返回列表 發帖
無碟出
mt666 發表於 2024-3-26 10:23

當HKH都可以出到有 Sidetrack 既 9 歌大碟,真心希望華納幫 Mag 將出左街個 14 隻碟出埋碟佢。
   如果有未出既存貨就更好啦

將玫瑰色體驗至修養動物呢10隻放埋同一Disc 到會更好

但新歌麻麻地,聽左幾次都唔係太記得

mag定陳蕾個底花d
JasOh103 發表於 2024-3-26 12:08

Mag 最多係 Flop
   Sin 女係製造噪音,但偏偏d MZ 又喜歡噪音同瑕疵

究竟係華納唔掂唔識點做 mag 定 mag 本身大問題?
hissorhk 發表於 2024-3-26 09:37

Both
   岩岩今朝再特登將蛋同華垃d歌一齊煲
   其實可愛的人方可愛、小羊同埋鐵樹呢類幾適合佢
   告訴我都幾 Flop 吓,應該都係投閒置散到求其俾隻 Demo 佢自己填就算

當衛詩都有 digital album嘅時候,Mag 無就真係
mt666 發表於 2024-3-26 12:26

不過好似話佢入華垃既其中一個條件係唔想為出碟而急住做歌
   但都仍然好想佢出晒華垃D歌落碟,最少轉會後頭10 Plug 都要啦

嘩,撞到正差唔多就快Ban死咁款。不停轉型不停有新鮮感都冇用,Aiiiiiiiiiiiiiiiii

問下英皇比唔比舊將拎先
kwanie 發表於 2024-3-26 19:49

仲係到嗰陣又唔捧
   Poor Jay

大驚小怪,美娘都係比環球裁員出嚟啦
我等我在 發表於 2024-3-26 20:40

唔係煎唔續廢球咋咩?之後先去左煎蛋

Song
Kj2052 發表於 2024-3-27 21:02

就好似芫荽咁,鍾意慘情歌,或是經歷緊痛楚既人會好鍾意,甚至鍾意就會好鍾意
   但唔鍾意就會唔鍾意
   對我而言,無以名狀的痛係狂 Loop 程度添。隻碟係 Must Buy Item   
   最起碼唔係一聽就悶,會去細味

上一個係?
Tantamjj 發表於 2024-3-28 14:49

差D想講美Aiiiiiiiiiii

佢地以為有自己YouTube Channel 就大晒咁-_-
kwanie 發表於 2024-3-29 23:41

就算以前都係,蛋公司啲宣傳一向係自成一角,就算其他公司出雜錦碟,蛋一向都唔參與。自己雜錦碟自己出。

美管 呢個名太嘔心
hehemamama 發表於 2024-3-30 23:19

但好精準。
   Sin女 997 落左,但903仲係到
   903 bad taste 無下限 (雖然一直都係)