返回列表 發帖

近13年十大 cutoff:
2011 陽光燦爛的日子 166
2012 山頂嘅朋友 130
2013 非凡人生 123
2014 豔羨 143
2015 我們都是這樣長大的 154
2016 無人知道雙子座 155
2017 和每天講再見 141
2018 認真如初 141
2019 一秒 120 / 努力奮鬥加油 104 (換走 我今朝有啲唔舒服 150)
2020 零分 149
2021 荊棘海 146
2022 我也難過的 126
2023 Little Magic 104
2024 ??????????

2015 我們都是這樣長大的 154
l00540 發表於 2024-2-22 23:41
Mag Lam

異人之野望 - Nowhere Boys x Winka

Nate Wong @ Nowhere Boys 好型

Action Director: Ahfa Wong 花姐

Mag Lam 幾時會派歌
Garfield 發表於 2024-2-23 11:34
不日派歌. Mag IG posts 瘋狂翻唱+畫畫, 似被雪緊雪到完約

Yan Ting 新歌 《三生有幸倪》
Garfield 發表於 2024-2-23 13:10
Yan Ting 好癡纏 Gin 去左蛋記後同 YT 仍然好 friend, Gin 有錢男友要睇實 d

諗多咗,YT有條件造就更好,唔需要同李個隱形男友爭
SugarFree 發表於 2024-2-23 14:53
有條件追美捲姐姐?

傻傻的我 傻傻的你
最初朝著未知出發 追啊追
別啜泣 未來定會很回味
誰人心淡 誰人爭氣
怯一怯仍自信 前面有轉機
打開天窗多美

Aaron Bosco 雷振耀 (MATCH一子)
最新單曲
《保持聯繫 Keep in Touch》
MCmatt 發表於 2024-2-23 08:41
張子丰《保持通話 KEEP IN TOUCH》d friend?

《三生有幸》MV - 周殷廷

我有時唔明點解mag 咁多haters. 佢現在咁少曝光都可以追住黎話
男男女女都有 , 唱得好唔好都成 ...
快劍俠 發表於 2024-2-25 13:50
我估係因為佢以前堆負面新聞/同音樂無關新聞實在太多掛 (被男友打, 被劈腿, 抑鬱, 自己劈腿, 被自己狗狗拉到 x 街受傷, 做小三, 被非洲愛麗兒疼愛). 無計, 香港人如果係一窩蜂憎恨開一個藝人, 個藝人好難翻身香港市場 (e.g. 劉錫明/毒瘤明, 咸校長, 肥媽, 陳小春, 人瑞, SM, 肥二汶, Kay).

當年好鐘意佢 d 冷門 sidetracks like 可愛的人方可愛, 海賊, 情歌的意義, 金剛圈; 後來 忍, 重光紀念日 & 失戀的人站起來 以為佢會有好轉, 點知...... I guess 一次女銅算執到

個個都話一秒係調, 明明我記得係借wk1 ap
如果唔係當年第十位會係邊個
絕對係公司問題 , Warner  ...
快劍俠 發表於 2024-2-25 18:29
雲吞?
梨胃言 發表於 2024-2-25 18:34
一秒 借埋 wk1 ap 都只有 127, 當年第十位 (唔計被 DQ 嘅 Jun & Yoyo 153; Juno 133 & CF 132 調上去) 係 雲吞 140.

AK 新歌 MV 又露肉 Guilt Machine or Guilty Pleasure?

https://www.instagram.com/p/C3xQV_6PFEU/