返回列表 發帖
我覺得無可能
Kj2052 發表於 2024-3-29 14:18

為左追平陳蕾三次上台紀錄可以去到幾盡?
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

荃力支持Kiri T女金
DM多仔多到覆唔哂

我覺得無可能
Kj2052 發表於 2024-3-29 14:18

商台班DJ buy 咪得
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

史上第一首雙位數ap十大
Kfmusic 發表於 2024-3-28 20:47

努力奮鬥加油當年幾多ap?

回復 356# leung1020
好似過百 (115)
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

等等先, 林峰首歌系咪諗住聽日上一上榜就算呀..
RichieLau22 發表於 2024-3-29 13:47

有得上仲講咁多嘢?903好似一直都唔係好Buy林峯

努力奮鬥加油當年幾多ap?
leung1020 發表於 2024-3-29 15:19
115 (104 after adj).

Flambeau 發表於 2024-3-29 15:37
會唔會上唔到? 上年 fOoL## 10ap 都上唔到

Flambeau 發表於 2024-3-29 15:37

希望上一week 年底出部爆劇 勇奪最男
>3<

Gin Lee做完拉闊都播唔起 又要銀了
Life was a willow and it bent right to your wind.

Gin Lee做完拉闊都播唔起 又要銀了
babyshark 發表於 2024-3-29 16:49

今次要輸俾邊個
那陣時不知道 置身的日子都發亮

Mirror 兼 viutv anniversary party
泥鯭睇到話尷尬
kaman921 發表於 2024-3-25 19:56

泥鯭自己都尷尬啦

881 炎b

今次要輸俾邊個
danlam15 發表於 2024-3-29 17:14
大家姐話公司除左自己無其他女人可以女金

2016 美捲 (蛋記) - 當時唔同公司
2017 電單車 (華納)
2018 美K (怪獸老闆)
2023 美念 (華納)
2024 大家姐 again! (不過今次同公司)

裂賣奶要冠啦!
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

帶頭而家先 5 次

勁爆播放

本週        上週        週次        最高        歌曲        主唱        播放次數
1        8        六度相隔理論        Lolly Talk        139
2        -        Over You (ENG)        Jacob Collier    126
3        -        I am All Alone        黃淑蔓        124
4        -        Diff.        Gin李幸倪        110
5        -         回復原廠設定        SADJAY        109
6        Re      今晚抹掉你        Beanies        105
7        -         高山低谷[From THE FIRST TAKE]        林奕匡        50
8        5         Control Freak        Lil' Ashes小塵埃        49
9        7        無答案        林家謙        47
10      2        白髮齊眉        鄧小巧        45

英文永遠126有咩意思

勁爆播放

本週        上週        週次        最高        歌曲        主唱        播放次數
1        ...
simhk 發表於 2024-3-29 18:18

Diff.+++咗幾多次

道歉咗可以繼續播

為左追平陳蕾三次上台紀錄可以去到幾盡?
LushKillYourMus 發表於 2024-3-29 14:54

我覺得903唔想比collar咁早金

同埋suppose chosen family 十大
應該唔會同時金

另一方面,今年3個歌手金獎冧莊味濃

道歉咗可以繼續播
kwanie 發表於 2024-3-29 18:26

未道歉都冇諗過落啦 咁大單嘢都播得好過diff 女銀命真係唔係講笑

我覺得903唔想比collar咁早金

同埋suppose chosen family 十大
應該唔會同時金

另一方面,今年3個 ...
Kj2052 發表於 2024-3-29 18:30

畀領表演淨唱唔跳 捧殺女團成癮?

Diff.+++咗幾多次
梨胃言 發表於 2024-3-29 18:22

96+14
人潮在 追趕生活 剩下我倆
躺廢痛快一場

蘇打綠是咪組金

今次要輸俾邊個
danlam15 發表於 2024-3-29 17:14

牙Cloud
仙女
次次都輸俾唱live屎過佢嘅歌手怪唔知得要哭泣

蘇打綠是咪轉咗罪大

急=.=

Gin 咁播法連獎都唔知有冇

Btw 舊年d銀全部都播得好差

次次都輸俾唱live屎過佢嘅歌手怪唔知得要哭泣 ...
米色蘇 發表於 2024-3-29 19:37

2016祖兒?

播得有幾差
係咪2>2>2>2先安落
同公司大巧三首連死位都冇
不正常人類推介榜 2024 Week 18
1. Diff. - Gin Lee 2. 那讓我們一起 - mansonvibes 3. 靈魂有路 - 雷同二友

麥大導下個禮拜出新歌《花臂》
Source: Moov
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

RB版雲妮鍾情主題曲 好聽
我們的總和

牙Cloud
仙女
次次都輸俾唱live屎過佢嘅歌手怪唔知得要哭泣 ...
米色蘇 發表於 29/3/2024 19:37
輸俾Kay 都唔算好差啫
神經刀咗少少啫

姐姐代親班都要播李友廷

道歉咗可以繼續播
kwanie 發表於 2024-3-29 18:26

一向受傷台念播

回復 382# Kj2052
宜家7>6>4其實好好 你望下蕾婆20>5>11>14>13*>

死位得架啦

小林不動產都係第二咋嘛

佢隻碟仲有幾首未派
kwanie 發表於 2024-3-29 12:28

呢首歌都算佢近年比較好既歌,竟然播得咁差,
冠唔到真係跌眼鏡

回復 391# sumtom
更慘係佢死位嘅時候賣奶冠

回復  sumtom
cubex___ 發表於 29/3/2024 22:12
其實幾好
我哋教主冠親大家都會戥第二位特別唔抵

回復  sumtom
cubex___ 發表於 2024-3-29 22:12

仲癲過舊年S2赫茲嗰個禮拜
巨蟹座已經算撈撈近年最佳

COLLAR 係咪3>3
不過係兩首唔同嘅歌

Gin 咁播法連獎都唔知有冇

Btw 舊年d銀全部都播得好差
Kj2052 發表於 2024-3-29 20:00

LT 同唱作人銀獎播得幾好

LT 同唱作人銀獎播得幾好
hissorhk 發表於 2024-3-29 22:33

LT得兩周命唔算好

Btw viu1話LT有西九音樂會,呢單野真定假

呢首歌都算佢近年比較好既歌,竟然播得咁差,
冠唔到真係跌眼鏡
sumtom 發表於 2024-3-29 22:10

其實整體宣傳係弱左,應該放慢緊
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

其實整體宣傳係弱左,應該放慢緊
LushKillYourMus 發表於 2024-3-29 23:17

英皇啲宣傳好似無強過
唔上Chill Club / Music Panda / 任何YouTube Channel
又唔落Spotify / YouTube廣告
宣傳最廢嘅迪迪都叫有啲展覽

gin lee上年肯定就是嘥咗好多錢

Diff. index: 2*
我們的總和

英皇啲宣傳好似無強過
唔上Chill Club / Music Panda / 任何YouTube Channel
又唔落Spotify / You ...
梨胃言 發表於 29/3/2024 23:25
佢地以為有自己YouTube Channel 就大晒咁-_-