返回列表 發帖
我驚最後又係家謙男金
abcxyz302006 發表於 2024-3-4 22:02

無答案

最後又係家謙男金
abcxyz302006 發表於 4/3/2024 22:02
我就唔會驚聽朝太陽升起啦......

我驚最後又係家謙男金
abcxyz302006 發表於 2024-3-4 22:02

今年gingin女金

本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽
不正常人類推介榜 2024 Week 18
1. Diff. - Gin Lee 2. 那讓我們一起 - mansonvibes 3. 靈魂有路 - 雷同二友

9-10做咩

寰亞一小時?

今年寰亞真係播多左好多

反而華納少左
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

9-10做咩

寰亞一小時?

今年寰亞真係播多左好多

反而華納少左
joey2009 發表於 2024-3-4 22:27

希望今年 jay fung 終於有力爭下
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

**** 本內容被作者隱藏 ****
荷蘭番茄 發表於 4/3/2024 22:26
唔盡早拉晒啲歌上嚟驚中游唔夠AP 啦
上星期TOTAL算播得多
第十位都仲係9次

唔盡早拉晒啲歌上嚟驚中游唔夠AP 啦
上星期TOTAL算播得多
第十位都仲係9次
kwanie 發表於 2024-3-4 22:31

播多啲下游即係播多啲某首歌

播多啲下游即係播多啲某首歌
梨胃言 發表於 4/3/2024 22:32
WHY ALWAYS ME..........

仙女俾英皇係咁攻擊
有啲似08之後嘅Kay
會唔會又變返欣直最女

我就唔會驚聽朝太陽升起啦......
kwanie 發表於 2024-3-4 22:16

究竟林家謙定張敬軒先係太陽

究竟林家謙定張敬軒先係太陽
wing 發表於 4/3/2024 22:49
咪又係__。
仙女俾英皇係咁攻擊
有啲似08之後嘅Kay
會唔會又變返欣直最女
梨胃言 發表於 4/3/2024 22:41
唔似
起碼贏咗先唔洗等十年

又,而家連X全部都係風向POST 建議少理

仙女俾英皇係咁攻擊
有啲似08之後嘅Kay
會唔會又變返欣直最女
梨胃言 發表於 2024-3-4 22:41

到時候gin都未必會金
我估錯這個世界得到教訓

咪又係__。唔似
起碼贏咗先唔洗等十年

又,而家連X全部都係風向POST 建議少理 ...
kwanie 發表於 2024-3-4 23:04

老屈 miss我要摘名 =w=
我們的總和

咪又係__。唔似
起碼贏咗先唔洗等十年

又,而家連X全部都係風向POST 建議少理 ...
kwanie 發表於 2024-3-4 23:04

幸兒今日連X又畀人反

diff 已 ban
恭喜陳蕾

仙女俾英皇係咁攻擊
有啲似08之後嘅Kay
會唔會又變返欣直最女

請咗蝦仁飯上台就俾貴公司捉到把柄

diff 已 ban
恭喜陳蕾
WZA111 發表於 2024-3-4 23:22

希望念會有合唱版

陳蕾女金已拎
情況好過當年Kay好多
DM多仔多到覆唔哂

希望念會有合唱版
梨胃言 發表於 2024-3-4 23:26

同念恩唱
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

Phil Lam 林奕匡 – Mountains and Valleys 高山低谷 / THE FIRST TAKE
mt666 發表於 2024-3-4 21:07

一個星期內出埋新歌?
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

播兩次TOD都唔播黑玻璃推高十大線
Keep it up

一個星期內出埋新歌?
LushKillYourMus 發表於 2024-3-5 00:08

出啦,SONY大把quota播歌
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

仙女俾英皇係咁攻擊
有啲似08之後嘅Kay
會唔會又變返欣直最女

邊度有得睇攻擊?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

出啦,SONY大把quota播歌
gcgoobi 發表於 2024-3-5 00:27

黃妍準備出歌啦,要留quota
最愛林家謙❤️

黃妍準備出歌啦,要留quota
路易 發表於 2024-3-5 00:38

送佢上大灣區做歌妓啦
click here

新城知訊台今日唔少節目都播青春告別式 會唔會第一期新城廣播歌曲播放榜第一週就係青春告別式
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

新城知訊台今日唔少節目都播青春告別式 會唔會第一期新城廣播歌曲播放榜第一週就係青春告別式 ...
speedman 發表於 2024-3-5 00:41

兩週冠?

兩週冠?
軒的話 發表於 2024-3-5 01:22

星期二係cutoff
Week 13
冠軍歌:林峯 - 無傷大雅

仙女俾英皇係咁攻擊
有啲似08之後嘅Kay
會唔會又變返欣直最女

Sin 女粉攻擊 Gin 都唔少啦
   Diff. 派左都未夠一星期,仲有轉機既,一了百了都係拖左好耐先上
   如果真係慘Ban,連上榜都上唔到,就證明到903究竟有幾咁 Bad Taste (其實 Sin 女女金已經證明到)

Sin 女粉攻擊 Gin 都唔少啦
   Diff. 派左都未夠一星期,仲有轉機既,一了百了都係拖左好耐先上
    ...
FY5856 發表於 2024-3-5 11:33

好少見
反而gin fun日日屈仙女走音

Gin 好似仲未首播...
mt666 發表於 2024-3-5 12:01

派台當日叱吒樂壇首播左

希望今年 jay fung 終於有力爭下
Nicholas 發表於 2024-3-4 22:29

佢今年真係要諗下點先differentiate到自己,之前啲歌首首差唔多,人氣又越嚟越低...

好少見
梨胃言 發表於 2024-3-5 11:43

其實點屈點唱衰,Gin都拎唔到金或者俾人投到我最喜愛,做好自己先啦
click here

十星期冠都未夠十大??咪講笑啦!!Btw似beanies死位
酷愛903 發表於 2/3/2024 13:40
你講完呢70個鐘就再無播過
係叻嘅。
英皇應該幫幸兒一年出10首K歌捧紅咗個人先
而家Diff. 903又唔buy
出面仲少人聽過Why You / Count  ...
梨胃言 發表於 5/3/2024 12:23
229 成堆歌都好似未播得咁款
攬炒

其實點屈點唱衰,Gin都拎唔到金或者俾人投到我最喜愛,做好自己先啦 ...
gcgoobi 發表於 2024-3-5 12:17

出面仲少人聽過Why You / Count to Ten

今年男女金冧莊味濃

Diff. index:0
I have to laugh
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

今年男女金冧莊味濃
Kj2052 發表於 2024-3-5 12:26

今年女銀都冧莊味濃

回復 91# 梨胃言

未必係gin lee
可能系marf

今年男女金冧莊味濃
Kj2052 發表於 2024-3-5 12:26

903 又玩爛樂壇

你講完呢70個鐘就再無播過
係叻嘅。
kwanie 發表於 2024-3-5 12:22

原來已經有70個鐘停播  
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

回復  梨胃言

未必係gin lee
可能系marf
Kj2052 發表於 2024-3-5 12:28

懷疑ATIW十大就係想Marf有得上台唱歌但唔使畀三甲

出面仲少人聽過Why You / Count  ...
梨胃言 發表於 2024-3-5 12:23

佢出乜歌903都唔buy㗎啦 咁不如做啲自己鐘意嘅音樂

回復 94# Humeny

大國d歌就最buy

Humeny 發表於 2024-3-5 12:33

903 buy + 幸兒鐘意嘅音樂 = Dum Dum

好少見
梨胃言 發表於 2024-3-5 11:43

講事實唔叫屈囉 仙子話gin唱歌冇感情就係屈啦

Humeny 發表於 2024-3-5 12:33

903係年青人電台,唔需要大媽好聲音
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

講事實唔叫屈囉 仙子話gin唱歌冇感情就係屈啦
Humeny 發表於 2024-3-5 12:37

陳蕾在首場個唱曾說:「瑕疵一定有㗎,但你哋寧願睇我小心翼翼,定係帶住瑕疵放開嚟唱,我都會擁抱所有嘅瑕疵,依家有好多科技會令到演唱會嘅聲音完美少少,但我哋冇呢啲嘢嘅,走音嗰啲由佢走,人性嚟㗎嘛,呢啲都係我當下情緒。」

903 buy + 幸兒鐘意嘅音樂 = Dum Dum
梨胃言 發表於 2024-3-5 12:36

Dum Dum本身死位打算死,點知蛋即刻科水科到唔覺意播多咗

Aga 播到女金都係因為同Colin勁friend,計番2020年Colin貢獻咗幾多就知
click here

回復 94# Humeny

英皇課金包保日播夜播