返回列表 發帖
感動擔當
WZA111 發表於 2024-2-28 12:41

叱咤感動位
我估錯這個世界得到教訓

但點解美蛋ig仲未出post預告首歌
阻住 發表於 2024-2-28 11:25 PM

想玩突擊囉
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

Dilf. = song of the year
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

單曲封面恐怖 or artistic? 會唔會最後被換走?

Link

Truth or Dare - 洪嘉豪

boy4dudes 發表於 2024-2-29 00:12

Gin Lee artpop era?

會係咩歌呢

好 inclusive
Diva Gin

黑玻璃明明仲播緊 等到冠先派演唱會主題曲唔得嘅 而家反而驚驚會唔會換走黑玻璃到時就兩頭唔到岸
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

好 inclusive  
Diva Gin
WZA111 發表於 2024-2-29 00:30

Diffa Gin

Pandora 緊急應變逃生法
我估錯這個世界得到教訓

黑玻璃明明仲播緊 等到冠先派演唱會主題曲唔得嘅 而家反而驚驚會唔會換走黑玻璃到時就兩頭唔到岸 ...
leroyjaime 發表於 2024-2-29 05:54

都唔好聽

Marf 女歌手AP暫時第一希望佢最後三甲到
agafan4ever 發表於 2024-2-28 22:34

商台契女

仲以為今早姐姐會播 緊急應變逃生法 tim

黑玻璃明明仲播緊 等到冠先派演唱會主題曲唔得嘅 而家反而驚驚會唔會換走黑玻璃到時就兩頭唔到岸 ...
leroyjaime 發表於 2024-2-29 05:54

有心繼續播黑玻璃都得
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

雲兒已經過咗
寰亞又一個空降女金
梨胃言 發表於 2024-2-28 23:17

逐級上都ok,好似林憶蓮咁

肯定係恐怖啦!
同 Dum Dum Remix一樣嚇死人
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

Gin Lee artpop era?

會係咩歌呢
Nathan 發表於 2024-2-29 00:29

Dum Dum = Born This Way

chkalu 發表於 2024-2-29 09:45

即係女銀已經係 Gin Gin 嘅 peak…

即係女銀已經係 Gin Gin 嘅 peak…
WZA111 發表於 2024-2-29 10:17

美蛋開戲捧煎煎做女主角咪再有個peak囉

chkalu 發表於 2024-2-29 09:45

Dum dum = dangerously in love
單丸 = bday
企好 = I am...
後入 = 4
指男 = Beyonce
Dilf = lemonade
DM多仔多到覆唔哂

Diff. 個cover有啲hea
係咪要成為棄將啦

今次派得咁冇聲氣…

diff一陣叱咤樂壇首播
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

今次派得咁冇聲氣…
WZA111 發表於 2024-2-29 11:16

冇聲氣嗰啲先好聽

冇聲氣嗰啲先好聽
Yan 發表於 2024-2-29 11:22

都真…好少繕稿
睇嚟雙數年 Gin Lee is back

冇聲氣嗰啲先好聽
Yan 發表於 2024-2-29 11:22

e.g. 哭泣健康指南?

但係絕對好過隆重宣傳嘅DUMDUM
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

英皇知ginlee啲快歌太多負評,唔敢谷

Dilf is coming!

小息空間 2.0!

omg what a BOP!!!!!

She made this for the gays

omg what a BOP!!!!!
JasOh103 發表於 2024-2-29 12:16

Diva

Diff. 正喎
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

咁先係㗎嘛

嘩 呢首正
大佬呢d 快歌先係路 Diva 嚟架ma
btw 首歌咁短?

終於有首似樣

上年派呢首又會輸啦
不過唔用光頭驚唔驚呀

Gin's Come With Me

Diva
WZA111 發表於 2024-2-29 12:16

Gay bop of 2024

唔知乜乜乜不一樣 乜乜不一樣~

夠重beat
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

Gin's Come With Me
WZA111 發表於 29/2/2024 12:18
爭首生我的命

Gin is Diva!
通通差不多 通通都 根本差得多

發現蛋記上年打鑼打鼓捧之後輸甩褲 今年低調咗好多
我們的總和

發現蛋記上年打鑼打鼓捧之後輸甩褲 今年低調咗好多
Wonders 發表於 29/2/2024 12:20
咁先係低調做人高調做音樂架嘛

Ginlee好難聽

Ginlee好難聽
begin 發表於 2024-2-29 12:21

你好 Diff
身體力行支持 Gin Lee

新碟啲歌可以點排

新碟啲歌可以點排
Yan 發表於 2024-2-29 12:23

可以淨係留後人類 / 哭泣

支持舞曲Disc A 情歌Disc B
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

新碟啲歌可以點排
Yan 發表於 2024-2-29 12:23

舊年啲歌擺係Disc 1,出銀色CD
今年啲歌擺係Disc 2,出金色CD