返回列表 發帖
Diff. vs 念
首戰毫無疑問Gin首勝

直接嚟Little Love 大戰黑玻璃?
咁不如2>1 啦
實過120
kwanie 發表於 2024-2-29 17:50

Why Not Both?連續出十大都好正常啫
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

其實陳明熹呢啲樂壇垃圾二世祖都玩到咁多年仲播到咁多
唔係靠父幹真心唔知憑咩

飛走 Dum Dum Gin's dance medley: GT Diff. 曌 快歌慢想 下一位 喘息空間

唔係靠父幹真心唔知憑咩 ...
賴爽 發表於 2024-2-29 18:15

首歌真心Ok wor 睇過live 自彈自唱 都唱得幾好(之前無留意過陳明熹但都覺得首歌值冠)
>3<

支持Gin Lee Disc A 祖兒Disc B
風見志郎 發表於 2024-2-29 17:28

Disc B係咪Gin Lee新唱祖兒金曲

支持Gin Lee Disc A 祖兒Disc B
風見志郎 發表於 2024-2-29 17:28

笑碟名《天李難容》
>3<

唔知嘅真係以為佢用嘅樂器好易用
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

我幾鐘意今次呢首喎, 都入腦
Orangeti

咁Juno呢?
Tyson Yoshi呢?

呢兩日派咗咁多歌
都俾Gin Lee搶哂風頭

呢兩日咁多首,全部不及diff. 洗腦
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

呢兩日派咗咁多歌
米色蘇 發表於 2024-2-29 18:38

應該會搶到美祖派歌果日

呢兩日派咗咁多歌
米色蘇 發表於 2024-2-29 18:38

係cm先討論gin最多
我估錯這個世界得到教訓

笑碟名《天李難容》
janickfu 發表於 2024-2-29 18:22

會唔會《容不下李》㗎?
凡楓樂章 :《無答案》

Ginlee串流低到唔見咗

I have to laugh

Ginlee串流低到唔見咗

I have to laugh
begin 發表於 2024-2-29 18:57

KKBOX即時榜排第15,低過坐看雲起時係咩事

Ginlee仲低過小巧

Flop ginlee confirmed

低過小巧, 高過火火, IU

Flop 火火, IU confirmed

Diff. vs 念
首戰毫無疑問Gin首勝
Wing1211 發表於 2024-2-29 18:11

因為播一次念可以Diff到兩次
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復 319# boy4dudes
FLOP GIN都高過火火?!gigi is extremely flop
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

match 好好聽
mrshadowll 發表於 2024-2-29 14:13

℗ 2024 ALFRECORDS LIMITED 自許紀錄唱片有限公司
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

Disc B係咪Gin Lee新唱祖兒金曲
阻住 發表於 2024-2-29 18:21

布穀鳥大反擊/充電器/13點/快樂最快/出色/我要玩 is coming
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

℗ 2024 ALFRECORDS LIMITED 自許紀錄唱片有限公司
mt666 發表於 2024-2-29 21:17
其實 CK's Little Girl, INK, 不羈 (with Dorothy) 已經係 ℗ 2023 ALFRECORDS LIMITED 自許紀錄唱片有限公司

其實 CK's Little Girl, INK, 不羈 (with Dorothy) 已經係 ℗ 2023 ALFRECORDS LIMITED 自許紀錄唱片有限公 ...
boy4dudes 發表於 2024-2-29 21:30

I know, 不過估唔到 MATCH 都係
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

boy4dudes 發表於 2024-2-29 22:24

Chorus前一句 之後可以接住企好

天后煎出首2分鐘歌
cm即刻熱鬧番

天后煎出首2分鐘歌
cm即刻熱鬧番
lorbat 發表於 2024-2-29 23:00

得2分鐘
粗製濫造

得2分鐘
粗製濫造
梨胃言 發表於 2024-2-29 23:02

其實 tune到唔知佢唱咩
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

gcgoobi 發表於 2024-2-29 23:16

女版byejack

生生空降

哇7:30的陽光好聽wor
新唱腔
希望warner 派呢首

女版byejack
梨胃言 發表於 2024-2-29 23:21

連gin lee都要學byejack
證明byejack已經係一班老前輩嘅啟蒙老師

連gin lee都要學byejack
證明byejack已經係一班老前輩嘅啟蒙老師 ...
米色蘇 發表於 2024-2-29 23:52

希望 TVB 彭嘉麗老師都可以翻唱

Chantel index: 1
火火 index:0

AK十大mode

出住兩分鐘先, maybe 遲 d 出 Unique Extended Remix?

Edan 後援會再次宣布解散 舊團隊被揭換新帳號後繼續執行職務,新一批 FC Admin 成員原來係舊有團隊嘅人,當初角逐 Admin 一職時,以另一 TG 帳向公司提交政綱,似有欺騙及隱瞞之嫌。

笑死人

https://www.hk01.com/article/995 ... utm_medium=referral

gcgoobi 發表於 2024-2-29 23:16

把聲本身係靚 tune完都一樣一百分
真正嘅歌手就係咁

出住兩分鐘先, maybe 遲 d 出 Unique Extended Remix?
boy4dudes 發表於 2024-3-1 00:32

Should be ordinary mix last time was Dum Dum (I'm Not Dumb mix)
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

Diff index:0
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

得2分鐘
粗製濫造
梨胃言 發表於 2024-2-29 23:02

nope 跟我不一樣
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Diff. 都係洗腦,但比Dum Dum 高級好多
有幾句真係好似憶蓮
同埋覺得佢d 咬字今次咁幾好 唔使下下咁字正腔圓

Diff. 都係洗腦,但比Dum Dum 高級好多
有幾句真係好似憶蓮
同埋覺得佢d 咬字今次咁幾好 唔使下下咁字正腔 ...
victor1991415 發表於 2024-3-1 08:39

冇咗浸leung味 仲好chic
Gin gin’s on her way to become a gay diva

Gin gin’s on her way to become a gay diva
WZA111 發表於 2024-3-1 08:57

但係聽幸兒就係因為懷舊味

但係聽幸兒就係因為懷舊味
梨胃言 發表於 2024-3-1 09:40

Gin Lee's Future Nostalgia
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

WZA111 發表於 2024-3-1 08:57

成件事仲gay過mizu 好感動
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

其實 CK's Little Girl, INK, 不羈 (with Dorothy) 已經係 ℗ 2023 ALFRECORDS LIMITED 自許紀錄唱片有限公 ...
boy4dudes 發表於 2024-2-29 21:30

不如佢簽埋MAG LA

Edan 後援會再次宣布解散 舊團隊被揭換新帳號後繼續執行職務,新一批 FC Admin 成員原來係舊有團隊嘅人,當 ...
boy4dudes 發表於 2024-3-1 01:03

到底香港D 中女有幾得閒, 同對佢自我價值身份認同幾咁低先咁得閒做咁多無謂野, 咁強GE ATTACHMENT