返回列表 發帖
華納好似五台一齊收水
睇嚟就算kaho同仙女要谷主題曲,嚟緊都仲會係幾個人密集派歌
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

無十大所以要高AP冠
今日+6
kwanie 發表於 2024-2-19 19:36

過年後報復式課金一齊跑數
21 傾城

陳蕾 哪怕沒有光《念》
/
曲:陳蕾
詞:陳蕾
編:趙浩權 @chiuhokuen / 蔡德才@人山人海 @tcbear
監:蔡德 ...
mt666 發表於 2024-2-20 21:10

句Tag希望係同凡星有關
21 傾城

Dear Jane意外越南big hit冇人講?
首歌完全100%Dear Jane式情歌同MV輸出,好hit長期霸越南top1 ...
HOTMAN 發表於 2024-2-21 12:44

我諗大家都想像到佢地為左邊個友隊而唔煲大佢
陣間個個問點解世界巡迴而無時間霸獎嘅唔係Dear Jane
21 傾城

回復  kwanie
Little love又會上9wks, 衝十大?
cubex___ 發表於 2024-2-21 15:15

延續上年優先推十大俾生力軍?
21 傾城

一收到廣告同歌就即刻上推介改plug
以為變左電台
21 傾城

7-8次都危危乎嘅盛世
21 傾城

又突然咁鬼熱鬧......

21 傾城

火火就快派歌,唔知捱唔捱得住
xm1n9 發表於 2024-2-24 00:24

知名歌手同上年JW攝左Q1高位差唔多
21 傾城

Kaho 陳健安唔好係903 out 啊
joey2009 發表於 2024-2-24 12:44

Kaho係冠前收掣嘅就只係勉強三位數
21 傾城

港台竟然冠洪嘉豪
DMH 發表於 2024-2-24 13:45

愛將冠唔奇怪,可以忍讓佢上年唔出席先勁揪
21 傾城

回復 247# babyshark

舊朝主政嗰陣未又係cast完好快彈鐘
21 傾城

估唔到今個星期黑玻璃到數榜先播第一次,似乎唔會冠,唔通等下首?
hehemamama 發表於 2024-2-24 21:13

窮人走勢,Kaho 1月1日要唱三首
21 傾城

釗峰遺憾派埋都先上5046
Ivana首主題曲唔可以即換
美aiiiii
21 傾城