返回列表 發帖
拖十星期之後死位其實係想點
hkaddoil 發表於 2024-4-2 14:42

死都好過2>1
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

每播一次無答案就喺多一次my life嘅機會
cfjc_ak 發表於 2024-4-2 19:39

希望賣奶破到紀錄
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

念恩今日仲播得多過賣奶

死都好過2>1
gcgoobi 發表於 2024-4-2 19:47

2>2>1味濃

衞蘭是否過檔環球?
任我行 失憶蝴蝶

空中戀人呢類要爆既歌真係好岩Mag 唱...show 到佢特色
另外好似多左人上J Music ...
pkl 發表於 2024-4-2 14:52

嗰晚J MUSIC MAG仲唱左1001次人生及同FELIX合唱失戀的人站起來,風姐亦COVER豹哥首念
上星期日CHILL CLUB亦有MAG
100%肯定至少做一件離譜的事WK21 903冠硬!!賭幾多都得!!

希望賣奶破到紀錄
**** 本內容被作者隱藏 ****

念恩今日仲播得多過賣奶 ...
梨胃言 發表於 2024-4-2 19:51

如果喃嘸答案最後只係得亞,啲奶點解值冠?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

希望賣奶破到紀錄
**** 本內容被作者隱藏 ****

念恩今日仲播得多過賣奶 ...
梨胃言 發表於 2024-4-2 19:51

念恩好嘢

如果喃嘸答案最後只係得亞,啲奶點解值冠?
gcgoobi 發表於 2024-4-2 20:13

可能903考慮hit唔hit?
賣奶Spotify已經543萬
仲多過祖兒唔聽本地音樂都識嘅緊急聯絡人

衞蘭是否過檔環球?
remus 發表於 2024-4-2 20:03

source?
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

回復 103# 梨胃言
念個勢都幾差上咗六星期都係兩個top 10相反賣奶已經10>9>
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

source?
我等我在 發表於 2024-4-2 20:35

連登音樂台
任我行 失憶蝴蝶

如果屬實青口年年都做唔到環球一姐

衞蘭是否過檔環球?

呢排衛蘭已經成日返大陸
都唔出奇
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

如果屬實青口年年都做唔到環球一姐
cubex___ 發表於 2/4/2024 21:05
女金已袋理 _ 得你

Alfred下個星期一出新歌
歌名叫做:多多指教

可能903考慮hit唔hit?
賣奶Spotify已經543萬
仲多過祖兒唔聽本地音樂都識嘅緊急聯絡人 ...
梨胃言 發表於 2024-4-2 20:24

話500萬係買嘅都會有人認同
click here

唔係KIRI 死位咁反高潮呀?!

女金已袋理 _ 得你
kwanie 發表於 2024-4-2 23:10

又鞭落幸兒度
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

有古怪喎
似有人重課咗喎

聽日會唔會賣10次奶

聽日會唔會賣10次奶
梨胃言 發表於 3/4/2024 01:57
82+8 + 11 + 21 = 114+8

有啲驚.......

84 + 15 + 21 = 120

有啲驚.......
kwanie 發表於 2024-4-3 01:59

咁洪嘉豪1/1可以留喺屋企睇gin gin奪金

咁洪嘉豪1/1可以留喺屋企睇gin gin奪金
梨胃言 發表於 3/4/2024 02:02
可能實數115 係十大底線掛

又咁講 華納棄十大即係牙管兩連霸啦

WK15 All That I Want (135)
WK16 今晚11點你會做啲咩? (60)
WK17 Lost at first sight (115)
WK18 Diff. ...
梨胃言 發表於 2/4/2024 01:48

WK15 ALL
WK16 奶
WK17 LAFS (唔知點解大國又二連冠)
WK18 念恩
WK19 DIFF.
WK20 藝科 (SONY 上半年三個人分一首冠軍好係佢地能力範圍)

星期三唔止賣奶
仲有麗英

星期三唔止賣奶
仲有麗英
梨胃言 發表於 3/4/2024 02:16
仲要唔知點解RB 嘉姐無播
呢個星期真係災難性

衞蘭是否過檔環球?

連登搵唔倒。。。

連登搵唔倒。。。
kk8733 發表於 2024-4-3 02:29

https://lihkg.com/thread/3614805/page/40?post=976
任我行 失憶蝴蝶

remus 發表於 2024-4-3 02:33

聽住先。呵呵。。。
睇之後出英文碟搞成點。。

唔係KIRI 死位咁反高潮呀?!
kwanie 發表於 2024-4-3 01:48

成個月念恩,搞到呢首唔太出圈
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

關於CC榜今年減少冠鏡歌, 本人仲有一個新推論: 由於CC頒獎禮嘅歌曲入圍資格啱啱修改, 由只限冠軍歌擴闊至榜上所有曾列前五位歌曲, 而ViuTV亦認為單憑鏡粉票就足以令至少一首鏡歌進佔四大genre民選部份之一席位(穩佔民選最佳流行歌曲), 令台方減少冠鏡歌嘅動機, 轉而求其將大部份鏡歌安放喺榜嘅前半部, 令其獲取入圍資格就算數。唔知大家同唔同意?

關於大國同各電台關係之兩問:
1. 大國一味黐903嘅局面仲會/仲可以維持幾耐, 定係會萬世不移?

2. 如果大國要同948或997破冰, 究竟邊個台會易搞啲? 定係兩個台都係高難度?

回復 133# EricC2021
997難在有馬俊偉

關於大國同各電台關係之兩問:
1. 大國一味黐903嘅局面仲會/仲可以維持幾耐, 定係會萬世不移?

2. 如果大國 ...
EricC2021 發表於 2024-4-3 08:26

另外兩個台有咩好黐接多幾個廣告好過

荃力支持Sheikh Ali Al Maktoum最男
DM多仔多到覆唔哂

關於CC榜今年減少冠鏡歌, 本人仲有一個新推論: 由於CC頒獎禮嘅歌曲入圍資格啱啱修改, 由只限冠軍歌擴闊至榜 ...
EricC2021 發表於 2024-4-3 08:13

果個新監製玩壞咗個榜,冠唔冠都已經無價值
click here

回復 125# kwanie
LaFS 61+4只有一週跌出頭十恐怕直入十大 diff如果十大必定wk20冠

另外兩個台有咩好黐接多幾個廣告好過
Tantamjj 發表於 2024-4-3 09:14

一個台迫你接無償工作,另一個台係人都知比商業電台更商業,要俾錢先解決到。正常生意人唔會黐啦
click here

回復  kwanie
LaFS 61+4只有一週跌出頭十恐怕直入十大 diff如果十大必定wk20冠
cubex___ 發表於 3/4/2024 10:26
邊得嚟咁多首十大
長期高位唔一定會十大嘅
神算一嚟就第三添

邊得嚟咁多首十大
長期高位唔一定會十大嘅
神算一嚟就第三添
kwanie 發表於 2024-4-3 10:32

神算好明顯係幫-O-O同方丈儲分

Ian呢首值十大
click here

神算好明顯係幫-O-O同方丈儲分

Ian呢首值十大
gcgoobi 發表於 2024-4-3 10:37

估唔到Homework無十大
以為要谷GF作曲人

以為要谷GF作曲人
梨胃言 發表於 3/4/2024 10:41
作曲人似乎都唔似再換人

拎4 次過晒一眾前輩先啦

邊得嚟咁多首十大
長期高位唔一定會十大嘅
神算一嚟就第三添
kwanie 發表於 2024-4-3 10:32

都4月啦,暫時得Kaho, cloud穩入十大
ian都係拎住十大quota先,如果入3甲就out依首十大,其實cloud 可能入女3甲都out走十大,反而Jay有機調入(無男3甲)
btw, ian依首值十大
依排真係狂播大國
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

以為要谷GF作曲人
梨胃言 發表於 2024-4-3 10:41

如果 Homework 十大會唔會破到暫定嘅最難聽紀錄
Ian 唔好啦...
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

如果 Homework 十大會唔會破到暫定嘅最難聽紀錄
Ian 唔好啦...
mt666 發表於 2024-4-3 11:07

Dum Dum已經破咗

荃力支持Sheikh Ali Al Maktoum最男
mosesming 發表於 2024-4-3 10:07

希望同AGA/鄭融/鄧穎芝/黃心穎嚟個crossover

播到夠晒鐘都要賣奶 @@

難道喜歡處女座都係最後一日先輸

回復 145# mt666
賣奶咁播法,破MEGAHIT紀錄