返回列表 發帖
回復  mt666
Mc cafe都有死位咁噴。會唔會Diff.下下週再精選冠
cubex___ 發表於 2024-4-1 11:53

同哭泣一樣精選三甲後即out
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

英皇三女銀齊齊上新城榜

上J Music
Clashofking 發表於 2024-4-1 20:28

yellow object唔係好憎tvb咩?

好期待打天下2主題曲
估唔到搵佢唱
有眼光
佢真係07新人實力派遺珠
Jason0223 發表於 2024-4-5 10:23

Ck先係07年實力派遺珠,乜獎都無
原來我是最後知道的一個

英皇3女銀+sony女銀好熱鬧新城

妖~知你講緊邊個同邊首歌,  真係老了   當年真係好多暗星
快劍俠 發表於 2024-4-6 01:32

最衰捧果隻肛弱能

美蛋要唔要男金先
要嘅話可能真係有四首

我想當選「叱咤樂壇我最喜愛男歌手」嘅「無論得獎與否都會照做 ...
wing 發表於 2024-4-4 12:05

英皇好多大話精,當中gin lee最大話

東方日報2022年5月4日

環球歌手李幸倪(Gin Lee)對於「宿敵」江海迦(AGA)盛傳過檔華納懵然不知,但表示無論如何都會衷心祝福對方,又賣口乖表忠,指自己已與「娘家」續約,絕無異心

談到同公司的「宿敵」江海迦(AGA)約滿過檔華納,Gin Lee說:「唔知。(同佢好少聯絡?)呢排同個個都少,不過嚟緊我會見到佢,到時大家傾吓。(成日傳你哋不和,少咗個勁敵?)邊有咁嘅事?佢無論作出乜決定,都衷心祝福佢。」Gin Lee又不諱言與環球合作8年,早前已續約:「點都會繼續同呢間公司合作。」

gin lee大話精

佢都好可惜
唔知而家佢去左邊
Jason0223 發表於 2024-4-5 17:04

CK爽朗、自信,別有個性,同行的劉祖德對她充滿信心,聲言會全力打造,更以張惠妹作為她歌唱事業的目標,首張大碟推出後的口碑與銷量,在在證明了他的眼光。
與此同時,我亦問了劉祖德一些作為音樂人的問題,除了幕後工作,他也曾推出個人專輯,是次發掘新人,是否有意繼續擴展自己的事業版圖?因為觀乎CK首張大碟中的曲詞創作,全由他一手包辦,可見在扶掖新秀的同時,也積極樹立自己的個人品牌,爽快的劉祖德表示:我的看法是對的。
《Perfect disorder》為CK,也為劉祖德贏得漂亮一仗,原以為他倆會乘勝追擊,惟過了一段時間仍未見動靜,故此特地致電劉祖德,想知道他們的未來計劃,殊不知得到的答案竟是CK不辭而別,回了美國,失聯。就這樣,CK消失了,一別十年,想不到跟樂評人朋友談起、瀏覽網上MV留言,仍有不少人在懷念她,畢竟香港仍有不少是以耳朵聽歌的愛樂者。CK雖然如謎一樣消失了,但她的歌聲,我至今懷念。

其實真係好可惜,當年佢真係好唱得,又有舞技(仍未解決),又有台型。

但有班人話人地豬扒樣衰(事實 ...
hkbaby 發表於 2024-4-6 21:51

ck樣又唔會話差過gin lee好多,唱功仲好過gin lee,又型過gin lee, 跳舞唔會好似gin lee大媽舞成日舉高手fing下露胳肋低咁娘
香港已浪費好多唱得女歌手,泳兒大家仲唔珍惜英皇仲唔識捧

其實到今時今日都仲有人會話 美aiiii 樣衰
但事實依加大部份紅過佢ge 其實樣都差過佢,但又紅ga ...
hkbaby 發表於 2024-4-6 22:01

麗英serrini林二汶林智樂仲樣衰啦一樣有人捧

Gin lee無冠仲差過why you