返回列表 發帖
真心希望美泳可以打破容祖國魔咒
   強公司十幾年前捧晒容祖國,到而家青黃不接,真係自己攞黎 ...
FY5856 發表於 2024-3-20 17:13

即係員工鬥老細?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

究竟陳蕾贏Gin Lee嬲啲?定係黃妍贏Gin Lee嬲啲?
黃妍今年終於上TFT,舊年又出到首big hit電影 ...
米色蘇 發表於 2024-3-20 17:12

外間應該會係黃妍贏陳蕾嬲啲
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

外間應該會係黃妍贏陳蕾嬲啲
on07111 發表於 2024-3-20 18:03

陳蕾下半年學欣宜咁主動潛水咪得

黃妍目標應該是創作歌手三甲和金像獎
Life was a willow and it bent right to your wind.

強公司十幾年前捧晒容祖國,到而家青黃不接,真係自己攞黎 ...

咁球記重霉多好多添

黃妍目標應該是創作歌手三甲和金像獎
babyshark 發表於 2024-3-20 18:09

目標係做新aga

建議Kiri T直接出首歌嘅Demo

回復 199# 米色蘇
梗係黃鹽啦日光嫖客唱得咁差根本唔係唱得之人不可同美煎比較
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

三生有幸倪index: 7

今年中年新人原來都幾多下
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

my life到底可以走未
Week53
1. 陳宗澤 - 滴滴金 2. 陳蕾/岑寧兒 - 言之無物 3. 林家謙 - 記得 4. 雷同二友 - 讓時間變慢 5. 馮允謙 - Me and the Moon

my life到底可以走未
yinjai 發表於 2024-3-20 19:55
可能寰亞兩首冠完先到佢

蕾姨今年女金無望,華納可以全力幫賦二代爭獎

kitlong1019 發表於 2024-3-20 20:07

希望隔牆有耳係會派
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

kitlong1019 發表於 2024-3-20 20:07

Why? 念仲播緊
2連金

回復 215# Mui
祖四月出至尊wo

Why? 念仲播緊
2連金
Mui 發表於 2024-3-20 20:11

睇下雷老師內心強唔強大

回復  Mui
祖四月出至尊wo
cubex___ 發表於 2024-3-20 20:12

好似軒仔拎至尊歌,女金讓比人

今年組合金獎 + Album of the year 競爭好激烈.. Virgin Vacation、粉紅A同whensurrealisreal 都荃身髮力

回復  Mui
祖四月出至尊wo
cubex___ 發表於 2024-3-20 20:12

支持,起碼商台唔洗蝕住做拉闊

Kfmusic 發表於 2024-3-20 20:27

希望下場係祖兒+泳兒+巧兒

識唔識架,商台唔會蝕啦

最女無望就真
不過好在件事係年頭發生
以香港人咁善忘可能過兩個月就無左回事

回復 224# Froggy
其實有可能真係蕾婆,(如果小巧突然同女金霆開另計)

咁快又派HKH
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

荃力支持俞琤上台教訓班歌手
mosesming 發表於 2024-3-20 17:04

俞生:都無乜冷爆架喇都係嗰兩個爭….. 我地先為…… Gin Lee 開心

唔忍心俞生又俾人鬧多次收皮
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

華納真係派 zpecial 同死剩種合唱。。。

有ginlee, 唔怪得知今晚滯銷

泳兒新歌唔係VICKY FUNG, 咁GIN LEE 係米可以用VICKY 了
其實泳兒上年3首都好岩GIN LEE 唱

Hung ka ho 又派歌
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

泳兒新歌唔係VICKY FUNG, 咁GIN LEE 係米可以用VICKY 了
其實泳兒上年3首都好岩GIN LEE 唱 ...
快劍俠 發表於 2024-3-20 22:28

Gin一早有搵Vicky 但首歌一直未出
但泳兒啲歌我覺得唔岩Gin唱
Harvard都不可教導

Jay拉闊唱新歌《儀態訓練學院》,好唔Jay style
开花五千日

最女無望就真
不過好在件事係年頭發生
以香港人咁善忘可能過兩個月就無左回事 ...
Froggy 發表於 2024-3-20 21:09

發生咩事?

歌跌watt+開始少啲人支持 根據經驗903應該會俾男金

突然收到Order播三生有幸

英皇鐘錶包咗個底,點會蝕
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

發生咩事?
Willjohnson 發表於 2024-3-20 23:32

春分秋至 到底發生過什麼事
click here

歌跌watt+開始少啲人支持 根據經驗903應該會俾男金
Yan 發表於 2024-3-20 23:44

但天賦宜家大落後
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

Flambeau 發表於 2024-3-20 23:49

今日之星
click here

Flambeau 發表於 2024-3-20 23:49

IDK走勢?
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

但天賦宜家大落後
on07111 發表於 2024-3-20 23:51

出碟唔派歌真係落後
click here

甘 新城女歌手, 十優 同 亞太區最女(仲同場睇住佢拎) 又可以?
hkbaby 發表於 2024-3-20 13:32

亞太區最女?
乜唔係最佳演繹女歌星咩? (2015 & 2016)
仲有年度優秀歌星 (2020)
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

出碟唔派歌真係落後
gcgoobi 發表於 2024-3-21 00:41

今年應該想谷洪嘉豪男金先

今年應該想谷洪嘉豪男金先
梨胃言 發表於 2024-3-21 01:02

男金就唔會棄true or dare啦
click here

男金就唔會棄true or dare啦
gcgoobi 發表於 21/3/2024 01:13
下首都派無得唔棄

下首都派無得唔棄
kwanie 發表於 2024-3-21 01:15

如果差過True or dare 就真係噴
click here

算數啦。因為成就一位女歌手,20年嚟吹毀整個香港樂壇

出碟唔派歌真係落後
gcgoobi 發表於 2024-3-21 00:41

呢幾年華納真係好自信
我估錯這個世界得到教訓

未冠都109