返回列表 發帖
你講完又拋返開爭3 次
建議你收收 _ 先
===
急一返嚟就要以正視聽
kwanie 發表於 2024-4-1 18:51

今日個個都第一首播賣奶
好似驚播唔到咁
等陣Bad Girl應該都係

今日個個都第一首播賣奶
好似驚播唔到咁
等陣Bad Girl應該都係
梨胃言 發表於 1/4/2024 20:02
口水真係好離群

小明咩原因派cctvb ?
hissorhk 發表於 2024-4-1 07:53

上J Music

念勝D

小明居然上TVB了

上J Music
Clashofking 發表於 2024-4-1 20:28

yellow object唔係好憎tvb咩?
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

小明居然上TVB了
AndyChoi 發表於 2024-4-1 21:17

上得嘅話神算可能有冠

英皇今年係唔係hea谷美娘?
MV遲遲唔出,鱔稿又無
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

越愛越戒真係好過晒英皇呢6 首

英皇今年係唔係hea谷美娘?
MV遲遲唔出,鱔稿又無
我等我在 發表於 2024-4-1 22:49

可能要等YT大哥開埋演唱會先得閒拍

小明居然上TVB了

反而viutv唔上,都好嘅,好事,百花齊放

Bgl冇奶賣係神蹟
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

Blaster 唔通有 3 weeks 命?
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

boy4dudes 發表於 2024-4-1 20:56

講咗咁耐,結果出首咁嘅歌….  悶到呢⋯⋯⋯⋯副歌想點?懶音勁過姜濤,製作單位有冇聽過先出街㗎?
幾時先會再有E先生連環不幸事件嘅質素?
PS:但個MV勁高質,Edan 既MV從來冇令人失望過(但係啲歌就…..

Bgl冇奶賣係神蹟
cubex___ 發表於 2/4/2024 00:03
唔播太多啦16 次封頂夠啦好無

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
念恩播播下都6 WKS

**** 本內容被作者隱藏 ****念恩播播下都6 WKS
kwanie 發表於 2024-4-2 01:37

WK15 All That I Want (135)
WK16 今晚11點你會做啲咩? (60)
WK17 Lost at first sight (115)
WK18 Diff. (100)
WK19 念 (115)
WK20 My Life (170)
WK21 至少做一件離譜的事 (130)
WK22 Chosen Family (120)

WK17 Lost at first sight (115)
WK18 Diff. ...
梨胃言 發表於 2/4/2024 01:48
WK20 先冠會唔會早咗啲呀?

梨胃言 發表於 2024-4-2 01:48

WK19....
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

越愛越戒真係好過晒英皇呢6 首
kwanie 發表於 2024-4-1 22:52

呢首神曲嚟
我估錯這個世界得到教訓

小明居然上TVB了

tvb x 方皓玟音樂共同體
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

**** 本內容被作者隱藏 ****念恩播播下都6 WKS
kwanie 發表於 2024-4-2 01:37

慢熱式

梨胃言 發表於 2024-4-2 01:48

首首十大?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

首首十大?
gcgoobi 發表於 2024-4-2 10:39

130先十大

講咗咁耐,結果出首咁嘅歌….  悶到呢⋯⋯⋯⋯副歌想點?懶音勁過姜濤,製作單位有冇聽過先出街㗎?
幾 ...
Ladyfafa 發表於 2024-4-2 00:57

我覺得最恐怖係第一段preview嗰段後
剩低全部都係光頭對街客嘅怨言
莫講Edan,邊個唱都做靶
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

回復 68# 梨胃言
Diff. 相信130埋單,有心理準備賣奶今週調位冠

回復  梨胃言
Diff. 相信130埋單,有心理準備賣奶今週調位冠
cubex___ 發表於 2024-4-2 11:45

Diff 都十大,後面啲歌咪仲爛?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復 79# gcgoobi
零分暫定鏡中鏡DUMDUM都有十大啦

回復  gcgoobi
零分暫定鏡中鏡DUMDUM都有十大啦
cubex___ 發表於 2024-4-2 12:34

零分同鏡中鏡音樂部分都好好喎
click here

原來無傷大雅無啦啦上一週之後out
69h 發表於 2024-4-2 11:31

三生有幸都一樣
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

130先十大
梨胃言 發表於 2024-4-2 11:23

咁賣奶2>2>1 啱數

美aiiii 發力 幸兒 要讓路?

咁賣奶2>2>1 啱數
steph 發表於 2024-4-2 13:55

呼吸有害 Ciao 隱形遊樂場都係2>1

原來無傷大雅無啦啦上一週之後out
69h 發表於 2024-4-2 11:31

可能想俾人投下林峰

下首係咪Diff.

下首係咪Diff.
梨胃言 發表於 2/4/2024 14:17
一聽到話播跳舞歌都打定輸數

一聽到話播跳舞歌都打定輸數
kwanie 發表於 2024-4-2 14:28

中間攝個Promo先播
嘉姐都懶得tag
口水又搞事
kwanie 發表於 2024-4-2 15:06

Do姐IG有follow姜B
好少見4日播4次

拖十星期之後死位其實係想點

下首係咪Diff.
梨胃言 發表於 2024-4-2 14:17

幸兒出嚟啦
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

https://www.youtube.com/watch?v=viiKsFfPd0Q

空中戀人呢類要爆既歌真係好岩Mag 唱...show 到佢特色
另外好似多左人上J Music

中間攝個Promo先播
嘉姐都懶得tag
梨胃言 發表於 2/4/2024 14:30
仲要係無答案promo
一來一回爭2 次
====
口水又搞事

小明居然上TVB了

期待ing 唱著
//真相早已失了蹤 任你作偏頗劇情是空洞//
凡楓樂章 :《告訴我》

期待ing 唱著
//真相早已失了蹤 任你作偏頗劇情是空洞//
Leaf 發表於 2024-4-2 16:16

無計啦
viu一樣捧自己友
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

幾 ...
Ladyfafa 發表於 2024-4-2 00:57
Edan 懶音一向勁過 KT, E先生連環不幸事件 質素可能十年先一次 上年 first plug LOVERSE 有驚喜, 今年 first plug 係驚嚇 !

曲: Edan IG live 話今次特登選平淡 d 嘅曲, 易唱 d 可以專注感情表達
詞: 份爛詞 idea 來自光頭三十年前訪問吳鎮宇. 光頭填詞, Edan 點敢 say no to "天天都 被你開" & "張開口 我是餸菜"?
: Strings by 國際首席愛樂樂團, 扮華麗但係 nowhere near AGA 無期.
監/唱: Edward & Raymond 係唔係特登叫 Edan 唱到一舊舊, 角色扮演一個教育低有懶音嘅幼稚園畢業生?
MV 係正不過今次真係 loop 唔落

編: Strings by 國際首席愛樂樂團, 扮華麗但係 nowhere near AGA 嘅 無期.
boy4dudes 發表於 2/4/2024 17:02
唔好老屈
編係溫翰文
樂手無罪 thanks

Edan 懶音一向勁過 KT, E先生連環不幸事件 質素可能十年先一次  上年 first plug LOVERSE 有驚喜,  ...
boy4dudes 發表於 2024-4-2 17:02

佢嘅能力限制左佢 註定左只會係一個One-hit wonder
單飛出道個年食住大叔同膠戰個勢 未有演唱會事件公司仲有資源(同光環)
當時大眾仲有新鮮感 新人嗰年已經係best shot

Edan 懶音一向勁過 KT, E先生連環不幸事件 質素可能十年先一次  上年 first plug LOVERSE 有驚喜,  ...
boy4dudes 發表於 2024-4-2 17:02

mirror 有個隱藏懶音都好勁嘅人,不過我唔講邊個
我估錯這個世界得到教訓

花臂 - Juno

每播一次無答案就喺多一次my life嘅機會
考完試啦
୧(๑•̀ᴗ•́๑)୨