返回列表 發帖
念index: 0 要睇多次
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

勁爆播放

本週        上週        週次        最高        歌曲        主唱        播放次數
1         ...
simhk 發表於 2024-4-5 18:07

i am all alone播咁多都喺勁爆本地榜落榜
100%肯定至少做一件離譜的事WK21 903冠硬!!賭幾多都得!!

i am all alone播咁多都喺勁爆本地榜落榜
酷愛903 發表於 5/4/2024 20:33
2 100%冇可能冠,out硬!!賭幾多都得!!
酷愛903 發表於 30/3/2024 16:18
你精神分裂?_?

走數軒錄音!

蛋記今年谷得邊個 =w=
我們的總和

慢性分手新碟發布會有唱,但唔入碟,而家派台 :O)
又係慢歌,驚電台播唔起wo
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

mag 首新歌都係播唔起
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

又係慢歌,驚電台播唔起wo ...
hehemamama 發表於 2024-4-5 23:29

係咪美迦帶起潮流

冤枉 係咪冇quota俾家謙

8 APR (MON)
Chantel姚焯菲《Dreamscape》@chantelyiu
@allaboutmusic.hk

9 APR(TUE)
Gigi炎明熹《還有一艘救生艙》@yiminghay
@tvbmusicgroup
xm1n9 發表於 2024-4-5 19:01

AAM⼀姐大戰TMG⼀姐

Ck先係07年實力派遺珠,乜獎都無
原來我是最後知道的一個
sexykaren 發表於 2024-4-5 16:03

妖~知你講緊邊個同邊首歌,  真係老了   當年真係好多暗星

Wonders 發表於 2024-4-5 21:25

個個都谷唔起 =w=

Wonders 發表於 2024-4-5 13:25

Gin 今年金硬啦

回復 311# Clashofking

TMG一姐24年第一plug沒上榜 AAM一姐24年前第一plug上榜4 wks
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 209# kenneth

//發現了白 滲入黑的瞬間 那份震撼 遲遲無法習慣//
開首
一於唔理73係21
B咗佢
凡楓樂章 :《告訴我》

又係慢歌,驚電台播唔起wo ...
hehemamama 發表於 2024-4-5 23:29

隻碟係咪有part 2

回復  Clashofking

TMG一姐24年第一plug沒上榜 AAM一姐24年前第一plug上榜4 wks ...
babyshark 發表於 2024-4-6 02:49

依家嚟講未又係唔預佢地今年會上台
兩個歌名配到嘅幕後班底應該唔會太娘掛
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

回復  Clashofking

TMG一姐24年第一plug沒上榜 AAM一姐24年前第一plug上榜4 wks ...
babyshark 發表於 2024-4-6 02:49

Chantel 1:0 Gigi

希望炎係pop rock
开花五千日

依家嚟講未又係唔預佢地今年會上台
兩個歌名配到嘅幕後班底應該唔會太娘掛 ...
LushKillYourMus 發表於 2024-4-6 09:34

Chantel係Alex Fung 馮翰銘

今日中午維園天空草地開幕有gin lee演出,1410-1440亦有aga表演
希望炎係pop rock
xm1n9 發表於 2024-4-6 09:43

透光者已經係pop rock ,我反而希望新歌係唔同曲風
100%肯定至少做一件離譜的事WK21 903冠硬!!賭幾多都得!!

903 專業推介@2024/04/06
RK  LW Songs            Singers
01  11  My Life            盧瀚霆
02  re   無答案            林家謙
03  06  至少做一件離譜的事      Kiri T
04  ne  Chosen Family         COLLAR
05  13  念              陳蕾
06  08  Lost At First Sight      陳卓賢
07  ne  撞到正            泳兒
08  15  All That I Want        馮允謙
09  05  Diff.             李幸倪
10  04  緊急應變逃生法        Pandora
11  re 今晚 11 點你會做啲咩?     艾粒
12  16  Aren't You Thinking of ___? WHIZZ
13  ne  藝術 與 科學          林奕匡 / 黃妍 / 葉巧琳
14  14  超微型探險          FOOLYA
15  ne  主僕關係           RubberBand
16  ne  你不需要多完美        蘇打綠
17  09  唯美本尊           李駿傑
18  02  填詞魂            謝雅兒
19  18  筆觸男孩憂鬱之死       柳應廷
20  10  不是你的形狀         潘釗彤

OUT :
LW Songs            Singers
01  回憶半分鐘          雲浩影
03  Back In The Game       COLLAR
07  無傷大雅           林峯 / 吳林峰
12  Homework           FatBoy
17  異人之野望          Nowhere Boys / 陳泳伽
19  I'm a Freelancer        Blaster
20  那讓我們一起         mansonvibes

本週共 5 首新上榜歌及 2 首重新上榜歌

評分人數

AYCK 粵語流行榜
第20週冠軍歌
主僕關係 - RubberBand

回復 317# PEACH
根據WHY YOU經驗似乎唔會

回復 306# Wonders
煎lee!

jers 一齊留

啫蘇打綠/RB 有可能上唔到
SKM HK Music Chart 2024 Week 20
冠軍歌:Jaime Cheung 張天穎 - 低調

估計死線下要救Jer+Jeremy
無力將天氣逆轉。

回復 327# moxy

大國作品永不死????
I love Canton pop music

麗英加咁多

大國 專業推介榜

jers 一齊留

啫蘇打綠/RB 有可能上唔到
leo_03 發表於 2024-4-6 11:14

估計都係蘇打綠上唔到吧
無力將天氣逆轉。

估計都係蘇打綠上唔到吧
moxy 發表於 2024-4-6 11:30

上到
==
RB 都上到
SKM HK Music Chart 2024 Week 20

最組 x2!!!!!!!!!!!

你不需要多完美 / 蘇打綠 sodagreen
派台日期: 2024-03-29          

唱片公司:Sony Music

原來而家係SONY

麗英加咁多
梨胃言 發表於 2024-4-6 11:26

結果上唔到

結果上唔到
leo_03 發表於 6/4/2024 11:42
如果真係上唔到

嗰啲咩「指標」可以返去膠豬

如果真係上唔到

嗰啲咩「指標」可以返去膠豬
kwanie 發表於 2024-4-6 11:43

好似上次早霸王播咗上唔到又係麗英

中文歌曲龍虎榜@2024/04/06
RK  LW Songs           Singers
01  05  透光者           炎明熹
02  07  過電            張蔓姿
03  04  Lost At First Sight     陳卓賢
04  01  Framily           草蜢
05  03  我⼀個空虛孤單發覺夜漫長  盧信宥 / 黃曦桃
06  15  樓上裝修          陳柏宇
07  02  羅曼蒂克!         顧定軒
08  16  Diff.            Gin Lee
09  10  霍金預言書         布志綸
10  17  緊急應變逃生法       Pandora
11  13  現任榮譽顧問        陳宗澤
12  09  我的形狀          Supper Moment
13  11  I am All Alone       黃淑蔓
14  19  Let Go            林芊瑩
15  18  時光厚禮          陳慧琳
16  20  大半夜未肯睡        駱胤鳴
17  ne  BF             歐鎮灝
18  re   回憶半分鐘         雲浩影
19  ne  Thru the Night       陳逸璇
20  14  Homework          Fatboy

2首新歌 & 1首重新上榜

Eliminated:
RK  LW Songs           Singers
XX  06  三生有幸          周殷廷
XX  08  召喚絲           吳若希
XX  12  What You Get         鍾舒漫

本週精選:
透光者 (05) / 過電 (07) / 現任榮譽顧問 (13) / Diff. (16) / BF (ne)

評分人數

好似上次早霸王播咗上唔到又係麗英
梨胃言 發表於 6/4/2024 11:44
總之成日睇返嚟有好多人靠呢啲旁門左道喺度計嚟計去
見到都辛苦

今日中午維園天空草地開幕有gin lee演出,1410-1440亦有aga表演
透光者已經係pop rock ,我反而希 ...
酷愛903 發表於 2024-4-6 10:31

透光者有少少到喉唔到肺
开花五千日

超微型探險 & 主僕關係 - 903典型喜愛輕快曲風

恭喜黃鹽終於有2.6666666666666666667 AP

藝術科學 十大 三個人有獎????

衰仔樂園上唔到
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

Diff.死位前有得加

上艾粒目的係 又唔計ap

Wow +2

無答案re嚟托?
我們的總和

Re高層 rip kaho & lkh

cloud RTHK re
無力將天氣逆轉。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

上年男女金係想點...?