返回列表 發帖
居然係homework死位
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

居然係homework死位
酷愛903 發表於 2024-3-12 10:09

一黎就直上死位,有點噴      

話唔定死位不死呢

Btw, 903肯幾時out鏈.......

回復 47# mrshadowll
Diff. index: 5
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

大國係咪霸晒二三位

回復 54# kwanie
蔓姿三甲味濃

一黎就直上死位,有點噴      

話唔定死位不死呢

Btw, 903肯幾時out鏈....... ...
FY5856 發表於 2024-3-12 10:15

拉闊嘛,反正如果首歌最終都係最高第 2
近來又無咩歌要排到呢個位
咪調一調個次序,由第 2 開始,之後先再睇下落返邊 d 位,過幾星期走
個 final result 咪一樣
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

咪調一調個次序,由第 2 開始,之後先再 ...
星勤 發表於 2024-3-12 13:04

分別在於氹佢續約嗰陣,推到上冠同速上第二個功績好似勁啲咁
理得首歌吸到幾多人持續聽
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

牙雲冠軍週個起步點希望好過HKH
之後JF 應該係十大四五位啦唔好拎親都喺尾

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

恭喜賣奶去返佢應得嘅位

**** 本內容被作者隱藏 ****
恭 ...
kwanie 發表於 2024-3-12 13:52

希望 Pandora 唔好再射落海
聽日有訪問!
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

希望 Pandora 唔好再射落海
聽日有訪問!
mt666 發表於 12/3/2024 13:56
你望就望Whizz唔好跟住爬上去
不過救唔救再下面嘅雷同同小明又係另一回事

當然最好梗係都係走賣奶啦

**** 本內容被作者隱藏 ****
恭 ...
kwanie 發表於 2024-3-12 13:52

每個禮拜唯一肯定嘅係My Life上硬
下個禮拜拉闊冠JF先
雲兒有望高AP過Dum Dum

有無CM幸運兒搶緊煎煎拉闊飛?
諗緊會唔會下個禮拜頭唔洗$1080都買到兩張

咪調一調個次序,由第 2 開始,之後先再 ...
星勤 發表於 2024-3-12 13:04

Diff. 呢
   快d推鏈上死位好過啦

Diff. 真係一首好攝位播嘅歌
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

有無CM幸運兒搶緊煎煎拉闊飛?
諗緊會唔會下個禮拜頭唔洗$1080都買到兩張 ...
阻住 發表於 2024-3-12 14:16

未試過入到拉闊個訂購頁面

多謝煎煎
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

喜歡幸兒7

每個禮拜唯一肯定嘅係My Life上硬
下個禮拜拉闊冠JF先
雲兒有望高AP過Dum Dum ...
梨胃言 發表於 12/3/2024 14:00
劇本個個星期都係My Life 向死而
先比人踢咗出嚟又救返

劇本個個星期都係My Life 向死而生
先比人踢咗出嚟又救返
kwanie 發表於 2024-3-12 14:40

星期四Bad Girl播過就應該唔會死

喜歡幸兒7
梨胃言 發表於 2024-3-12 14:34

忙到不知幾點
DM多仔多到覆唔哂

雲有得出碟
《INTRODUCTION to PAIN》
3月尾分享會,應該係一個星期之後出

11/3
麗英〈美男子圖鑑〉@laiyingdesu @pomatohk
TAOTAO 黃曦桃, ASH 盧信宥〈我一個空虛孤單發覺夜漫長〉@taotaobird @ash_lu618

12/3
MC 張天賦 新專輯《TREBLE》@mcheung1201 @warnermusichk
CY陳宗澤〈現任榮譽顧問〉@chasec316

13/3
Jer 柳應廷〈筆觸男孩憂鬱之死〉@jeremylaous @mirror.weare
TigerFoo〈Hide〉@tigerfoo.heartshine
Wantamnam 我地希望 新專輯《木馬 Mukma》@wantamnam

14/3
Cloud雲浩影〈回憶半分鐘 (feat. Gordon Flanders)(Aurora version)〉@cloudwann @gordon4x @mediaasiamusic
薛晉寧〈BLUE〉@ningbbbbb
李佳〈心竅〉@mirandalee1978 @tvbmusicgroup
陳逸璇〈Thru the Night〉@jolieyschan

15/3
草蜢〈Framily (電影《出租家人》主題曲) 〉@grasshopperhk
Justin Timberlake 新專輯《Everything I Thought It Was》@justintimberlake @smehkinternational

903好似突然跑數咁 喪播黑玻璃
冠軍週應該可以25AP呱 120埋單

未試過入到拉闊個訂購頁面

多謝煎煎
leo_03 發表於 2024-3-12 14:33

啱啱先見到張圖有句"不設直播計劃"
係咪所有幸運兒都搶到霏所以唔洗設

回復 73# 阻住
一定係啦仲有好多黑布添 gin + jf + fatboy most 滯銷"實力派" combination ever

星期四Bad Girl播過就應該唔會死
梨胃言 發表於 2024-3-12 14:43

話說bad girl搞乜變咗指標節目
又唔係高層

話說bad girl搞乜變咗指標節目
又唔係高層
Kj2052 發表於 12/3/2024 16:10
個個節目都有exceptions
指乜標

劇本個個星期都係My Life 向死而生
先比人踢咗出嚟又救返
kwanie 發表於 2024-3-12 14:40

仲以為今wk 死位,又磨, 如果冠真係bad taste
7 wk 連50AP 都無

仲以為今wk 死位,又磨, 如果冠真係bad taste
7 wk 連50AP 都無
tamabaron 發表於 2024-3-12 16:39

好似10 wk都嚟

yt兩場star hall
每人坐一行都唔知爆唔爆
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

回復 79# hehe
一場麥花臣一定賣哂,但一場STAR HALL已經比較unsure

回復  阻住
一定係啦仲有好多黑布添 gin + jf + fatboy most 滯銷"實力派" combination ever ...
cubex___ 發表於 2024-3-12 16:05

見到條肥X都唔想睇啦 poor gin

荃力支持粉紅A組金
DM多仔多到覆唔哂

支持今天一切正常至尊

Diff. 都有7次... djs have very diff. taste

Diff. 都有7次... djs have very diff. taste
cubex___ 發表於 2024-3-12 19:51

小巧真係慘
Aga,Fiona Fung fan

上榜都比人罵 比冠再講啦

boy4dudes 發表於 2024-3-12 19:04

好詭異
我估錯這個世界得到教訓

美泳出新歌
唔知有冇機會上到榜尾一個星期呢

唔知以為佢拍鬼片
开花五千日

唔知以為佢拍鬼片
xm1n9 發表於 2024-3-12 21:18

幸兒都share好姊妹新歌

JFFT入侵903

幸兒都share好姊妹新歌
梨胃言 發表於 2024-3-12 22:02

英皇好多人share,唔知幫唔幫到手啦
开花五千日

希望紅瓜豪可以捱到尾攞(最少)十大
FIGHT for 陳柏宇

jer 終於出新歌~
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

美泳出新歌
唔知有冇機會上到榜尾一個星期呢
Flambeau 發表於 2024-3-12 21:10

小心有鬼 終於肯出呢種題材,但又吾係11月出
ANYWAY,無能為力 連LIVE 都未唱過就棄 仲衰過N年前首 很慣很懶

jer 終於出新歌~
Nicholas 發表於 2024-3-12 22:25

Feel到又係jm9唱腔
在這畢生不滅 無極的狀態

jer 終於出新歌~
Nicholas 發表於 2024-3-12 22:25

係咪今晚係O2首唱?

唔知琪琪幾時出歌
我估錯這個世界得到教訓

tiger新歌好好聽
我估錯這個世界得到教訓