返回列表 發帖
WK15 All That I Want (135)
WK16 今晚11點你會做啲咩? (60)
WK17 Lost at first sight (115)
WK18 Diff. ...
梨胃言 發表於 2024-4-2 01:48

首首十大?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復  梨胃言
Diff. 相信130埋單,有心理準備賣奶今週調位冠
cubex___ 發表於 2024-4-2 11:45

Diff 都十大,後面啲歌咪仲爛?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復  gcgoobi
零分暫定鏡中鏡DUMDUM都有十大啦
cubex___ 發表於 2024-4-2 12:34

零分同鏡中鏡音樂部分都好好喎
click here

拖十星期之後死位其實係想點
hkaddoil 發表於 2024-4-2 14:42

死都好過2>1
click here

希望賣奶破到紀錄
**** 本內容被作者隱藏 ****

念恩今日仲播得多過賣奶 ...
梨胃言 發表於 2024-4-2 19:51

如果喃嘸答案最後只係得亞,啲奶點解值冠?
click here

可能903考慮hit唔hit?
賣奶Spotify已經543萬
仲多過祖兒唔聽本地音樂都識嘅緊急聯絡人 ...
梨胃言 發表於 2024-4-2 20:24

話500萬係買嘅都會有人認同
click here

關於CC榜今年減少冠鏡歌, 本人仲有一個新推論: 由於CC頒獎禮嘅歌曲入圍資格啱啱修改, 由只限冠軍歌擴闊至榜 ...
EricC2021 發表於 2024-4-3 08:13

果個新監製玩壞咗個榜,冠唔冠都已經無價值
click here

另外兩個台有咩好黐接多幾個廣告好過
Tantamjj 發表於 2024-4-3 09:14

一個台迫你接無償工作,另一個台係人都知比商業電台更商業,要俾錢先解決到。正常生意人唔會黐啦
click here

邊得嚟咁多首十大
長期高位唔一定會十大嘅
神算一嚟就第三添
kwanie 發表於 2024-4-3 10:32

神算好明顯係幫-O-O同方丈儲分

Ian呢首值十大
click here

主主新歌準備接力熱播
梨胃言 發表於 2024-4-3 14:51

AK表示,Sorry AnLo kills me
click here

如果 Homework 十大會唔會破到暫定嘅最難聽紀錄
Ian 唔好啦...
mt666 發表於 2024-4-3 11:07

之前fat boy 啲冠軍歌係好聽喎,呢首homework 唔係因為拉闊應該唔會播
click here

加上903想谷gordan flanders
Tantamjj 發表於 2024-4-3 17:57

谷咗首十大,作曲人機會暫時好微,anyway,播多啲收多啲版稅都係一件好事
click here

咁大間公司咁易搶晒quota...
Tantamjj 發表於 2024-4-3 23:21

19年當你哈記得佢哋出過乜嘢歌都有組同,一歌妓走出嚟,連組同男銀都掉埋
click here

美蛋要唔要男金先
要嘅話可能真係有四首

我想當選「叱咤樂壇我最喜愛男歌手」嘅「無論得獎與否都會照做 ...
wing 發表於 2024-4-4 12:05

其實點解仲要關注呢位過棄歌手
click here

過左無答案仲播乜嘢
Nicholas 發表於 2024-4-4 10:47

埋單23,等如之前上4/5週總和
click here

播多兩次應該就停
唔會俾佢有機會出現喺我最喜愛投票入面
wing 發表於 2024-4-4 23:09

每星期播4/5次,等hocc賺啲錢都好
click here

乜教主咁多冠軍歌㗎
o249305365 發表於 2024-4-4 17:15

老闆科水
click here

荃力支持憶蓮女金

還埋3x年前野花個至尊碟
mosesming 發表於 2024-4-7 11:53

30幾年前呢個女金有ex高層/前度照,果個高層而家都唔知去咗邊
click here