返回列表 發帖

[Apr-May/2024] #5525五月天[回到那一天]25週年巡迴演唱會香港站

#5525 五月天 [回到那一天]25週年 巡迴演唱會 香港站

演出日期:2024年4月30日、5月1、3、4、5、7、8日 (共七場)
演出時間:7:15PM
演出地點:中環海濱活動空間
票價﹕
(地面座位門票) HK$1,580 / HK$1,380 / HK$1,180 / HK$980 / HK$780
(平台座位門票) HK$980 / HK$780
(梯級座位門票) HK$980 / HK$780 / HK$580
(無障礙通道座位門票*) HK$1,580 / HK$1,180

網傳座位表﹕

優先訂票資料:
東亞銀行信用卡
優先訂票: 2024年3月22-25曰
憑東亞銀行信用卡
登入:https://priority.cityline.com
即可優先訂票!
詳情:https://www.hkbea.com/.../bea-credit-card-entertainment...

有一種思念 叫做「五月之約」

打開任意門 搭乘時光機
回憶翩然而至 重返香江你身邊
回到屬於你與五月天的那一天

五月天 [ 回到那一天 ] 巡迴演唱會
香港站 七夜歡聚 盛大啟程

相遇那一年 擁抱那一天
現在就是永遠 搖滾就能萬歲
四分之一世紀 轉眼瞬間
數1數25月天 和你再乾一杯

五五二五 有你就知足

Source: 相音+特高fb
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

笑死,開咁多,又有假唱咪咀片睇。

呢隊假唱組合滾回台灣!杯葛!!!
冇人想五月約佢!滾蛋啦!
魂冇影啲歌真係好難聽

$1,580咩事

呢隊假唱組合滾回台灣!杯葛!!!
冇人想五月約佢!滾蛋啦!
stephybest 發表於 2024-3-18 14:43

方便自由行的人來睇

有冇人買
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

我估仲係會有幾多人買飛去睇

禮拜四cityline公售

十一點幾先入到去無哂1580
買住尾場580視線受阻位保底算
怕最尾香港都好似高雄咁,臨開騷突然好多人放靚位,手頭啲西位跳樓價放都無人要

怕最尾香港同都好似高雄咁,臨開騷突然好多人放靚 ...
阻住 發表於 2024-3-28 12:17

今年好易入 10:25入到貴飛已經單丁緊 最後搶咗兩場980 再入到搶多場780
「微笑之中 接受還未有 答案。」

怕最尾香港都好似高雄咁,臨開騷突然好多人放靚位 ...
阻住 發表於 2024-3-28 12:17

我由頭到尾都aim 980梯位
自己買咗一場,幫friend買咗兩場

垃圾公司優先飛仲唔寄?

想講琴日有唔少人Cityline張飛印到錯版要上office處理

想講琴日有唔少人Cityline張飛印到錯版要上office處理
misterben111 發表於 2024-4-17 00:26

可以打通尼間垃圾公司都算世一

可以打通尼間垃圾公司都算世一
nopop 發表於 2024-4-17 04:00

啲人直接上office搞 然後佢會幫你取消「已取票」
要你自己去取票機再印過但佢office冇得印
再人問題就要重覆返呢個步驟
佢話任何錯體都入唔到場
呢啲安排真係不得了

啲人直接上office搞 然後佢會幫你取消「已取票」
要你自己去取票機再印過但佢office冇得印
再人問題就要 ...
misterben111 發表於 2024-4-17 19:55

總之唔關垃圾公司事~

總之唔關垃圾公司事~
nopop 發表於 2024-4-17 20:34

有人印到張飛機半係五月天一半係mirror澳門