返回列表 發帖
大國新4人 band ROVER
29/2 正式出道
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

唔係三月
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

Diff.
Sorry

黑玻璃無緣十大?
开花五千日

一睇就知係Dum Dum 2.0

gingin 出歌
CM準備 好熱鬧
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

100%肯定今年第一首5台冠係空城記,賭幾多都得!!
GIGI明天PLUG今年第一首派台歌《透光者》
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

Difficult

Diff.
Beo 發表於 2024-2-26 20:15

如果出首叫Dilf.會唔會有noise啲

繼IDK 後又一力作: Diff.
Harvard都不可教導

Diff.
Beo 發表於 2024-2-26 20:15

Gin 好鍾意 D
Dear Secret
Dum Dum
Diff.
那陣時不知道 置身的日子都發亮

回復 54# xm1n9
上完呢首先到新歌(好似+him)Also iDk

阻住 發表於 2024-2-26 20:29

博士

中文歌曲龍虎榜 本周精選
回憶半分鐘 (04) / 今晚抹掉你 (08) / 因愛而來 (15) / No Say! (NE) / 跟我做自己 (NE)
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

下黑月唔係死位?!

說走就走 03>03(>03)
SKM HK Music Chart 2024 Week 17

Guilt Machine Big Boobs Bubble Butt

Sorry ain’t that sorry
Sorry ain’t that guilty
Sorry I’m not sorry
Sorry sorry sorry not so sorry
Not sorry that I ain’t your type of body
Sorry sorry sorry not so sorry
Sorry I’m not sorry

好琪點解港台ban左青春告別式?
我等我在 發表於 2024-2-25 23:02

自我反省都係

boy4dudes 發表於 2024-2-26 21:03

AK呢首唔好聽 視覺上扮lokman

自我反省都係
筠筠 發表於 2024-2-26 21:22

the case is different. 自我反省 keep 住有播,but Gin and Twins 仲用緊蛋記 quota 上榜
Hins this song has 0AP

boy4dudes 發表於 2024-2-26 21:03
呢排kpop界好似好興呢種節奏,只係重beat同輕快嘅分別
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

早早2330ig live,會唔會透露下新歌
开花五千日

回復 70# Nathan
認真講句,鏡中鏡呢種金草莓好聽過GUILT MACHINE好多

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

下星期 Little Love 先啦?_?

**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2024-2-26 21:54

榜尾好似唔夠位
My Life會逼走邊首

榜尾好似唔夠位
My Life會逼走邊首
梨胃言 發表於 26/2/2024 21:59
唔好係DARK 就OK
最好梗係賣奶直接走

中文歌曲龍虎榜 本周精選
回憶半分鐘 (04) / 今晚抹掉你 (08) / 因愛而來 (15) / No Say! (NE) / 跟我做自 ...
mt666 發表於 2024-2-26 20:41

唔通Cloud 上週倒升就係為咗迎接冠軍?

黑玻璃無緣十大?
xm1n9 發表於 2024-2-26 20:16

不如估下新嗰首咁嘅歌名會否係快歌,好玩過估十大
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

我睇好Cloud 首歌 直大年頭呢2首都播得幾好

回復 51# mt666

陳鎮亨(亨仔),王希晉(希晉)仲有兩個
有人估其中一個係雷濠權(Jason Loi)
MATCH's 首支單曲《Do You Mind》is coming soon......
boy4dudes 發表於 2024-2-26 18:22

反而唔係之前唱過嘅《老中青》
音樂記錄
don't forget tonight

阻住 發表於 2024-2-26 20:29

Dom Dom
單丸
企街
後入
指男
Dilf

好期待隻碟
DM多仔多到覆唔哂

Ah Kelly 步人瑞後塵 CD 被分成幾截

廣州演出惹香港老元級粉絲不滿 毁珍藏簽名專輯洩憤

https://www.hk01.com/article/994499?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

Dom Dom
單丸
企街
後入
指男
Dilf

好期待隻碟
mosesming 發表於 26/2/2024 23:10
好適合喺旺角啲鐵閘貼POSTER

陳鎮亨(亨仔),王希晉(希晉)仲有兩個
有人估其中一個係雷濠權(Jason Loi){:9_459: ...
tombus20002000 發表於 2024-2-26 22:37
今年新組合 大國 ROVER vs 獨立 MATCH

今年新組合 大國 ROVER vs 獨立 MATCH
boy4dudes 發表於 2024-2-26 23:14

Dear Jane係咪冇定企啦

Dom Dom
單丸
企街
後入
指男
Dilf

好期待隻碟
mosesming 發表於 2024-2-26 23:10

yum過我自在

好適合喺旺角啲鐵閘貼POSTER
kwanie 發表於 2024-2-26 23:14

早幾個禮拜見到好多英文補習poster

Dear Jane係咪冇定企啦
米色蘇 發表於 2024-2-26 23:21

過氣了

我睇好Cloud 首歌 直大年頭呢2首都播得幾好
kelvinho726 發表於 2024-2-26 22:33

有冇試過同公司同期跑兩首十大

**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2024-2-26 21:54

呢首排到了
無力將天氣逆轉。

回復 75# kwanie

留咁耐,似冠

Tantamjj 發表於 2024-2-26 23:58

大國
掃掃掃 + 留一天

回復 75# kwanie

定係黑玻璃

Tantamjj 發表於 2024-2-26 23:58

經常㗎啦

早幾個禮拜見到好多英文補習poster
梨胃言 發表於 2024-2-26 23:36

嗰啲係team AGA
離不開 留不低

說走就走爆咗上死位
個名真係唔老黎-.-