返回列表 發帖
咁CC係幾時?
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

咁CC係幾時?
Nicholas 發表於 2024-3-21 17:05

應該25號公佈

咁CC係幾時?
Nicholas 發表於 2024-3-21 17:05

傳咗好耐512 真假就325會知

我懷疑collar d quota比咗肥仔
Kj2052 發表於 2024-3-21 14:19

仲裂賣奶緊

LT 又播得差領又唔播 係唔係想粉紅A組金

填詞魂會唔會咁快冠

最後果句錯,有人識佢因為黃之鋒

其實派首歌要幾多錢? 宣傳人員果啲係fix cost ...
gcgoobi 發表於 2024-3-21 15:20

可能想出第二版…. 遲D派bonus track

又或者留quota俾下張專輯高質歌(如有)
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

Fatboy上rthk騷動音樂訪問

第45屆十大中文金曲
23.6.2024
九龍灣國際展貿中心匯星
FT528 發表於 2024-3-21 14:46

邊個搶咗紅館果期,搞到煎煎無得原地慶祝First of All六周年紀念日

應該開show前會上吓榜啩~~~
l00540 發表於 2024-3-21 15:29

唔派又點上
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

填詞魂會唔會咁快冠
Kj2052 發表於 2024-3-21 17:39

可能呢個禮拜上唔到
下個禮拜3甲 NE
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

Collar應該下周上

雲應該冠
填詞應該2/3

My Life 仲要等啊 癡孖筋
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

Nicholas 發表於 2024-3-21 18:57

13wk先冠!

13wk先冠!
Kj2052 發表於 2024-3-21 18:58

中間仲可以攝埋 jay fung

最好唔冠即落

定係會唔會回憶死位
填詞一上即冠

回復 316# Kj2052
就算死位都12X啦
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

定係會唔會回憶死位
填詞一上即冠
Kj2052 發表於 2024-3-21 19:15

傻啦!!100%梗係回憶冠硬啦!!
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

生我的命: 13>3>11>13>3>1>3>叱咤十大第八位
我的命: 10>9>16>15>14>16>10>???
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

Diff.完咗拉闊就死位

巧兒好慘,又比美娘食曬d quota
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

第45屆十大中文金曲
23.6.2024
九龍灣國際展貿中心匯星
FT528 發表於 2024-3-21 14:46

又係23號
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

梨胃言 發表於 2024-3-21 20:35

1st plug死位 即係下plug十大+女金
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

1st plug死位 即係下plug十大+女金
JasOh103 發表於 2024-3-21 21:56

幸兒有無講過下plug係咩類型嘅歌

幸兒有無講過下plug係咩類型嘅歌
梨胃言 發表於 2024-3-21 22:19

希望今年有一首馮允謙 一首馮穎琪
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

梨胃言 發表於 2024-3-21 20:35

原來伸縮自如的愛嘅走勢真係班DJ厚愛

希望係AGA作曲 陳蕾填詞
69h 發表於 2024-3-21 22:40

相信會係一首至尊歌

播江好

回復 328# Nicholas
殤台對江海迪的厚愛已過去

903無得首播
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

903無得首播
l00540 發表於 2024-3-22 00:03

All in true or dare 啦
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復  Nicholas
cubex___ 發表於 2024-3-21 23:50

Colin都走咗,面對現實
click here

903無得首播
l00540 發表於 22/3/2024 00:03
連SONY 首合唱歌都無首播

回復  Nicholas
cubex___ 發表於 2024-3-21 23:50

喜歡香瓊
DM多仔多到覆唔哂

相信會係一首至尊歌
Nicholas 發表於 2024-3-21 22:53

Special One:

希望係AGA作曲 陳蕾填詞
69h 發表於 2024-3-21 22:40

俾佢唱等於嘥咗首歌

HKH 堆做兵歌好 L 悶, 衰仔樂園

原來 羅啟聰 N年前首 衰仔大學 算唔錯

Colin都走咗,面對現實
gcgoobi 發表於 2024-3-22 00:24

當年每個節目必有GA

生我的命: 13>3>11>13>3>1>3>叱咤十大第八位
我的命: 10>9>16>15>14>16>10>???
SugarFree 發表於 2024-3-21 20:34

真係活誰的命

建議真係有第十位就整個「拉~闊」Version,脫離謊言制肘
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

希望今年有一首馮允謙 一首馮穎琪
JasOh103 發表於 2024-3-21 22:22

可能係馮翰銘 dum with me
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

賣奶開播
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

又賣奶!

至尊歌!

13 wk is coming

賣咗兩個月奶都冇50次係咪都係一個記錄

50(+7)次了要破紀錄一啲都唔難

wa 到底今week 大國要上幾首?

Ian
Jeremy
Collar
肥仔
賣奶

又犧牲jer/生生?
Rover睇怕都冇得re

wa 到底今week 大國要上幾首?

Ian
Jeremy
Collar
肥仔
賣奶

又犧牲jer/生生?
Rover睇怕都冇得re ...
Froggy 發表於 2024-3-22 13:16

Ak應該差唔多

回復 348# Froggy

似6隻啦,加埋Jer
SKM HK Music Chart 2024 Week 19
冠軍歌:COLLAR - Chosen Family

講真生生啲歌to be fair好聽過AL
點解佢啲待遇咁差
Week53
1. 陳宗澤 - 滴滴金 2. 陳蕾/岑寧兒 - 言之無物 3. 林家謙 - 記得 4. 雷同二友 - 讓時間變慢 5. 馮允謙 - Me and the Moon