返回列表 發帖
半空index: 5
Kfmusic 發表於 2024-3-16 20:28

美瓊有Gin Lee AP走勢
DM多仔多到覆唔哂

Zpecial???
Tvb Top10 4首華納hk
多過903????

真係華納盛世, 食晒幾家茶禮

新城勁爆本地榜@2024/03/16
RK  LW Songs         Singers
01  07  回憶半分鐘       雲浩 ...
cheng.tf 發表於 2024-3-16 15:45

今 WEEK 個榜D 歌高質唔少

竟然喺冠zpecial仲以為破到冰嘅話會冠HKH/林峯添

竟然喺冠zpecial仲以為破到冰嘅話會冠HKH/林峯添
LLLC 發表於 2024-3-16 23:16

可能排队冠晒

RE 冠
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

1 2 4 5 out而家無綫榜比新城更新城
恭喜火雞
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

中文歌曲龍虎榜@2024/03/16
RK  LW Songs           Singers
01  04  All That I Want      ...
nellyw 發表於 2024-3-16 11:45

第13位最尾打多左個「者」字
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

真係華納盛世, 食晒幾家茶禮
hissorhk 發表於 2024-3-16 23:12

呢個榜冠軍又點,啲歌手都唔會上去唱歌
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

gcgoobi 發表於 2024-3-17 00:18

係囉 咁點解仲咁多首上晒榜入 TOP 10 又要拎冠軍
TBB 會咁爽做蝕本生意?定還是真係要懶公平下?

係囉 咁點解仲咁多首上晒榜入 TOP 10 又要拎冠軍
TBB 會咁爽做蝕本生意?定還是真係要懶公平下? ...
hissorhk 發表於 2024-3-17 00:32

估计Tvb自己让步,睇下华纳接唔接受破冰,唔接受继续ban

華納香港幾耐無冠
Zpecial好似仲要係第一首
LushKillYourMus 發表於 2024-3-16 23:04
Last time 華納香港 冠 CCTVB was 2022 week 42 (呼吸之間 - Janice). Of course you already know 2023 華納北上 人瑞 有兩首 CCTVB 冠軍歌.

Zpecial 冠軍歌 record:
深夜告別練習 RTCN
完全無關的事 ViuTV
島嶼時間囊 CCTVB

一向 quota 大於一切, Zpecial 狗零衫 (最高 我的片單 #2) & 新城 (最高 自編自導自演 #2) 反而無冠軍歌

Jeremy 李駿傑
全新個人單曲

《唯美本尊》

凝聚世人我宣佈:
I don’t hate I rise in love

作曲:陳禹丞
填詞:梁嘉茵
編曲 / 監製:王雙駿

18.03.2024 12:00 叱咤樂壇首播
18.03.2024 21:00 MIRROR YouTube Channel MV首播
19.03.2024 00:00 各大音樂平台上架
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

點少得賣奶
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

Jeremy 李駿傑
全新個人單曲

《唯美本尊》

凝聚世人我宣佈:
I don’t hate I rise in love

作曲:陳禹 ...
MCmatt 發表於 2024-3-17 10:51

睇歌名聯想到係Jolin 早期d 快歌
個句嘢又似係怪美的個d theme
係咪要行男版蔡依林路線

gcgoobi 發表於 2024-3-17 00:18

Zpecial應該有嘅,最近無上去都冠先得人驚
你睇環球兩次擦身而過,應該係衰在感受都無錄
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

念恩 x2, beanies 小巧實out

話時話 環球香港最大粒又話換人...換咗邊個完全冇聲氣...

賣奶留榜有望!

My Life熱播

念演唱會之後都繼續播,女金confirm
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

話時話 環球香港最大粒又話換人...換咗邊個完全冇聲氣...
hissorhk 發表於 2024-3-17 13:10

唔係前寰亞gary chan咩?

過電應該firm 第二

聽YT 903 訪問, 日出時讓街燈安睡主角係佢WO

聽YT 903 訪問, 日出時讓街燈安睡主角係佢WO
快劍俠 發表於 2024-3-17 18:42

希望2024年又有新版街燈聽
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

John 發表於 2024-3-17 18:48

加油已加油夠

John 發表於 2024-3-17 18:48

1. 2024 仲街燈,唔好LA
2. WHO IS YAN TING LIVE 請GIN LEE 上台唱

2. WHO IS YAN TING LIVE 請GIN LEE 上台唱
快劍俠 發表於 2024-3-17 18:55

生生有幸要出合唱版先上到榜

快劍俠 發表於 2024-3-17 18:55

唔知Yan Ting同幸兒鬥大聲會點
順流逆流也易~~~
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

回復 377# John
not Diff. enough

Chill Club 推介榜@2024/03/17
RK  LW Songs       Singers
01  05  回憶半分鐘     雲浩影
02  06  My Life       盧瀚霆
03  08  青春告別式     張敬軒
04  09  All That I Want   馮允謙
05  07  黑玻璃       洪嘉豪
06  NE  Lost At First Sight 陳卓賢
07  NE  Control Freak   小塵埃
08  10  白髮齊眉      鄧小巧
09  02  無答案       林家謙
10  NE  Mr. Nobody            CotaBoii

本周共3首新上榜歌

out
01  Rocketstars    MIRROR
03  說走就走      雷同二友
04  黑月        姜濤

評分人數

賣奶留榜有望!
Kj2052 發表於 2024-3-17 14:27

個走勢同咩夕有得鬥

回復 384# 星夢情真
佢同咩直入頭十次數一樣