返回列表 發帖
Back In The Game 上死位? Chosen Family is coming
boy4dudes 發表於 2024-3-24 02:13

Chosen Family >>> Back In The Game
今日表現好過琴日
SKM HK Music Chart 2024 Week 19
冠軍歌:COLLAR - Chosen Family

估唔到小明重返TVB榜仲快過首上CC
mictong 發表於 2024-3-23 23:47
暖男爸爸選角事件小明似未同 ViuTV 破冰

應該係,其他管理層冇換人,Ian 10>13>X係一個好大嘅signal,大國的歌以前絕大部分都有頭五。 ...
ambrose121 發表於 2024-3-24 00:05

anson kong 17  1week

新城同大國已經反面,今年頒獎禮都唔使旨意有好多人去
ambrose121 發表於 2024-3-23 23:56

教主 money 之後就hea上同 ban

教主 money 之後就hea上同 ban
simhk 發表於 2024-3-24 03:17

播咗賣奶成個月都係得個吉
Week 13
冠軍歌:林峯 - 無傷大雅

新城同大國已經反面,今年頒獎禮都唔使旨意有好多人去
ambrose121 發表於 2024-3-23 23:56

係大國903乜垃圾都死播爛播

即係而家大國得CC同003有機會

WK14: 賣奶 (最好唔好)
WK15: ATIW
WK16: LAFS
WK17: (男女金其一)
WK18: Diff.

今個星期呢五首應該無得冠 ...
kwanie 發表於 2024-3-23 12:54

賣奶得2AP OUT啦!WK14 100%肯定係ATIW冠,賭幾多都得!!
Chosen Family >>> Back In The Game  
今日表現好過琴日
leo_03 發表於 2024-3-24 02:22

chosen family chorus勁似無力感
坐冠望十大
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

賣奶得2AP OUT啦!WK14 100%肯定係ATIW冠,賭幾多都得!!

坐 ...
酷愛903 發表於 2024-3-24 10:09

2AP播多少少就可以留榜haha

Chosen family 十大味燶

唉碌 _
咁燈法真係至尊歌

VANI 播啲國語歌真係好新

又賣奶
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

酷愛903 發表於 24/3/2024 10:09
3 次咁唔洗OUT 了

3 次咁唔洗OUT 了
kwanie 發表於 2024-3-24 10:56

Urban touch上榜指標!

Urban touch上榜指標!
Kj2052 發表於 24/3/2024 10:57
無呢回事
唔好聽埋出面啲人亂咁吹

邊啲先係ORDER 一定要播架呢
就係無時間都要格硬攝半首嗰啲
勁似

坐 ...
酷愛903 發表於 2024-3-24 10:09

俾COLLAR 慢歌十大= 自殺

佢哋邊唱得掂⋯⋯

所以你燈下啱㗎啦
SKM HK Music Chart 2024 Week 19

佢哋邊唱得掂⋯⋯

所以你燈下啱㗎啦 ...
leo_03 發表於 2024-3-24 11:00

Collar要贏LT ma!

Chosen family內容同一把火咁似

本帖隱藏的內容需要積分高於 320 才可瀏覽
賣奶即將登陸十大!!

無呢回事
唔好聽埋出面啲人亂咁吹

勁似 ...
kwanie 發表於 2024-3-24 10:57

Diff.太短好難攝半首

佢哋邊唱得掂⋯⋯

所以你燈下啱㗎啦 ...
leo_03 發表於 2024-3-24 11:00

舊時啲人唔係咁講 話佢地唱得好好聽
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

回復 519# 梨胃言
半首Diff. 啱啱好一分鐘
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

回復 508# 酷愛903
Chosen family似乎係光頭填詞,十大機會又增加

My Life /  三生有幸 應該留低
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

回復  酷愛903
Chosen family似乎係光頭填詞,十大機會又增加
cubex___ 發表於 2024-3-24 11:21

唔好似乎
Exactly 係 光頭

無呢回事
唔好聽埋出面啲人亂咁吹

勁似 ...
kwanie 發表於 2024-3-24 10:57

無傷大雅
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

回復 523# joey2009
賣奶一定,三生有幸兒仲要睇多陣 (IDK走勢)

903應該要開個獎for留榜周數最長

舊時啲人唔係咁講 話佢地唱得好好聽
Nicholas 發表於 2024-3-24 11:12

家下記者抄標題「失準走音」都兩日了
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

回復  joey2009
cubex___ 發表於 2024-3-24 11:39

唉,希望留到啦,concert又用903做指定電台

同埋hit過idk 十倍唔只

HKH 咁快落榜? 年尾冇三甲?

hissorhk 發表於 2024-3-24 13:16

Truth or dare ban 左?下plug可能遲d 播

有MC, 家謙, KT, 軒, Jay, 好難3甲, 十大先啦

hissorhk 發表於 2024-3-24 13:16

點解會有呢

Collar要贏LT ma!

Chosen family內容同一把火咁似
Kj2052 發表於 2024-3-24 11:01

開3場算贏咗

回復  joey2009
cubex___ 發表於 2024-3-24 11:39

三生十大歌

三生十大歌
kitlong1019 發表於 2024-3-24 18:30

如果真係有十大,煎煎係台下會唔會喊得仲勁過自己攞女銀果陣

**** 本內容被作者隱藏 ****
英皇唔爭男金了?!
kwanie 發表於 2024-3-23 11:45

要摘名
我估錯這個世界得到教訓

三生十大歌
kitlong1019 發表於 2024-3-24 18:30

狗03唔似咁順灘喎...

Chill Club 推介榜@2024/03/24
RK  LW Songs       Singers
01  03  青春告別式     張敬軒
02  04  All That I Want   馮允謙
03  06  Lost At First Sight 陳卓賢
04  05  黑玻璃       洪嘉豪
05  07  Control Freak   小塵埃
06  ne  遺憾與遺憾的一切   梁釗峰
07  08  白髮齊眉      鄧小巧
08  ne  如果電話亭              楊樂文
09  10  Mr. Nobody            CotaBoii
10  ne  秒速 8 公里      ROVER
本周共3首新上榜歌

out
01  回憶半分鐘     雲浩影
02  My Life       盧瀚霆
09  無答案       林家謙

評分人數

走數軒輕鬆又4台冠
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

OUT 主主 嘸答案

嘸答案

07>02>09>x
一陣應該又有偉論