得

其實小巧入英皇嘅意義在哪

cubex___ 發表於 2024-2-14 12:59

收入/筆直穩定?
DM多仔多到覆唔哂

做多啲音樂,賣少幾隻杯
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

拖到Wk10先冠就可能入到十大門檻
窮小子光環 發表於 2024-2-14 11:17

華納全心保住Kaho嘅,應該就快派埋演唱會主題曲俾DJ揀
21 傾城

又唔努力谷吓吓 但係又知佢啲料掂就抄佢啲嘢 好陰公豬
leroyjaime 發表於 2024-2-14 12:46

谷咗個女銀俾佢已經係極限
Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

同為英皇

點解小巧啲歌好過flop gin咁多

終於有首咁快嘅歌

黑玻璃真係播得幾好下

其實港台都播得幾好
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

kevinlai1621 發表於 2024-2-14 12:30

係,但成個project都好老掉牙feel

支持英皇女銀三姐霉

支持英皇女銀三姐霉
WZA111 發表於 2024-2-14 14:30

希望祖兒3月派歌前播多啲

Ian 呢首好掂
個feel 有d似特倫斯夢遊仙境

Ian 呢首好掂
個feel 有d似特倫斯夢遊仙境
victor1991415 發表於 2024-2-14 14:49

一聽都覺 希望可以撇走"悶"朵

愛我別走 發表於 2024-2-14 14:18

其實吾差,但仲悶過 早上37.2度

支持英皇女銀三姐霉

好多英皇女歌手拎過女銀
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

回復 87# on07111
包括萬年女金容祖兒

下週應該到flop煎派歌
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

下週應該到flop煎派歌
我等我在 發表於 2024-2-14 16:17

會唔會係BBQ個活動首唱

會唔會係BBQ個活動首唱
阻住 發表於 2024-2-14 16:55

我從來都不是娘惹菜 - 下星期叱吒樂壇首播
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

好多英皇女歌手拎過女銀
on07111 發表於 2024-2-14 15:56

點解wiki女歌手嗰度無祖兒

支持英皇女銀三姐霉

陳慧嫻仲未派新歌
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

愛我別走 發表於 2024-2-14 14:18

泳兒fit 好多

小巧取代美粗個位
煎煎取代美蚊個位

回復  sexykaren

雖然港台嘅本週精選只係粗略推算三甲歌嘅工具, 而且前兩期都出現上週排名第二甚至第三高 ...
EricC2021 發表於 2024-2-13 15:29

馮允謙係港台愛將,睇好佢打低gin lee奪冠

好唔慣JF播得咁好

俾空間佢做唱作人

好唔慣JF播得咁好
Yan 發表於 2024-2-14 17:39

但個勢可能都係年尾同On二選一
21 傾城

俾空間佢做唱作人
米色蘇 發表於 2024-2-14 18:02
Also, 馮穎琪 Frenzi Music 收入少, 英皇 $$$ 應該好好多

鄧小巧奪女歌手獎後感迷惘, 自爆兩年來總收入得呢個數少過打工仔 https://www.hk01.com/article/948830?

明哥 石沉大海
聽日派台