返回列表 發帖
唔想好似cctvb咁樣,冠大部分都係自己友
schoe 發表於 2024-4-1 16:09

你睇下上年先 半斤八兩啦,打和

美aiiii 發力 幸兒 要讓路?

姜濤係世三 碧咸老幾呀
Tantamjj 發表於 2024-4-3 21:29

世界恃寵間 排名第三

入蛋記就會好似美蚊咁,投閒置散到唔知去左邊,上年先得兩隻歌
FY5856 發表於 2024-4-3 23:13

美蚊好過美立先,好幾年冇派台

Aiiiiii ban

新斗記執咗未
kwanie 發表於 2024-4-5 11:47

早幾日先提過佢個名,估吾到仲未收山
擔心佢又好似之前幾plug 4台聯ban

估吾到依加甘多人關心997 榜

CK爽朗、自信,別有個性,同行的劉祖德對她充滿信心,聲言會全力打造,更以張惠妹作為她歌唱事業的目 ...
sexykaren 發表於 2024-4-6 21:08

其實真係好可惜,當年佢真係好唱得,又有舞技(仍未解決),又有台型。

但有班人話人地豬扒樣衰(事實我吾覺得佢醜),如果依家先出道話吾定紅耐d。

事關依加最紅果堆人同團體,冇歌藝冇身型,更吾好講樣單靠濃厚妝。 CK 贏晒。

ck樣又唔會話差過gin lee好多,唱功仲好過gin lee,又型過gin lee, 跳舞唔會好似gin lee大媽舞成日舉高手 ...
sexykaren 發表於 2024-4-6 21:57

其實到今時今日都仲有人會話 美aiiii 樣衰
但事實依加大部份紅過佢ge 其實樣都差過佢,但又紅ga wo,仲要捧到佢地叫靚仔靚女先吹脹

麗英serrini林二汶林智樂仲樣衰啦一樣有人捧
sexykaren 發表於 2024-4-6 22:04

仙女 月巴斤欠 條女 一樣吾靚但大把人捧,
但我係吾明點解當有人提起 aiii 美融 紅吾起,就話係人地樣問題先

佢個樣其實同KEEVA MAK 差唔多姐
快劍俠 發表於 2024-4-7 14:26

真係有D 似,不過CK 輪廓係有少少東南亞風

Ck似Ginlee多啲
我等我在 發表於 2024-4-7 14:56

IDK 如果FT. CK ,應該會好夾  GIN LEE 有聲有樣,CK有舞技又有台型,雙劍合壁