返回列表 發帖

個曲點解可以編到咁悶
多麽想當你的雪櫃  嗰幾句本來仲諗緊係咪玩膠唔係歌詞黎

乜仲有人信佢? 成日係D 訪問講到幾咁煽情, 又話做番唱作人又話咩係去UK CONCERT之前寫左好多歌
    ...
快劍俠 發表於 2024-4-4 02:40

同之前走嗰啲數有唔同
訪問唔係個個有聽有睇唔知佢成日開空頭支票

今次自己寫落ig個post仲搵得返

前排好似話今年4首新歌
梨胃言 發表於 2024-4-4 10:16

美蛋要唔要男金先
要嘅話可能真係有四首

我想當選「叱咤樂壇我最喜愛男歌手」嘅「無論得獎與否都會照做樂壇政綱」係:

2024 1月1日 發佈新歌
2024年第一季内發行全新專輯
2024年1月尾舉行歌迷會專享免費音樂會
2024年第二季舉行第二個Live in Alberose 線上音樂會
2024年第一季開設為年輕一代實現夢想的Hins Performing Arts Academy

已經有兩樣走左數

希望HOCC 上到榜
victor1991415 發表於 2024-4-4 23:06

播多兩次應該就停
唔會俾佢有機會出現喺我最喜愛投票入面

Chill Club 推介榜@2024/04/07
RK  LW Songs       Singers
01  03  黑玻璃       洪嘉豪
02  05  如果電話亭     楊樂文
03  06  霍金預言書     布志綸
04  08  緊急應變逃生法   Pandora
05  10  自我反省      黃明德
06  02  白髮齊眉      鄧小巧
07  09  異人之野望     Nowhere Boys / 陳泳伽
08  07  秒速 8 公里      ROVER
09  ne   I am All Alone   黃淑蔓
10  ne   過電          張蔓姿

本周共2首新上榜歌曲

out
01  All That I Want   馮允謙
04  遺憾與遺憾的一切  梁釗峰

下星期無chill club
播完金像獎後數榜
暫定2230

評分人數