返回列表 發帖
Diff. index: 3
準備倒曬落海
WZA111 發表於 2024-3-6 08:32

樂觀啲 準備三加三
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

祖話錄左3、4首廣東歌,希望4月出第一plug,係咪ready拎返女金
最愛林家謙❤️

其實邊度有得睇?
gcgoobi 發表於 2024-3-5 21:59

各大 Facebook Groups/Pages 及論壇
   當時到處都係 Sin 女啲 Fans 係到出征,不停地征伐,係到問點解 Sin 女拎唔到獎,道德綁架所有人

泳兒被調走女金嗰年,連泳兒都俾 Sin 女粉鬧過呀陰公

祖話錄左3、4首廣東歌,希望4月出第一plug,係咪ready拎返女金
路易 發表於 2024-3-6 09:01

蛋:都係叫番祖兒出山最穩陣,起碼爭到金
DM多仔多到覆唔哂

仙女輸俾祖兒佢啲粉唔會輕易嘈
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

Diff.個走勢有啲似IDK

想睇祖粉大戰仙粉

Diff.個走勢有啲似IDK
梨胃言 發表於 2024-3-6 10:17

3+3
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

想睇祖粉大戰仙粉
WZA111 發表於 2024-3-6 10:24

想睇芊粉大戰仙粉/祖粉大戰煎粉多啲

路易 發表於 2024-3-6 09:01

之前ig好似有作曲
唔知會唔會爭埋唱作人

當時到處都係 Sin 女啲 Fans 係到出征,不停地征伐,係到問點 ...
FY5856 發表於 2024-3-6 09:09

竟然有人未睇過蕾衛兵歷年啲出征
班友真心癲
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

想睇祖粉大戰仙粉
WZA111 發表於 6/3/2024 10:24
但係祖仙係好朋友

但係祖仙係好朋友
kwanie 發表於 2024-3-6 10:53

祖詩當年都係好朋友

結果605.5 vs 605
DM多仔多到覆唔哂

祖詩當年都係好朋友

結果605.5 vs 605
mosesming 發表於 6/3/2024 10:54
第二年都還返啦

回復 160# Flambeau
同公司唱作金銀銅有冇咁癲

新一年要聽多啲 Diff. 先會幸運啲

赫茲呢首幾好
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

寧願祖兒第12次女金,都唔想flop煎女金
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

My Life 6 星期都低位死唔去到底係點做到

竟然有人未睇過蕾衛兵歷年啲出征
班友真心癲
ricnature 發表於 2024-3-6 10:48

佢係其中一人咪話都咩都見唔到
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

My Life 6 星期都低位死唔去到底係點做到
kwanie 發表於 2024-3-6 12:34

18年主宰都低位8週,第9週冠

當時到處都係 Sin 女啲 Fans 係到出征,不停地征伐,係到問點 ...
FY5856 發表於 2024-3-6 09:09

應該賣吓廣告,叫佢哋上嚟cm睇清事實啦。佢哋出征去華納最正確
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

寧願祖兒第12次女金,都唔想flop煎女金
我等我在 發表於 2024-3-6 12:30

英皇大把女都未金,搵其中一個去艮就得
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

佢係其中一人咪話都咩都見唔到
JasOh103 發表於 2024-3-6 12:36

淨係上cm當然睇唔到
click here

之前ig好似有作曲
唔知會唔會爭埋唱作人
Flambeau 發表於 2024-3-6 10:47

新碟concept係咪啲歌搵各大公司一姐作曲
佢自己、美迦、蕾兒,可以再搵埋小妍、Sophy、琪琪

之前ig好似有作曲
唔知會唔會爭埋唱作人
Flambeau 發表於 2024-3-6 10:47

佢仲爭咩女金呀
不如認真d 做返張好既國語碟爭金曲獎仲好

佢仲爭咩女金呀
victor1991415 發表於 2024-3-6 13:26

爭到獨照都已經爭到啦
click here

佢自己、美迦、蕾兒,可以再搵埋小妍、Sophy、琪琪 ...
阻住 發表於 2024-3-6 12:54

Daughter 2.0

佢仲爭咩女金呀
victor1991415 發表於 2024-3-6 13:26

就算有歌后提名,美祖實驚呀爺唔高興唔敢親身出席頒奬典禮架啦
不如讓個QUOTA俾煎煎好過

英皇大把女都未金,搵其中一個去艮就得
gcgoobi 發表於 2024-3-6 12:43

很多節目都幫女金護航
應該繼續蟬聯啦…
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

佢自己、美迦、蕾兒,可以再搵埋小妍、Sophy、琪琪 ...
阻住 發表於 2024-3-6 12:54

小巧都可以
click here

很多節目都幫女金護航
應該繼續蟬聯啦…
l00540 發表於 2024-3-6 15:45

期待所有女歌手出多啲好歌
click here

很多節目都幫女金護航
應該繼續蟬聯啦…

陳蕾世一
支持拎多十屆
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

英皇應該幫幸兒一年出10首K歌捧紅咗個人先
而家Diff. 903又唔buy
出面仲少人聽過Why You / Count  ...
梨胃言 發表於 2024-3-5 12:23

企好出面反應好好
但指男又好似差返

幾時先搵返Alvin同何方
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

陳蕾世一
支持拎多十屆
ricnature 發表於 2024-3-6 16:02

斤欠 可以繼續深潛
泳、巧、煎是旦一個繼續亞亞亞…

無競爭下,炎都可能有三甲…
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

回復 184# John
支持許弘毅包碟兼寫敢2.0

很多節目都幫女金護航
應該繼續蟬聯啦…

一個王菲mix千嬅,一個女版送禮,單眼佬都知903邊個win
click here

寰亞榜尾霸晒
NWB
Feanna
ILUB
ON

上面仲有 CF Cloud JF
上唔上到7 首架

一個王菲mix千嬅,一個女版送禮,單眼佬都知903邊個win
gcgoobi 發表於 2024-3-6 17:18

送禮唱肯定就是你
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

送禮唱肯定就是你
John 發表於 2024-3-6 17:28

已經想像到啲零瑕疵震音點樣唱「肯定就是你~~~」
DM多仔多到覆唔哂

已經想像到啲零瑕疵震音點樣唱「肯定就是你~~~」
mosesming 發表於 6/3/2024 17:31
好有左麟右李味

好有左麟右李味
kwanie 發表於 2024-3-6 17:38

型人道=左麟右李
DM多仔多到覆唔哂

18年主宰都低位8週,第9週冠
Kfmusic 發表於 2024-3-6 12:40
主宰 幾好聽, 當年 落過榜再 RE 然後冠, 好似 犀利 囍帖街......

好多歌未開播
我估錯這個世界得到教訓

好多歌未開播
mrshadowll 發表於 2024-3-6 19:48

三生有幸倪
click here

寰亞榜尾霸晒
NWB
Feanna
ILUB
ON

上面仲有 CF Cloud JF
上唔上到7 首架 ...
kwanie 發表於 2024-3-6 17:27

似On會射落海

話時話, cctvb系咪以後唔再搞音樂頒獎禮啦
另外chill club頒獎禮應該係時候有消息啦!

斤欠 可以繼續深潛
泳、巧、煎是旦一個繼續亞亞亞…

無競爭下,炎都可能有三甲… ...
l00540 發表於 2024-3-6 16:33

好多地方都會同你講Marf先

Btw,女金依排新聞每日一單肯定無幕後搞手?
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

2024女金及2016-18,2023女銀成日有新聞罷了幾時到泳巧筒炎

之後幾星期會唔會到呢幾首歌冠?

黑玻璃 -> 神算 -> 回憶半分鐘 -> All That I Want -> 說走就走
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋