返回列表 發帖
巨塵好慘,不論出大路歌定偏門啲既歌,成績都差。
同公司某女銅就.....
至於係咪搶晒啲 Quota 就唔知啦 ...
FY5856 發表於 2024-4-3 23:18

咁大間公司咁易搶晒quota...

同公司某女銅就.....
FY5856 發表於 2024-4-3 23:18

女銀啊
那陣時不知道 置身的日子都發亮

咁大間公司咁易搶晒quota...
Tantamjj 發表於 2024-4-3 23:21

19年當你哈記得佢哋出過乜嘢歌都有組同,一歌妓走出嚟,連組同男銀都掉埋
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

走數軒走數 checklist 又多一項
第一季隻碟呢
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

第一季隻碟呢
mt666 發表於 2024-4-4 01:00

已經出左song of the 2024 青春告別式 仲想點
隱形遊樂場 第八版本 都唔見左

我睇左做生我的命
wchild 發表於 2024-4-3 16:33

SAME HERE, 生我的命好聽好多

第一季隻碟呢
mt666 發表於 2024-4-4 01:00

乜仲有人信佢? 成日係D 訪問講到幾咁煽情, 又話做番唱作人又話咩係去UK CONCERT之前寫左好多歌
   我淨係見到佢又係到RECYCLE SENSES INHERITED

已經出左song of the 2024 青春告別式 仲想點
隱形遊樂場 第八版本 都唔見左 ...
PEACH 發表於 2024-4-4 01:29

我到家下都唔明點解青春被rthk ban

乜仲有人信佢? 成日係D 訪問講到幾咁煽情, 又話做番唱作人又話咩係去UK CONCERT之前寫左好多歌
    ...
快劍俠 發表於 2024-4-4 02:40

同之前走嗰啲數有唔同
訪問唔係個個有聽有睇唔知佢成日開空頭支票

今次自己寫落ig個post仲搵得返

同之前走嗰啲數有唔同
訪問唔係個個有聽有睇唔知佢成日開空頭支票

今次自己寫落ig個post仲搵得返 ...
wing 發表於 2024-4-4 07:32

前排好似話今年4首新歌

回復 209# kenneth
聽說皺紋 非一刀刀刻滿身 剎那降臨 猶如羣發地震 苦修的 萬毒不侵 抓緊的 猶存風韻 一夜 全盤叛變 沒有等人
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

過左無答案仲播乜嘢
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

過左無答案仲播乜嘢
Nicholas 發表於 2024-4-4 10:47

森美不停tag生命已經好不安

森美不停tag生命已經好不安
梨胃言 發表於 2024-4-4 10:49

4連中啦
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

有幾多位DJ真心鍾意lie?

有幾多位DJ真心鍾意lie?
Willjohnson 發表於 2024-4-4 10:57

搵得啲talk show谷都唔方鍾意啦

過左無答案仲播乜嘢

1>10>2>2

1>10>2>2
steph 發表於 2024-4-4 11:00
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Nicholas 發表於 2024-4-4 11:01

慢歌起碼唔嘈

前排好似話今年4首新歌
梨胃言 發表於 2024-4-4 10:16

美蛋要唔要男金先
要嘅話可能真係有四首

我想當選「叱咤樂壇我最喜愛男歌手」嘅「無論得獎與否都會照做樂壇政綱」係:

2024 1月1日 發佈新歌
2024年第一季内發行全新專輯
2024年1月尾舉行歌迷會專享免費音樂會
2024年第二季舉行第二個Live in Alberose 線上音樂會
2024年第一季開設為年輕一代實現夢想的Hins Performing Arts Academy

已經有兩樣走左數

慢歌起碼唔嘈
梨胃言 發表於 4/4/2024 11:08
慢歌起碼無佢嗰段死人rap 先

最後一次賣奶
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

ahhhh 烈賣奶

終於賣晒啲奶
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

最後一次賣奶
mt666 發表於 2024-4-4 12:16

禮拜六都有得俾你聽
不正常人類推介榜 2024 Week 18
1. Diff. - Gin Lee 2. 那讓我們一起 - mansonvibes 3. 靈魂有路 - 雷同二友

慢歌起碼唔嘈
梨胃言 發表於 2024-4-4 11:08

之前又話今年主力快歌嘅

美蛋要唔要男金先
要嘅話可能真係有四首

我想當選「叱咤樂壇我最喜愛男歌手」嘅「無論得獎與否都會照做 ...
wing 發表於 2024-4-4 12:05

其實點解仲要關注呢位過棄歌手
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

過左無答案仲播乜嘢

埋單23,等如之前上4/5週總和
click here

想聽Anson Lo青春頌studio version
慢歌起碼唔嘈/冇rap
DM多仔多到覆唔哂

慢歌起碼無佢嗰段死人rap 先
kwanie 發表於 2024-4-4 12:14

主:下首慢歌加段rap 先

Truth or Dare is robbed
寧願上衰仔樂園

Truth or Dare is robbed
寧願上衰仔樂園
mt666 發表於 4/4/2024 14:13
填詞
====
蘇打綠不如上!

填詞魂
kwanie 發表於 2024-4-4 14:14

2>X

一個節目播兩次 Pandora
仲要唔係第一次播兩次

仲要唔係第一次播兩次
mt666 發表於 4/4/2024 14:43
禮同嘉姐成日都唔會check下首歌播咗未

禮同嘉姐成日都唔會check下首歌播咗未
kwanie 發表於 2024-4-4 14:45

會唔會賣2次奶

想聽Anson Lo青春頌studio version
慢歌起碼唔嘈/冇rap
mosesming 發表於 2024-4-4 12:47

上年kkbox年榜一位 - 偷情
今年暫時年榜一位 - 我的命
荃力支持下plug派 青春頌(青春告別式)
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

2>X
mt666 發表於 2024-4-4 14:40

同老千一樣待遇
離不開 留不低

ATIW冠軍週正式開始!
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

賣奶第二個冠軍週正式開始!

仲要唔係第一次播兩次
mt666 發表於 2024-4-4 14:43

可能佢當兩個節目計
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

小塵埃 bye bye Sony?
boy4dudes 發表於 2024-4-3 20:08

仲有出歌
冇跡象bye bye

Future Is Now 入面都唔係個個出名嘅
起碼 Kiri T 同 Lewsz 唔多人識
danlam15 發表於 2024-4-3 21:29

Kiri算彈起左

陳蕾到底破唔破到 最女+造星 咀咒呢?

仲有出歌
冇跡象bye bye
Jason0223 發表於 2024-4-4 15:40

都見到儲緊一隻新project碟/演唱會,咁起碼都到年尾
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

我真係好鍾意賣奶呀

口水播ATIW,今wk冠confirmed!
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

眼鏡佬首歌Re唔到冠
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

眼鏡佬首歌Re唔到冠
Kenny 發表於 2024-4-4 16:51

一冠都男金到唔驚啦

賣奶準備至尊歌