返回列表 發帖

[May/2024] WHO IS YAN TING LIVE 2024

WHO IS YAN TING LIVE 2024
演出日期﹕2024年5月14日(星期二)及15日(星期三.佛誕公眾假期)
演出時間﹕8:15pm
演出地點﹕Star Hall
票價﹕$1380 (VIP)* / $880 / $680 / $480

*VIP門票福利
HK$880 VIP區門票 x1
完場後台合照 x 1
簽名專輯 x 1
限量Tote Bag x 1
Customised VIP Lanyard x 1

KKTIX優先訂票: 2024年3月20至23日
快達票公開發售﹕2024年3月26日起

從2015年出道開始一直尋找屬於自己音樂路,憑藉熱血,永不言棄的精神,縱使經歷迷失低谷時期仍沒有放棄音樂夢,選擇去學習沉澱自己,在挫敗之中積極裝備自己。終於在對的時機重新出發,以新面貌回歸樂壇。

Yan Ting 周殷廷將於5月14、15日(星期二、三)在九龍灣國際展貿中心匯星Star Hall舉行《WHO IS YAN TING LIVE 2024》首個個人演唱會。

他以自己對音樂的見解,構想,人生路途上的啟發和情感,為樂迷製造了不少廣為人知歌曲。《遲了悔改》、《意外現場》及最近榮登YOUTUBE熱爆影片榜首的最新歌曲《三生有幸》均一致大獲好評。

擁有多重身份的YAN TING周殷廷,在今次演唱會更會擔任創作總監及導演一職,讓樂迷可以
欣賞不同領域的YAN TING及感受他的用心。

「WHO IS YAN TING」的答案,在鎂光燈下,舞台之上,即將揭幕。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有無愛煎又愛霏既會員會去睇

入去嗰陣撞正公司谷某人三連銀,四年四大碟(結果谷唔起敗走eeg),自己0碟歌少,唔低谷就奇
Aga,Fiona Fung fan

靠班兒登仔 JFFT fans 賣唔賣得哂啲飛呢
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

祝福佢
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

簽名專輯
佢有得出碟呀

又係少過廿首歌都開到。今次值得的 congrats yt. but 會有好多黑布多過gin lee
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

入去嗰陣撞正公司谷某人三連銀,四年四大碟(結果谷唔起敗走eeg),自己0碟歌少,唔低谷就奇 ...
agafan4ever 發表於 2024-3-15 19:23

咁都有得瀨 Gin Lee
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

睇返 Wiki 原來 903 對佢咁衰
已經連續好多首無上過榜…
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

616.1314 發表於 15/3/2024 20:24
環球唔行台嘅歌播都唔播
你望下側田

poster好正

發光發亮了

今次903有sponsor
可能可以上吓佢首新派台歌

估嘉賓會有JFFT、ERN9@N9、Gin Lee、AGA、吳雨霏

佢真係開到2場star hall?
利申:唔係鏡粉

回復 14# tom
如果嘉賓係kary & jfft, why not
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

回復  tom
如果嘉賓係kary & jfft, why not
cubex___ 發表於 2024-3-15 21:59

唔信KARY肯做嘉賓
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

想聽半祝福,
意外現場、三生有幸應該就一定會唱~
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

環球比gin Lee上台先算

今次903有sponsor
可能可以上吓佢首新派台歌

估嘉賓會有JFFT、ERN9@N9、Gin Lee、AGA、吳雨霏 ...
米色蘇 發表於 2024-3-15 21:33

可能因為咁先俾佢上黎做訪問... 之前咁多首都無上

本身唔太識佢, 聽完佢啲訪問覺得佢嗰人幾有深度, 講嘢幾inspiring, 支持

係咪搵曬合作過啲KOL/YouTuber去撐場
69h 發表於 2024-3-16 05:08

尹光concert 2.0

Poster好Sexy
Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

點解呢排THREADS係咁吹捧佢, 不過鏡都紅,我情願睇佢

tom 發表於 2024-3-15 21:33

我都覺得有啲太進取
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

咁都有得瀨 Gin Lee
616.1314 發表於 2024-3-15 20:22

唔通賴Aga咩

tom 發表於 2024-3-15 21:33

Gin Lee開到2場紅館啦

快劍俠 發表於 2024-3-16 19:24

有時電視都會聽到...咩咩紋身店 有一句"遲了悔改.."
拒幾有才華..XD又識拍MV, 又幽默, 又玩得, 又作曲, 個人又幾有深度, 仲幾令仔添..XDDD

616.1314 發表於 2024-3-15 20:24

而家邊有人聽傷孽電台呢啲過氣嘢
傷孽垃圾推介榜上嚟做咩
魂冇影啲歌真係好難聽

其實LOUDER 幾好聽

616.1314 發表於 2024-3-15 20:24

靠串流平台最實際
Spotify monthly listerners 升到去 181,707
唔計啲老人家,唱片公司入面最多人聽嘅男歌手

希望今年年尾YT可以拎下獎
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

九展唔拆啦?

靠串流平台最實際
Spotify monthly listerners 升到去 181,707
唔計啲老人家,唱片公司入面最多 ...
米色蘇 發表於 2024-3-18 03:21

Gin Lee’s impact

九展唔拆啦?
timothy1704 發表於 2024-3-18 22:56

開極都仲有,7月AK係咪可以開九展唔怕亞博太大

VIP有咁多福利的?又合照又呢樣嗰樣
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

遲遲少少才禁已經得句There's no ticket available,連去票價果頁執死雞既機會都無

快劍俠 發表於 2024-3-16 19:24

連登->THREADS 邊個話連登係小眾

全部售罄,下次真係直接紅館!

全部售罄,下次真係直接紅館!
阻住 發表於 2024-3-26 13:01

又真係估佢唔到
你快樂過生活 我著襪浸溫泉