返回列表 發帖
Joyce都唔係咁差啫,如果2022-2023反人類,咁2003, 2005, 2007-2013, 2015-2016咪又係咁bad taste ...
gcgoobi 發表於 2024-3-19 10:51

嬋粉表示2014 都好反人類
差到嘔
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

荃力支持俞琤上台教訓班歌手
mosesming 發表於 2024-3-20 17:04

俞生:都無乜冷爆架喇都係嗰兩個爭….. 我地先為…… Gin Lee 開心

唔忍心俞生又俾人鬧多次收皮

而家講緊出碟都唔派歌喎。派歌都係宣傳嘅一部分,造下勢都要掛。以為啲歌冠就番出碟出show,係呢幾 ...
gcgoobi 發表於 2024-3-21 09:09

出碟唔派歌嘅玩法真心過於新穎
可能華納以為MC 咩獎都拎過晒今年開始退出頒獎禮?

我想730 or 九月
MCmatt 發表於 2024-3-21 11:34

我都比較喜呢兩首
好憎隔牆有耳呢啲聽到忟嘅公廁chord

喺過去嘅三年幾入面, 因為大家嘅支持, 我開咗合共59場嘅演唱會, 如果我嘅歌聲、我嘅表演有感動過你嘅話,  ...
wing 發表於 2024-3-23 13:34

拎完票之後走數其實真心幾無恥下
本身ok 佢我都係咁話

笑死 傻既先投佢
JasOh103 發表於 2024-3-23 14:35

倒落海唔投係正確