返回列表 發帖
乜教主咁多冠軍歌㗎

賣奶準備至尊歌
WZA111 發表於 2024-4-4 16:58

發你的春秋白日夢啦!!!!!!!!!!!
100%肯定至少做一件離譜的事WK21 903冠硬!!賭幾多都得!!

衝個140 返嚟得唔得
(雖然呢首唔值)

今天一切正常index: 0

賣奶index:0

會唔會今個星期照係1400開始計,所以第二次播Pandora 係計今個星期?
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

2>X
mt666 發表於 2024-4-4 14:40

明明套戲903係0230,首歌竟然上一周就算

美蛋要唔要男金先
要嘅話可能真係有四首

我想當選「叱咤樂壇我最喜愛男歌手」嘅「無論得獎與否都會照做 ...
wing 發表於 2024-4-4 12:05

由頭到尾都係為咗爭奬,反正奬已袋,你唔係信佢真係會兌現競選承諾啩

有, thanks to 會員 mt666.
boy4dudes 發表於 2024-4-3 22:37

即係冇
我估錯這個世界得到教訓

Aiiiiii ban

同之前走嗰啲數有唔同
訪問唔係個個有聽有睇唔知佢成日開空頭支票

今次自己寫落ig個post仲搵得返 ...
wing 發表於 2024-4-4 07:32

我就由發條象の翼 D 訪問開始聽到佢話會'寫歌', IVANA 都不停係訪問叫佢寫多D 歌    到最近回歸唱作人, 但寫左幾多就真係得佢自己知

美蛋要唔要男金先
要嘅話可能真係有四首

我想當選「叱咤樂壇我最喜愛男歌手」嘅「無論得獎與否都會照做 ...
wing 發表於 2024-4-4 12:05

原來講過D 咁GE 野, 好笑   現在做緊RECYCLE SENSE INHERITED

hocc咁快2次

hocc咁快2次
梨胃言 發表於 2024-4-4 22:45

希望HOCC 上到榜

希望HOCC 上到榜
victor1991415 發表於 2024-4-4 23:06

播多兩次應該就停
唔會俾佢有機會出現喺我最喜愛投票入面

與李卓庭二度合作,
今次《打天下2》主題曲作曲主唱由她包辦,延續Eunix最hit 的激昂憤怒搖滾風格!
以前係《手槍與紅玫瑰》
現在有:空手道的《風中飛花》!
大家密切留意!

#女人戲當然由女人唱主題曲
#風中飛花
DM多仔多到覆唔哂

口水播ATIW,今wk冠confirmed!
酷愛903 發表於 2024-4-4 16:49

今wk 係佢冠架啦
再唔冠真係至尊

眼鏡佬首歌Re唔到冠
Kenny 發表於 2024-4-4 16:51

睇下死位係咪真係不死

與李卓庭二度合作,
今次《打天下2》主題曲作曲主唱由她包辦,延續Eunix最hit 的激昂憤怒搖滾風格!
以前係 ...
mosesming 發表於 2024-4-5 08:01

好期待打天下2主題曲
估唔到搵佢唱
有眼光
佢真係07新人實力派遺珠

好期待打天下2主題曲
估唔到搵佢唱
有眼光
Jason0223 發表於 2024-4-5 10:23

過左17年依家好似得返陳伯一個仲有得 keep 住出歌
立立聲帶有事
江若琳/小肥無公司 support
比比鳥就... 你明啦
勉強都仲有 Sherman 嘅
不過最近啲 live 真係好差
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

播多兩次應該就停
唔會俾佢有機會出現喺我最喜愛投票入面
wing 發表於 2024-4-4 23:09

每星期播4/5次,等hocc賺啲錢都好
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

乜教主咁多冠軍歌㗎
o249305365 發表於 2024-4-4 17:15

老闆科水
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

與李卓庭二度合作,
以前係 ...
mosesming 發表於 5/4/2024 08:01
新斗記執咗未

新斗記執咗未
kwanie 發表於 2024-4-5 11:47

早幾日先提過佢個名,估吾到仲未收山
擔心佢又好似之前幾plug 4台聯ban

過左14年依家好似得返陳伯一個仲有得 keep 住出歌
立立聲帶有事
比比 ...
mt666 發表於 2024-4-5 11:22

14年? 唔係17年咩?
   林峰第一隻碟都係2007年出,佢算唔算?
   Mandy 都係 2007 年出 Solo 碟,但已經淡出同移民

新斗記執咗未
kwanie 發表於 2024-4-5 11:47

九龍灣仲有

#喜歡卓庭
DM多仔多到覆唔哂

14年? 唔係17年咩?
   林峰第一隻碟都係2007年出,佢算唔算?
   Mandy 都係 2007 年出 Solo 碟,但已 ...
FY5856 發表於 2024-4-5 12:18

係17年,打錯
林峯都算 active 嘅(不過主力都係北上),不過同陳伯嗰堆好似唔係太熟?
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

過左17年依家好似得返陳伯一個仲有得 keep 住出歌
立立聲帶有事
比比 ...
mt666 發表於 2024-4-5 11:22

仲有
梁雨恩去左玩飛鏢
裕美嫁人

好期待打天下2主題曲
估唔到搵佢唱
有眼光

唱Viu 劇歌
有得上chill club 就好

仲有
梁雨恩去左玩飛鏢
裕美嫁人
Jason0223 發表於 2024-4-5 13:50

2007年出道仲有傅穎,樂壇失蹤人口??
    差D唔記得大文豪,又變左失蹤人口?
    同埋解散左既 Hotcha

係17年,打錯
林峯都算 active 嘅(不過主力都係北上),不過同陳伯嗰堆好似唔係太熟? ...
mt666 發表於 2024-4-5 13:02

記得小肥上過 Viu 節目歌手門(?) 個陣有講過,佢地2007年新人係有個 Group....當然有邊d人係到唔係到我地就唔知啦

女金來了!
下星期派新歌

女金來了!
下星期派新歌
kwanie 發表於 2024-4-5 14:36
容小姐?
任我行 失憶蝴蝶

容小姐?
remus 發表於 2024-4-5 14:48

好似黃妍

好似黃妍
梨胃言 發表於 2024-4-5 15:24

四月好似都仲係年頭

我估王菀之
DM多仔多到覆唔哂

無答案可能死位不死有後福!
100%肯定至少做一件離譜的事WK21 903冠硬!!賭幾多都得!!

回復 285# 梨胃言
好似仲有2 weeks
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

回復 283# kwanie
Cloud?
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

好期待打天下2主題曲
估唔到搵佢唱
有眼光

Ck先係07年實力派遺珠,乜獎都無
原來我是最後知道的一個
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

四月好似都仲係年頭

我估王菀之
mosesming 發表於 2024-4-5 15:34

六月再派歌

原來我是最後知道的一個
sexykaren 發表於 2024-4-5 16:03

好似903榜一週都無上過
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

原來我是最後知道的一個

佢都好可惜
唔知而家佢去左邊

原來我是最後知道的一個

祖祖d clone都好懷念?

勁爆播放

本週        上週        週次        最高        歌曲        主唱        播放次數
1        9        4        1        無答案        林家謙        149
2        8        4        2        Control Freak        Lil' Ashes小塵埃        141
3        2        2        2        Over You (ENG)        Jacob Collier Feat. aespa & Chris Martin        126
4        3        2        3        I am All Alone        黃淑蔓        111
5        5        2        5        回復原廠設定        SADJAY        110
6        -        1        6        撞到正        泳兒        108
7        4        2        4        Diff.        Gin李幸倪        50
8        10        3        2        白髮齊眉        鄧小巧        49
9        Re        2        4        樓上裝修        陳柏宇        48
10        Re        3        2        透光者        炎明熹        45

個英文期期126阻塞

Edan播到拉闊就十大

Edan播到拉闊就十大
梨胃言 發表於 2024-4-5 18:17

edan 今年拉闊?
Canto Music Picks 2024 Week 13
#1 說走就走 雷同二友

8 APR (MON)

ToNick全新專輯《Good Trip in Bad Days)》

@tonick_official

許廷鏗《多多指教》@hui_alfred@alf_records

Chantel姚焯菲《Dreamscape》@chantelyiu

@allaboutmusic.hk

TikChi迪子《You are my sweet April fool)》@tikchi

雷深如J.Arie《龍鳳登場》@jarielui

逆流《逐流》@niliu._official

9 APR(TUE)

Gigi炎明熹《還有一艘救生艙》@yiminghay

@tvbmusicgroup

Cloud雲浩影《慢性分手》@cloudwann

@mediaasiamusic

周華欣《哀悼》@lindachow_sad

10 APR(WED)

Prevision《實現夢想關注組》@prevision_official

宇多田光全新精選專輯《SCIENCE FICTION》

@kuma_power @song10.hk @smehkinternational

12 APR (FRI)

Canband《迷失錯亂間》@canbandhk

蔡健雅全新專輯《《不夠善良的我們》戲劇音樂設計專輯》@chua.tanya

girl in red至新專輯《I'M DOING IT AGAIN BABY!》)

@girlinred
开花五千日

炎咁快轉plug? 透光者睇黎演唱會週都上唔到

又不是太好聽 轉下仲好