返回列表 發帖
#21 出左
中文歌曲龍虎榜 本周精選
All That I Want (04) / 自我反省 (06) / 別要講 (16) / 羅曼蒂克!(N ...
mt666 發表於 2024-3-15 10:06

jay fung又冠
我估錯這個世界得到教訓

祖兒's 鏡中鏡 is coming
梨胃言 發表於 2024-3-15 10:42

掃掃掃!
咁遲d咪有祖兒灣
我估錯這個世界得到教訓

許冠傑 - 紫信箋(謹此獻給黃霑先生)

特別聲音出演:黃妍(徐志摩〈偶然〉〈再別康橋〉節錄)

其實小塵埃上星期仲上唔上到…

跪求 My Life 唔好再出現

From Phil's IG

【林奕匡 x 黃妍 x 葉巧琳 - 新歌首播會】

Phil x Cath x Mischa 全新三人合唱作品面世
約定大家嚟現場一起見證
到時仲會現場演繹不同作品,想知會唱咩歌就下星期三晚 apm 見

日期:2024年3月20日 (三)
時間:8:30 PM
地點:apm大堂

From Phil's IG

【林奕匡 x 黃妍 x 葉巧琳 - 新歌首播會】

Phil x Cath x Mischa 全新三人合唱作品面世
...
KITSTON 發表於 15/3/2024 13:25
霉到要三個人出一首

霉到要三個人出一首
kwanie 發表於 2024-3-15 13:28

睇唔透罪大做緊乜
完全無因為孭Green Music而響任何方面加大投資
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

新城歌曲播放榜

1. 時光厚禮(國) 陳慧琳 播放次數:149
2. 透光者 炎明熹 播放次數:137
3. Lose Control(ENG) Teddy Swims 播放次數:126
4. 六度相隔理論 Lolly Talk 播放次數:119
5. 無答案 林家謙 播放次數:117
6. 三生有幸 周殷廷 播放次數:114
7. 我們曾經白頭到老 王菀之 播放次數:49
8. 回憶半分鐘 雲浩影 播放次數:48
9. Control Freak Lil' Ashes小塵埃 播放次數:47
10. 今晚抹掉你 Beanies 播放次數:46

https://mmc.metro.hk/category/%E ... 3bAdXAB_SAO_mNgkLgI
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

新城歌曲播放榜

3. Lose Control( ...
speedman 發表於 15/3/2024 13:46
一個禮拜播100次?
無廣告㗎

霉到要三個人出一首
kwanie 發表於 2024-3-15 13:28

睇好拎至尊歌
一次過滿足哂三個願望
DM多仔多到覆唔哂

一個禮拜播100次?
無廣告㗎 ?
kwanie 發表於 2024-3-15 13:51

一星期997冠軍歌播放率=903至尊歌荃年播放率
DM多仔多到覆唔哂

一個禮拜播100次?
無廣告㗎 ?

三台 知訊台 財經台 采訊台
3月5至3月11

詳情可以聽返星期五勁爆樂勢力12:00-12:30

新城歌曲播放榜

speedman 發表於 2024-3-15 13:46

係咪全個台一個星期只會播呢10首
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

gin個訪問好似無做咁
咩都無爆就話diff有加長版同MV三月内出
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

三台 知訊台 財經台 采訊台
speedman 發表於 15/3/2024 13:56
采訊台係英文台唔計住先
兩個台每個台一星期75次都好嚴重啦下話

采訊台係英文台唔計住先
兩個台每個台一星期75次都好嚴重啦下話
kwanie 發表於 2024-3-15 14:02

簡直破曬雷霆歌曲播放指數6台嘅紀錄
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

回復 210# speedman

第一個公開AP嘅台

簡直破曬雷霆歌曲播放指數6台嘅紀錄
風見志郎 發表於 2024-3-15 14:05

唔記得邊年勁爆播放指數係霏霏首狠狠

好似播咗1200次
DM多仔多到覆唔哂

一個禮拜播100次?
無廣告㗎 ?

一星期10080分鐘,仲要3個台
4分鐘歌播100次都係400分鐘。
所以Diff可以一星期播300次不是夢, Gin wins
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

頭6首狂播
後4首播放率較正常

新城歌曲播放榜

取消所有勁爆榜,剩係用這個流行榜頒獎吧!

你講咩啊
开花五千日

997都係播得46次,104同1044夾埋播咗103次?
人潮在 追趕生活 剩下我倆
躺廢痛快一場

播放榜完勝叱吒AP榜
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

我可以證明蝦餃老母首歌喺新城真係每個鐘播一次
呢個咁癲嘅局面已經維持咗兩星期
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

呢個咁癲嘅局面已經維持咗兩星期 ...
ricnature 發表於 2024-3-15 15:33

現在癲咁邊首?

新城歌曲播放榜

懷疑係計埋全台員工自己聽既AP

懷疑係計埋全台員工自己聽既AP
KITSTON 發表於 15/3/2024 15:44
懷疑收咗工沖緊涼部電話都要播時光厚禮

都算佢無造數
开花五千日

997都係播得46次,104同1044夾埋播咗103次?
mictong 發表於 2024-3-15 15:11

15s計一次,係咁
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Wow 球記今年主攻新城?

回復 233# boy4dudes
球記冇得玩殤台唯有搶997 AP

希望dog03仿效新城每個節目都播一次My Life

施主做乜咁睇唔開7x24聽新城
DM多仔多到覆唔哂

104 基本好少節目會播歌… AM 得少量節目,其他時間都係純播歌
所以變左 AM 台主導咗個榜 ...
星勤 發表於 15/3/2024 16:45
AM台唔係比菲巴印泰聽架咩

希望dog03仿效新城每個節目都播一次My Life
梨胃言 發表於 2024-3-15 16:34

荃力支持903每個鍾都播一次美瓊
DM多仔多到覆唔哂

AM台唔係比菲巴印泰聽架咩
kwanie 發表於 2024-3-15 16:48

3 月開始玩 ap 制後改咗啦,只係大部分時間外語歌,但都會播中文歌
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

3 月開始玩 ap 制後改咗啦,只係大部分時間外語歌,但都會播中文歌
星勤 發表於 15/3/2024 16:50
咁希望播多啲迪迪等啲同鄉Gchi 下

星勤 發表於 2024-3-15 16:50

103次點樣嚟
Week 13
冠軍歌:林峯 - 無傷大雅

103次點樣嚟
kosuzu_redox 發表於 2024-3-15 16:53

一星期有7*24=168個鐘

一個鐘播一次
其實唔難
DM多仔多到覆唔哂

一星期有7*24=168個鐘

一個鐘播一次
其實唔難
mosesming 發表於 2024-3-15 16:56

上星期:
46 時光
41 透光
35 六度
33 三生有幸
27 無答案

懷疑乘大咗三點幾倍
Week 13
冠軍歌:林峯 - 無傷大雅

上星期:
46 時光
41 透光
35 六度
33 三生有幸
27 無答案

懷疑乘大咗三點幾倍 ...
kosuzu_redox 發表於 2024-3-15 16:58

少左喎,時光過 5
而且佢係計 997 / 104 / 1044 total airplay,唔只得 997
btw 1044 個作用同 d fans 開個偶像 playlist loop 歌造數有乜分別 ????
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

原來真係有人數997 AP

CM不如轉型計埋997 AP
應該精彩過903
DM多仔多到覆唔哂

應該精彩過903
mosesming 發表於 2024-3-15 17:01

high 爆,頭 5 位加埋都差唔多 200ap
論盡樂迷,敢愛敢恨

應該精彩過903
mosesming 發表於 2024-3-15 17:01

千祈唔好!這是商台「朝思暮想」的願望唔好畀她們得逞!

乜Q嘢「朝思暮想」的願望
有病就去睇醫生啦THX
不正常人類推介榜 2024 Week 20
1. 瑪莉晚安了 - 林宥嘉 / 林家謙 2. 主僕關係 - RubberBand 3. 還有一艘救生艙 - 炎明熹

邊度有新城AP睇

唔記得邊年勁爆播放指數係霏霏首狠狠

好似播咗1200次
mosesming 發表於 2024-3-15 14:10

321次
容祖先嗰年全年播咗1300次
離不開 留不低

新城歌曲播放榜

聽開903嘅蝦餃老母係咪要轉聽新城
離不開 留不低