返回列表 發帖

[Apr/2024] 中年好聲音2 隆重登場 慈善演唱會

eefit依飛 依飛老有所依活動呈獻
【中年好聲音2 隆重登場 慈善演唱會】

日期: 4月15-16日
時間: 晚上8時15分
地點: 香港伊利沙伯體育館表演場
票價: HK$880 / $580 / $380
門票收入受惠機構:義務工作發展局 / 韻律動力基金有限公司
(根據税務條例第88 條獲豁免繳税的慈善機構及慈善信託)

公開發售日期:3月25日(明早)上午10時 快達票公開發售

購票熱線 Ticket Purchase Hotline: 31 288 288
網上購票 Internet Booking: www.hkticketing.com
*快達票將額外收取每張門票的顧客服務費

⚠️溫馨提示
現場不設售/取票服務,所有觀眾必須已持有效電子或實體門票方能進入表演場地。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
「微笑之中 接受還未有 答案。」

完咗決賽第二日即刻賣飛
btw點解伊館公售可以用快達票嘅?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

有冇祖祖
我估錯這個世界得到教訓

想聽千千唱記憶綿

等。。一個月之後電視就會播

祖先做嘉賓 隆重登場?
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

決賽請人瑞,演唱會請祖祖

回復 7# btvfans
紅白戰請琪姐破泳
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

呢個究竟係咩poster設計
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

隔咗二十幾年終於有得睇隆重登場演唱會
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

隔咗二十幾年終於有得睇隆重登場演唱會
JayantL 發表於 2024-3-25 12:36

好多dancer 恭迎女皇
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

加開4月15日一場,3月27日上午10時公開售票

老人院免費派飛活動一流

留心坐穩 戰機要開
DM多仔多到覆唔哂

顏米羔呢啲中佬好正
乾一罐冰汽水

顏米羔呢啲中佬好正
kio0909 發表於 2024-3-27 13:46

《芳華絕代》
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

壓軸係大合唱凡星
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

高聲唱 直到你 ????
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌