返回列表 發帖
女金4.17派歌 黃言
WZA111 發表於 2024-4-10 19:33

食字xddddd
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

SOTY似祖兒
好多英皇打手
啲留言唔係「支持Gin Lee女金」就係「最女投Gin Lee」 ...
梨胃言 發表於 2024-4-10 15:38

啲留言吹到Gin Lee係樂壇社工
最愛林家謙❤️

妍新歌個vibe幾好喔,期待
开花五千日

A-Lin 有一種悲傷 (The First Take)

啲留言吹到Gin Lee係樂壇社工
路易 發表於 2024-4-10 20:00

咁留言吹下樂壇管浩鳴囉
魂冇影啲歌真係好難聽

女金4.17派歌 黃言
WZA111 發表於 2024-4-10 19:33

希望可以見到果位黑粉上返水

回復  l00540
祖煎炎盈妍五選三
cubex___ 發表於 2024-4-10 19:57

應該係蕾冧莊

金:蕾
銀:妍
銅:雲

Cloud即上
女金

個個都女金

P1X3L 5月31 star hall 開show
即係閉館前最後一組開show藝人
音樂記錄
don't forget tonight

新城開會,大國華納缺席
开花五千日

新城開會,大國華納缺席
xm1n9 發表於 2024-4-10 23:02

呢個台科咗水無回報,出席嚟做咩?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

A-Lin 有一種悲傷 (The First Take)
boy4dudes 發表於 2024-4-10 21:07

正到

祖煎炎盈妍五選三
cubex___ 發表於 2024-4-10 19:57

如果係呢五個 咪即係煎炎盈妍四選二
那陣時不知道 置身的日子都發亮

今朝講完,就見到星期六係訪問小明
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

LushKillYourMus 發表於 2024-4-11 00:10

如果神算仲有得升,就已經破左小明喺勁歌金榜嘅最佳成績
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

LushKillYourMus 發表於 2024-4-11 00:10

佢上cctvb係咩玩法?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

gcgoobi 發表於 2024-4-11 01:10

商台又唔太支持佢,新城廢嘅,唔通靠香港電台?她又唔係真係「民運人士」...

商台又唔太支持佢,新城廢嘅,唔通靠香港電台?她又唔係真係「民運人士」... ...
Joseph 發表於 2024-4-11 06:52

岩,最女拎過咁點?又係得個名,

睇來念要落榜
無答案就仲未有答案

睇來念要落榜
無答案就仲未有答案
酷愛903 發表於 2024-4-11 10:05

美管咪算落得遲lor,其他榜一早落晒

Pandora死位就同雷同 Beanies差唔多AP
要等Dear Jane?

男金!

梨胃言 發表於 2024-4-11 10:58

可能意味著 3選1,903睇定啲先
===
救嘸答案,變咗下週大熱
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

準備今年第三次記憶棉2.0

係咪準備開始挑戰牙臣掃獎紀錄

希望Ian快啲搶咗大國個十大quota先

希望Ian快啲搶咗大國個十大quota先
梨胃言 發表於 11/4/2024 12:25
光頭表示唔可以

連開三首陳詠謙應該之後兩首十大比返光頭
華納咁快2 首十大?

不過唔洗谷金獎好似大把quota

光頭表示唔可以

連開三首陳詠謙應該之後兩首十大比返光頭
華納咁快2 首十大?

不過唔洗谷金獎好似大把quo ...
kwanie 發表於 2024-4-11 12:26

感覺 Kiri / COLLAR 是但一個有,因為都係光頭填

個人覺得Kiri 大機

COLLAR 會俾兒登撞走
SKM HK Music Chart 2024 Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

雷同即上?
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

梨胃言 發表於 2024-4-11 10:58

仲想佢哋上呢
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

PAN PAN

念恩 RE 冠開始!
==
感覺 Kiri / COLLAR 是但一個有,因為都係光頭填

個人覺得Kiri 大機

COLLAR 會俾兒登撞走 {: ...
leo_03 發表於 11/4/2024 12:33
兒登咁都有十大咁大鑊呀
==
唯美本尊又五週再死位?

Lafs冠軍週正式開始!

個人覺得Kiri 大機

COLLAR 會俾兒登撞走 {: ...
leo_03 發表於 2024-4-11 12:33

Kiri邊有可能十大呀??發你的春秋白日夢啦!梗係collar chosen family 十大啦!

回復 184# 酷愛903
不要忘記,KIRI T係華納一姐
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

回復  酷愛903
cubex___ 發表於 2024-4-11 14:30

陳蕾才是華納一姐!

Mag確認離開華納唱片,IG contact已改,轉去音樂手作,即係轉做獨立歌手。我本來以為係加入自許紀錄。

回復  酷愛903
cubex___ 發表於 2024-4-11 14:30

一日未被華垃放棄,美管都仲係華垃一姐 (華納世界入面係世一)

gcgoobi 發表於 2024-4-11 01:10

Hey U 咪已經上過去做 star talk 囉,又唔係第一次
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

一直覺得 逃生法 會有冠,點知今日直上死位

荃力支持KT = Kiri T+Keung To
DM多仔多到覆唔哂

一直覺得 逃生法 會有冠,點知今日直上死位
WIL-HIN 發表於 2024-4-11 16:05

同感  可摸耳調返落嚟啊
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

口水播LAFS,今WK冠100% CONFIRMED!!
只要無答案未OUT,我會一直(超勁重鎚^INFINITY)呢首冠直至佢真係冠為止!!

唯一未曝光歌曲沉沒成本係1:01

Hey U 咪已經上過去做 star talk 囉,又唔係第一次
星勤 發表於 2024-4-11 15:08

對某啲想法有態度應該唔會上。之前係俾人吹噓佢嘅立場,定係之前佢只係消費某啲立場嘅人?
click here

唯一未曝光歌曲沉沒成本係1:01
阻住 發表於 2024-4-11 18:09

全碟最hit果首係無派台嘅凡星,傳統傳媒要檢討定華納A&R要檢討?

全碟派咗8首得3首冠,比Honestly 6首冠(5台加埋)差咗好多
click here

千千好留意本地樂壇
开花五千日

Kkbox年度風雲歌手:
AL
DJ
Edan
Hins
Ian
Jer
KT
MC
Panther
Terence

新人:
Jeffrey

推薦歌手:
雷同二友
離不開 留不低

千千好留意本地樂壇
xm1n9 發表於 2024-4-11 18:23

佢之前啲訪問話欣賞GT MC JF

Mag確認離開華納唱片,IG contact已改,轉去音樂手作,即係轉做獨立歌手。我本來以為係加入自許紀錄。 ...
ambrose121 發表於 2024-4-11 14:38

如果入自許記錄有咩好啲
Harvard都不可教導