返回列表 發帖
可能今日搭巴士嗰陣上緊cm
梨胃言 發表於 2024-2-27 23:29

獨立歌手好貼地

獨立歌手好貼地
阻住 發表於 2024-2-28 00:01

GinGin住二百呎劏房都好貼地

迪迪 3 days to go 啲乜

WZA111 發表於 2024-2-28 00:21

有個黑心
可能佢作俾美祖嗰首三月新歌派台

有個黑心
可能佢作俾美祖嗰首三月新歌派台
阻住 發表於 2024-2-28 00:28

上善酗酒2.0

WZA111 發表於 28/2/2024 00:21
又出歌撞煎

回復 153# WZA111

廣州演唱會
Life was a willow and it bent right to your wind.

LT得2wks命?
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

好期待金Gin 24年首plug係點
今晚00:00就有得聽

Wing1211 發表於 2024-2-28 10:50

Hmmm要超越什麼 你至可以飛
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

回復 159# Wing1211
Should not expect much from flop gin
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

LT得2wks命?
酷愛903 發表於 2024-2-28 08:23

俾晒quota 賣奶
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

PanPan!!!
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

慧敏哥 新歌  拯救我自己
好正
重點係 林夕
2024 年仲可以看見這個名  真係好感動

估唔到Pandora 咁快已經去到首首派台一L 樣嘅地步

LT得2wks命?
酷愛903 發表於 2024-2-28 08:23

俾你燈完之後就即刻召咗出嚟
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

kwanie 發表於 2024-2-28 12:28

感動擔當

咁應該好快會有獎
DM多仔多到覆唔哂

罪大三個男人全部都做老豆了
恭喜細眼
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

行緊Dear Jane條路
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

Nicholas 發表於 2024-2-28 12:51

但Dear Jane有牙Tim
DM多仔多到覆唔哂

Wing1211 發表於 2024-2-28 10:50

ig story話練歌係咪練緊新歌
見到歌詞有 好似”生” 同 “的在接吻”

ig story話練歌係咪練緊新歌
見到歌詞有 好似”生” 同 “的在接吻”
阻住 發表於 2024-2-28 12:59

拉闊應該會唱Jeremy首「半」

Nicholas 發表於 2024-2-28 12:51

Tony仲正
乾一罐冰汽水

WZA111 發表於 2024-2-28 00:21

唔係3月2廣州show咩

慧敏哥 新歌  拯救我自己
好正
重點係 林夕
2024 年仲可以看見這個名  真係好感動 ...
samsam 發表於 2024-2-28 12:23

FYI

KOLOR-52赫茲
吳林峰-未生
林家謙-怪我只敢做好人
陳慧敏-十年如一日
藍奕邦-情定唐人街
藍奕邦-命

小塵埃-Control Freak
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

李龍基第八日探監 用作品說話 宣傳新歌《雲淡清風》

荃力支持龍兒首奪最男
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

wk10-12 903 no.1 guess
10 黑玻璃
11 回憶半分鐘
12 all that i want
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

FYI

KOLOR-52赫茲
吳林峰-未生
林家謙-怪我只敢做好人
陳慧敏-十年如一日
藍奕邦-情定唐人街
...
SugarFree 發表於 2024-2-28 15:26

2008年(109首)
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

10 黑玻璃
11 回憶半分鐘
酷愛903 發表於 2024-2-28 17:05

咁ATIW一定10大了

荃力支持龍兒首奪最男
SugarFree 發表於 2024-2-28 16:04

係咪會安排龍兒頂替美光坐蕾兒隔離執衫

10 黑玻璃
11 回憶半分鐘
酷愛903 發表於 2024-2-28 17:05

咁樣雲得8週 唔知會唔會攝多週little love 唔攝嘅咁cut off同上年相若

Wk11 黑玻璃 12-13 ATIW/cloud
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

咁都話首首一樣,咁樂壇大把人都係啦
我估錯這個世界得到教訓

10 不能同意更多
11 一個眼神
12 雲淡清風
DM多仔多到覆唔哂

10 不能同意更多
11 一個眼神
12 雲淡清風
mosesming 發表於 2024-2-28 18:06

雲淡清風值至尊
離不開 留不低

又唔多覺,係有個位少少似先鋒號。Keep到水準,好好un 正嘢

咁排法係咪陳少琪畀錢買至尊
係咪有病

零鏗日本溫泉肉照, 鯨魚 hear me 鯨魚 鯨魚

https://www.instagram.com/p/C35CMckhQq8/

Marf 女歌手AP暫時第一希望佢最後三甲到

Marf 女歌手AP暫時第一希望佢最後三甲到
agafan4ever 發表於 2024-2-28 22:34

雲兒已經過咗
寰亞又一個空降女金

仲有半個鐘CM準備死壇…

仲有半個鐘CM準備死壇…
WZA111 發表於 2024-2-28 23:23

但點解美蛋ig仲未出post預告首歌

係咪聽日中午先聽到
Harvard都不可教導

咁應該好快會有獎
mosesming 發表於 2024-2-28 12:45

舊年痛失十大
今年要谷盡佢

但點解美蛋ig仲未出post預告首歌
阻住 發表於 2024-2-28 23:25

如果唔係凌晨有即刻反gin

係咪聽日中午先聽到
Garfield 發表於 2024-2-28 23:26

啱啱見到GLFC出咗ig post話係
12:00 叱咤樂壇首播
13:00 各大音樂平台

00:00得件diff. T-Shirt係GLFC App上架

如果唔係凌晨有即刻反gin
WZA111 發表於 2024-2-28 23:28
諗住即刻set做聽朝鬧鐘

點解唔可以喺凌晨12點出歌
我估錯這個世界得到教訓

舊年痛失十大
今年要谷盡佢
米色蘇 發表於 2024-2-28 23:27

最好啦
我估錯這個世界得到教訓