返回列表 發帖
Dom Dom
單丸
企街
後入
指男
Dilf

好期待隻碟
mosesming 發表於 2024-2-26 23:10

我從來都不是娘惹菜
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

回復 86# 米色蘇
組金似乎係collar vs dear jane
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

黑玻璃無緣十大?
xm1n9 發表於 2024-2-26 20:16

有十大啦
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

暗哥係落榜週定死位不死呢 呢首值冠啊
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

今年新組合 大國 ROVER vs 獨立 MATCH
boy4dudes 發表於 2024-2-26 23:14

咁獨立一定唔夠嚟 可憐的車老師Tomy
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

mc 今年係咪放慢腳步
Kaho 都plug 兩首la wor
Froggy 發表於 2024-2-27 05:58

都谷盡咗佢兩年,谷下hkh都應該嘅

mc 今年係咪放慢腳步

今年棒Kaho? 仲等緊MC新歌啊

=.= 做乜勁
HKH 咪講咗show 前會推一堆歌

撞埋一齊派又話撞
而家分開又話放慢腳步

=.= 做乜勁
HKH 咪講咗show 前會推一堆歌

撞埋一齊派又話撞
而家分開又話放慢腳步 ...
kwanie 發表於 2024-2-27 12:14

所以啲公司真係聽網民指指點點就死得
人人一把口一百種真相,盞父子騎驢
朋友已走 轉圈轉圈 哈姆共你
無愛可失 轉圈轉圈 舒發悶氣

Mc上年歌海咪又係壓住播金唔到
係你嘅真係六月先派都照金

回復 104# MCmatt
估會死,要留位俾diff.
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

透光者pop rock風唔錯
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

都係鍾意呢把聲嘅火火 雖然大開眼界未超越到住

火火呢首依然交到功課
开花五千日

miss 左 聽日先有得聽
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 115# babyshark

今晚9點有mv
开花五千日

所以啲公司真係聽網民指指點點就死得
人人一把口一百種真相,盞父子騎驢 ...
sampras625 發表於 2024-2-27 12:26

啲唱片公司先心水最清
如果英皇聽呢度啲美會員講幫美泳開紅館

啲唱片公司先心水最清
如果英皇聽呢度啲美會員講幫美泳開紅館
hkaddoil 發表於 2024-2-27 14:50

但係GinGin話要開5場

透光者pop rock風唔錯
酷愛903 發表於 2024-2-27 12:57

首歌好似唔錯

mc 今年係咪放慢腳步

黎緊華記又一次過推晒歌手同期出歌

黑玻璃終於過80
攝多首應該有120
唔好咁肉酸先啦

之後回憶半分鐘同ATIW 都有啲機
Q1 三首十大應該都係咁上下

《秒速8公里》
作曲:ROVER
填詞:林寶
編曲:Ariel Lai@emp
監製:Edward Chan / Cousin Fung@emp / Ariel Lai@emp

29.02.2024 12:00 叱咤樂壇首播
29.02.2024 14:00 各大音樂平台上架
29.02.2024 18:00 Debut Event @ apm
29.02.2024 21:00 ROVER YouTube Channel MV 首播
29.02.2024 21:30 ROVER IG Live

黑玻璃終於過80
攝多首應該有120
唔好咁肉酸先啦

之後回憶半分鐘同ATIW 都有啲機
Q1 三首十大應該都係咁上 ...
kwanie 發表於 2024-2-27 16:59

準備日日狂播Diff

《秒速8公里》
作曲:ROVER
填詞:林寶
編曲:Ariel Lai@emp
監製:Edward Chan / Cousin Fung@emp / Ariel ...
MCmatt 發表於 2024-2-27 17:03

咁快就有event
兒登後援會前admins+fds同Anthony後援會前admins+fds係咪準備開工啦

Mc上年歌海咪又係壓住播金唔到
係你嘅真係六月先派都照金
Tantamjj 發表於 2024-2-27 12:41

MC唔好再拍徐浩啦,首首記憶綿x.0同地滑x.0點玩落去?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

一場兄弟,一首歌
冇咩大道理
只係想知,若有來生
你Mind唔Mind繼續俾我笑_你

MATCH《Do You Mind》
曲: 何家銘
詞: 陳智霖
編: 何家銘/Abby Wong
監: MATCH/麥鏇璧

2.29(四)14:00各大音樂平台上架
2.29(四)20:00 MATCH YouTube Channel MV首播
2.29(四)23:00 MATCH IG Live

一齊熱鬧!

HKH都難出首十大相歌 all in la 903

HKH都難出首十大相歌 all in la 903
henhenhen 發表於 2024-2-27 19:30
wu joey同我說不可以唔係有敲過門咩
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

Dom Dom
單丸
企街
後入
指男
Dilf

好期待隻碟
mosesming 發表於 2024-2-26 23:10
碟名: 敢於越界
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

MC 張天賦 第三張個人專輯 “TREBLE”
收錄四首全新單曲

NEW TRACK 率先試聽
[1] “Butterfly” (feat. Hei-Z 希晉, Kwan.T)

曲:MC 張天賦 / Hei-Z 希晉 @heizhun.w / Kwan.T @bjai_tom
詞:MC 張天賦 / Hei-Z 希晉 / Kwan.T
編:Kwan.T
監:MC 張天賦 / Hei-Z 希晉 / Kwan.T

3.12 (TUE) “TREBLE” 各大平台及唱片店同步上架
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

放慢晒腳步

香港樂壇好彩有cm會員
啲唱片公司真係睇住啲留言做嘢
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
仙女告急

**** 本內容被作者隱藏 ****仙女告急
kwanie 發表於 2024-2-27 21:17

希望Diff聽日首播再一日播7次

收錄四首全新單曲

[1] “Butterfly” (feat. He ...
mt666 發表於 2024-2-27 21:05

召到出嚟啦

希望Diff聽日首播再一日播7次
梨胃言 發表於 27/2/2024 21:27
講開又講
無答案要等青春告別式冠完先上到
咁得意嘅

講開又講
無答案要等青春告別式冠完先上到
咁得意嘅
kwanie 發表於 2024-2-27 21:32

青春告別式換白髮
自我反省換Diff

收錄四首全新單曲

[1] “Butterfly” (feat. He ...
mt666 發表於 2024-2-27 21:05

Butterfly 好似之前youtube 偷跑過
不過個時好似係英文,唔知係咪demo 黎

不過佢冇講所以呢首應該唔會派啦

四首新歌,即係12號前點都會派一首啦
开花五千日

華納都幾掠水,炒埋炒埋又出碟
xm1n9 發表於 27/2/2024 21:46
留意返又唔係個個都有得出

咁蕾兒呢?之前又話演唱會果期出新碟

咁蕾兒呢?之前又話演唱會果期出新碟
阻住 發表於 2024-2-27 21:56

其實會唔會三寶都三月出碟
那陣時不知道 置身的日子都發亮

AK 新 MV 又一日過百萬 views, Ian 兩個禮拜先 1.8M views

AK 新 MV 又一日過百萬 views, Ian 兩個禮拜先 1.8M views
boy4dudes 發表於 2024-2-27 22:05

如果Team AK搵到邊度有平plan既話,可摸耳過兩日幫煎煎買埋

蛋記會幫佢買㗎啦
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

香港樂壇好彩有cm會員
啲唱片公司真係睇住啲留言做嘢
JasOh103 發表於 2024-2-27 21:15

唔止
獨立歌手都會睇住啲留言同AP做嘢㗎

唔止
米色蘇 發表於 2024-2-27 23:16

可能今日搭巴士嗰陣上緊cm

回復 144# boy4dudes

對上首馬騮都係2-3日上1M
Orangeti

唔止
米色蘇 發表於 2024-2-27 23:16

你講緊-O-O?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here