返回列表 發帖
I am All Alone 跟著榜尾轉彎又係想點
mt666 發表於 2024-3-9 11:46

呢首應該下周玩完

咁又係,雖然爭獎大國華納玩曬
joey2009 發表於 2024-3-9 11:46

大國應該就有歌海
尤其今年預計有唔少新人

咁減法其實真係未必有十大
FEEL 到有浸我說不可以味道

Winky 女新人?
I love Canton pop music

Winky 女新人?
danielsks1988 發表於 2024-3-9 11:51

SKM HK Music Chart 2024 Week 19
冠軍歌:COLLAR - Chosen Family

係咁-2 係有人無入LOG?

嚟到3月先有第一個女新人
男新人都係得 Cotaboii
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

mt666 發表於 2024-3-9 11:57

返而想知今年領會唔會派人出嚟爭女新人
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

上年都係WK10先有第一個女新人喇 (CK)

===
Beanies 都出兩個喇,林愷鈴(天下一)又就出
仲有大國 Ash/Alice/Yoyo Day/Sumling 唔知出唔出
邊會唔夠新人
SKM HK Music Chart 2024 Week 19

HKH -2???
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

咁減法真係冇十大了>_<只有希望冠週26+AP

===
Beanies 都出兩個喇,林愷鈴(天下一)又就出{:4_92 ...
leo_03 發表於 9/3/2024 12:04
而家年年最大鑊都係男新人同組合

Beanies -2

Beanies -2
梨胃言 發表於 9/3/2024 12:15
中間打晒交咁係咩事

ILUB +2??

===
Beanies 都出兩個喇,林愷鈴(天下一)又就出{:4_92 ...
leo_03 發表於 2024-3-9 12:04

Beanies一個only???
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

Beanies一個only???
leroyjaime 發表於 2024-3-9 12:21

仲有Kay
7號已首唱第一首solo作《分手的決心》,小克詞

張蔓G 加到上頂好癲

好彩黑玻璃唔駛10-2

大家本身好唔滿意咩?
大國 +1 +2 -0.5
Beanies -1 +1
寰亞 +1 -1 -0.5
華納 +2 -1 -2
SONY -1
TLP -1

念恩-2

念恩-2
梨胃言 發表於 9/3/2024 12:38
差啲想-4 架啦
出幾多場減返幾多先啦

其實釗鋒兩首都好聽

恭喜定陳明憙 首冠啦
I love Canton pop music

仲有留香瓊,定係計佢女新人

今日會唔會公佈新城歌曲播放榜
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

JF又冠

中文歌曲龍虎榜@2024/03/09
RK  LW Songs        Singers
05  02  今晚抹掉你 ...
nellyw 發表於 2024-3-9 11:45

睇嚟948本月餘下嘅冠軍席位勁易估: JF, 陳伯同Gigi ......

林峯上首 948 冠已經係 2015年 Heart Attack
恭喜9年後再奪冠
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

lowun 發表於 2024-3-9 13:03

留香瓊派過台啦

英皇就得-O-O上榜
睇嚟diff今週都上唔到榜
年頭英皇咁少quota
我等我在 發表於 2024-3-9 11:44

英皇連物業都要開始套現本地地產商唔夠國際唱片公司爭

寰亞年頭盛世
去到年尾爭獎又收皮
kisslung_222 發表於 2024-3-9 11:44

因為年尾場刊唔肯落多 D 廣告?真係唔明點解唔谷安仔男三甲...

睇嚟948本月餘下嘅冠軍席位勁易估: JF, 陳伯同Gigi ......
EricC2021 發表於 2024-3-9 13:49

火火应该4月冠

今日會唔會公佈新城歌曲播放榜
speedman 發表於 2024-3-9 13:18

準備坐定定食花生

準備坐定定食花生
leo_03 發表於 2024-3-9 14:36

仲有新城國語力

what you get 咁就out左
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D

lowun 發表於 2024-3-9 13:03

美瓊出過好多歌了
DM多仔多到覆唔哂

what you get 咁就out左
steph123 發表於 9/3/2024 14:50
已經救咗幾星期

997 肯定係蝦餃老母冠
成個星期每個節目必播一次…
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

新城勁爆本地榜@2024/03/09
RK  LW Songs          Singers
01  06  時光厚禮         陳慧琳
02  09  遺憾與遺憾的一切     梁釗峰
03  08  All That I Want          馮允謙 Feat. Marf邱彥筒
04  05  六度相隔理論       Lolly Talk
05  14  愛的成人式        蘇家欣
06  07  無答案          林家謙
07  02  回憶半分鐘        雲浩影
08  ne  透光者          炎明熹
09  11  白髮齊眉         鄧小巧
10  ne  Lost at first sight           陳卓賢
11  12  今晚抹掉你        Beanies
12  13  I am All Alone               黃淑蔓
13  ne  三生有幸           周殷廷
14  15  慣性倔強         甄濟如
15  ne  我們曾經白頭到老       王菀之
16  17  極光           曹楊
17  18  說走就走         雷同二友
18  19  受傷           馬天佑
19  20  我愛你對不起 謝謝你沒關係  韋禮安
20  ne  Control Freak                Lil’ Ashes小塵埃

5ne

OUT
RK  LW Songs          Singers
XX  01  青春告別式        張敬軒
XX  03  永久損毀         MC 張天賦 / 陳蕾
XX  04  中二寄生魂        陳柏宇
XX  10  You’re Gone                應智越
XX  16  Rain or Shine(相擁的跳)  mansonvibes Feat. 謝安琪

評分人數

997 事隔兩年幾有得 re 了
Week 13
冠軍歌:林峯 - 無傷大雅

冠3 out1 4 5 16 17?

997 事隔兩年幾有得 re 了
kosuzu_redox 發表於 2024-3-9 16:04

Re why you?

Re why you?
軒的話 發表於 2024-3-9 16:10
神算啊
Week 13

冠3 out1 4 5 16 17?
軒的話 發表於 2024-3-9 16:09

如果係5NE+1RE,可能OUT埋14
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

排榜咪又係全部榜尾升一級

所謂改革,咪又係全部榜尾升一級
mt666 發表於 2024-3-9 16:32
真係有改革㗎
全部節目都要跑數
平均一日跑到70AP
Week 13

真係有改革㗎
全部節目都要跑數
平均一日跑到70AP
kosuzu_redox 發表於 2024-3-9 16:33

一日 70AP

一日 70AP
mt666 發表於 2024-3-9 16:38

依家先四日半
時光厚禮已經 32AP
Week 13

一日70 要畀翻幾多錢版權費
考完試啦
୧(๑•̀ᴗ•́๑)୨

Why you連re都冇得re