返回列表 發帖
泳兒's new song is called 撞到正 ?

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
COLLAR 係咪要等?

On救得番?

**** 本內容被作者隱藏 ****COLLAR 係咪要等?
kwanie 發表於 2024-3-13 00:16

再等咪演唱會週先上得

有冇咁「棄」啊

最衰都係賣奶
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

泳兒's new song is called 撞到正 ?
boy4dudes 發表於 2024-3-13 00:13

小心有鬼?

影子舞之後播 Diff. 真係好夾

tiger foo
我估錯這個世界得到教訓

組金咁快第二首歌!

影子舞之後播 Diff. 真係好夾
kwanie 發表於 2024-3-13 07:46

新城勁爆唱跳女歌手
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

**** 本內容被作者隱藏 ****COLLAR 係咪要等?
kwanie 發表於 2024-3-13 00:16

梗係啦
我估錯這個世界得到教訓

Diff. 都有7次... djs have very diff. taste
cubex___ 發表於 2024-3-12 19:51

英皇科咁多水拉闊,點會唔播
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復 104# kisslung_222
六次以上有超過廿首,唔會救到。
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

煎係咪要空降三甲

煎係咪要空降三甲
kwanie 發表於 2024-3-13 10:52

今年贏硬啦 唔通真係玩 8+1 佢咩
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

今年贏硬啦 唔通真係玩 8+1 佢咩
Nicholas 發表於 2024-3-13 10:59

仙女冧莊

仙女冧莊
梨胃言 發表於 2024-3-13 11:03

睇英皇啦
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

仙女冧莊

支持仙女攞女金唱念
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

煎係咪要空降三甲
kwanie 發表於 2024-3-13 10:52

伸縮自如的煎走勢

Diff. 十大第三then terrible autotunes get to this position

支持仙女攞女金唱念
Humeny 發表於 2024-3-13 11:07

支持煎煎拍片叫殤台"be true to yourself"

支持My Life今日+10

支持仙女攞女金唱念恩
Humeny 發表於 2024-3-13 11:07

相信903唔會咁 Bad Taste 既
   雖然 903 Bad Taste 無下限
   舊年同前年女金都係

雖然我都支持Gin女銀,前提係泳女金

支持今teen一切正常 +10
DM多仔多到覆唔哂

diff似3>XX

diff似3>XX
WZA111 發表於 2024-3-13 13:17

好過IDK
gin fun要感恩

賣奶終於上返Top 10
不如賣多三奶上第三死咗佢算啦好無
===============
利申支持雲姨女金
而家真係邊個都得

gin週五終於上903宣傳
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

回復 125# WZA111
未能超越過電,4>X. But homework 2>非常難聽都有死位咁賣奶...

賣奶終於上返Top 10
不如賣多三奶上第三死咗佢算啦好無
===============
利申支持雲姨女金
而家真 ...
kwanie 發表於 2024-3-13 13:27

荃力支持美雲
DM多仔多到覆唔哂

仙女冧莊

有美美100分力撐
有望訓住贏~~~
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

仙女冧莊

樹幾時肯甘於庸俗 整多隻同Gwendolyn/Dont Text Him咁上下嘅碟
同埋唔好再咁emo 呢一兩年D歌真係好難loop得落
幫手斷下女金或者最女都好啊

樹幾時肯甘於庸俗 整多隻同Gwendolyn/Dont Text Him咁上下嘅碟
同埋唔好再咁emo 呢一兩年D歌真係 ...
ahshunlee 發表於 2024-3-13 20:10

明明而家先係庸俗

明明而家先係庸俗
WZA111 發表於 13/3/2024 20:15
呢個咪就係LOOP 唔落嘅原因
樹之呼吸聽到有啲嬲

George@P1X3L 新歌《BF》
冷熱亦存在 內心獨自期待 願此刻你在
寧願冷酷地承認 內心獨立平靜 但想你應承

曲:Gordon Flanders
詞:Billy Choi
編:PLAYGROUND / Gordon Flanders
監:周錫漢

https://www.instagram.com/p/C4dIlinShc1/

呢個咪就係LOOP 落嘅原因
樹之呼吸聽到有啲嬲
kwanie 發表於 2024-3-13 20:27

同感,佢呢兩年啲歌真係冇乜興趣聽,佢好似未諗清楚自己歌路想點走。

今年主旋律係咪要捧GORDON FLANDERS
先有牙CLOUD
今日PANDORA 又話欣賞

先有牙CLOUD
kwanie 發表於 2024-3-13 21:28

係真係欣賞至好
我估錯這個世界得到教訓

先有牙CLOUD
kwanie 發表於 2024-3-13 21:28

唔怪得 Homework 播咁多...
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

明明而家先係庸俗
WZA111 發表於 2024-3-13 20:15

想聽一套交響樂
也想與他糜爛到暗中作樂
誰來話你墮落
DM多仔多到覆唔哂

回復 139# mrshadowll
絕對欣賞GF career worst homework

我估錯這個世界得到教訓

I'm a freelancer - Blaster

回復  mrshadowll
絕對欣賞GF career worst homework
cubex___ 發表於 2024-3-13 23:39

903 一向愛Fatboy 慢歌….bad taste

118-4 如果都十大
叫好過無咁解
都係難睇架啦

雲淡风清teaser released
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

118-4 如果都十大
叫好過無咁解
都係難睇架啦
kwanie 發表於 2024-3-14 11:34

有數得計,一星期200,一年10400。 118-4都已經1.2%全年播放率
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

16+n
有機會
我估錯這個世界得到教訓

空虛未首播
我估錯這個世界得到教訓

希望十大線120!