返回列表 發帖
企好 (損友 再見不是朋友 分手後的自癒療程 飄零燕 我結婚了 Mashup)

超級好聽

...
boy4dudes 發表於 2024-3-3 22:35

聽得出徐浩有幾垃圾
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

Hana 加盟星演國際......
又係跟Herman Ho....
hokc422 發表於 2024-3-4 13:18

捧到拎咗3次最受歡迎女歌星,緊係要跟
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

一個星期內出埋新歌?
LushKillYourMus 發表於 2024-3-5 00:08

出啦,SONY大把quota播歌
click here

仙女俾英皇係咁攻擊
有啲似08之後嘅Kay
會唔會又變返欣直最女
梨胃言 發表於 2024-3-4 22:41

邊度有得睇攻擊?
click here

黃妍準備出歌啦,要留quota
路易 發表於 2024-3-5 00:38

送佢上大灣區做歌妓啦
click here

好少見
反而gin fun日日屈仙女走音
梨胃言 發表於 2024-3-5 11:43

其實點屈點唱衰,Gin都拎唔到金或者俾人投到我最喜愛,做好自己先啦
click here

903 buy + 幸兒鐘意嘅音樂 = Dum Dum
梨胃言 發表於 2024-3-5 12:36

Dum Dum本身死位打算死,點知蛋即刻科水科到唔覺意播多咗

Aga 播到女金都係因為同Colin勁friend,計番2020年Colin貢獻咗幾多就知
click here

佢出乜歌903都唔buy㗎啦 咁不如做啲自己鐘意嘅音樂
Humeny 發表於 2024-3-5 12:33

未過數啫,903不嬲鍾意唱片公司會科水嘅歌手
click here

COLIN 留耐D , 今年可能到黃炎
快劍俠 發表於 2024-3-5 16:03

所以佢走咗一啲都唔可惜
click here

救返小明
即係賣奶又喺尾位
kwanie 發表於 2024-3-5 14:15

10週7次加20次冠都係90
click here

受害者包括2021-2022攞過女三甲嘅歌手、李幸倪,分分鐘仲有更多......
kosuzu_redox 發表於 2024-3-5 21:35

其實邊度有得睇?
click here

你睇前幾年嗰班人問點解冇陳蕾就知啦,好似冇佢就冇全個樂壇噉,同鏡粉不相伯仲 ...
kosuzu_redox 發表於 2024-3-5 22:10

陳蕾都叫係我個榜4年金,啲人問好正常,鬼知點解果年華納無派過最hit果首凡星
click here

咁輸畀黃妍又真係極離譜嘅

憑what
kwanie 發表於 2024-3-5 22:36

憑佢同 Colin嘅微妙關係
click here

各大 Facebook Groups/Pages 及論壇
   當時到處都係 Sin 女啲 Fans 係到出征,不停地征伐,係到問點 ...
FY5856 發表於 2024-3-6 09:09

應該賣吓廣告,叫佢哋上嚟cm睇清事實啦。佢哋出征去華納最正確
click here

寧願祖兒第12次女金,都唔想flop煎女金
我等我在 發表於 2024-3-6 12:30

英皇大把女都未金,搵其中一個去艮就得
click here

佢係其中一人咪話都咩都見唔到
JasOh103 發表於 2024-3-6 12:36

淨係上cm當然睇唔到
click here

佢仲爭咩女金呀
不如認真d 做返張好既國語碟爭金曲獎仲好
victor1991415 發表於 2024-3-6 13:26

爭到獨照都已經爭到啦
click here

新碟concept係咪啲歌搵各大公司一姐作曲
佢自己、美迦、蕾兒,可以再搵埋小妍、Sophy、琪琪 ...
阻住 發表於 2024-3-6 12:54

小巧都可以
click here

很多節目都幫女金護航
應該繼續蟬聯啦…
l00540 發表於 2024-3-6 15:45

期待所有女歌手出多啲好歌
click here

很多節目都幫女金護航
應該繼續蟬聯啦…
l00540 發表於 2024-3-6 15:45

一個王菲mix千嬅,一個女版送禮,單眼佬都知903邊個win
click here

好多歌未開播
mrshadowll 發表於 2024-3-6 19:48

三生有幸倪
click here

有冇病
個個節目都播蕾
快劍俠 發表於 2024-3-6 23:23

全部人睇完免費show都要播一次啦
click here

大台可以幫炎爭到三甲我切啊,換公司再算
xm1n9 發表於 2024-3-6 22:38

係融入國家大局嘅前提下,入到唔出奇
click here

話時話, cctvb系咪以後唔再搞音樂頒獎禮啦
另外chill club頒獎禮應該係時候有消息啦! ...
RichieLau22 發表於 2024-3-6 21:44

個節目同個榜都俾個勁歌監制玩死咗
click here

完全係抄返以前勁歌果種排榜, 冇晒 GUTS 谷 D 獨立歌手
一開始 VIU 個榜都叫多元化正常 D
唔係一二線歌手 ...
hissorhk 發表於 2024-3-6 23:37

個guts係淨係捧自己人搞到亂晒
click here

上年個第10位
l00540 發表於 2024-3-7 00:03

至尊男女金都係廣州出世+我最喜愛雙非歌手都話俾你知啦
雖然佢背景唔代表一切,但呢個係融入國家趨勢。

所以唔好再ff 香港人馬拉人菲律賓人拎大獎啦
click here

節目係同其他MKV商品一樣,完全唔識宣傳

個榜就真係其他個個20位下太安逸了 ...
LushKillYourMus 發表於 2024-3-7 00:23

加多啲位同而家勁歌榜一樣做到一pat屎咁
click here

其實點搞榜都會有人唔中意啦

講到某個榜就一定多人中意咁
mrshadowll 發表於 2024-3-7 00:38

大家都期望有一個balance到質素同受歡迎嘅一個歌曲榜
click here

暫時無一個女金係未開過紅館, 所以小巧要拎到女金首先要開到紅館, 呢個目標都幾遙遠下  ...
chkalu 發表於 2024-3-7 10:11

出10首K歌+紅館演唱會
click here

軒蕾來港後已逐漸被同化左
酷愛903 發表於 2024-3-7 10:39

唔係唱方丈啲詞就叫同化咗
click here

小巧撞煎又要走
望返寰亞首首都上到
都幾唏噓
kwanie 發表於 2024-3-7 12:29

安仔似就住播,上唔番機會大

最阻住個榜永遠都係ilub
click here

回復  梨胃言
祖兒三週冠然後幸兒又可以上新plug
cubex___ 發表於 2024-3-7 12:47

軒公告別式冠果個星期EGG都有歌亞軍
click here

冇。祖今年出歌,最多祖巧炎
cubex___ 發表於 2024-3-7 17:14

eason夠出碟出歌,都無男三甲
click here

回復  gcgoobi
殤台近年似乎不太喜歡球記歌曲
cubex___ 發表於 2024-3-7 21:11

Chin up 6首冠軍歌,真心咩?
click here

$1088/2 張拉闊 CM人見Gin嘅機會嚟了
hkaddoil 發表於 2024-3-8 11:46

英皇珠寶贊助先係亮點
呃錢K Cash唔見咗
click here

寰亞年頭盛世
去到年尾爭獎又收皮
kisslung_222 發表於 2024-3-9 11:44

又或者所有唱片公司收水,又執到5/6首十大
click here

話說MNLM係咪同蛋記完左約?
mt666 發表於 2024-3-9 22:46

有男朋友加持,點都R到啲job
click here